- 18 Mart 2023
- 154
- 249
- 23
Temmuz ayı hiç bu kadar güzel gelmemiştiTemmuz ayı çok güzel geçiyorr
Kızlar isterseniz biriniz konuyu devralsın.Konu sahibi arkadaşımız hem girmiyor hemde temmuz ayında transfer olmayacaktı.
Tablonuzu yapın da gözümüz gönlümüz açılsın
Ben demiştm ama size belirtisiz olan da var bence pozitif diyeÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsunevet çok üzülüyordum belirti olmadığı için meğer kan tahlili vermemi beklemiş bebeğim bugün sancım başladı regl ağrısı gibi
Banada çook kaliteli yumoşlarla gelsinnnn nergiz inşAllahTemmuz ayı hiç bu kadar güzel gelmemişti
Süpriz yapmayı seviyor minnoşÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsunevet çok üzülüyordum belirti olmadığı için meğer kan tahlili vermemi beklemiş bebeğim bugün sancım başladı regl ağrısı gibi
Transferden sonra kaç gün oluyorBenim haftaya çağırdılar kese kalp beraber
Kaçıncı gün transferden sonraNormalde yarın da pazartesi gidicem net belli olsun diye inşallah
Ben ertesi gün ılık su ile hızlı bi duş aldım sonra her gün almaya başladımHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
Cooook sevindim ya maşallah çok mutlu oldumKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Selam canım bana doktorum transfer günün akşamı ılık duş alabilirsin dedi ama ben yinede 2 gün sonra ılık duşumu almıştımHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
Ay inşallah gümbür gümbür gelirlerde yorulduk diye şikayet eder oluruzBanada çook kaliteli yumoşlarla gelsinnnn nergiz inşAllah
Benim tam 20 gün sonra olmuş oluyorTransferden sonra kaç gün oluyor
TeşekkürlerBenim tam 20 gün sonra olmuş oluyortransfer sonrası 10.gün kan terti 7 ila 10 gün sonra da kese diye biliyorum ben
3temmuz transfer 28 temmuz kalpTransferden sonra kaç gün oluyor
Ben ertesi günü çok kalmadan banyoda ılık duş alıp çıktımHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
Tatlım benim ilk transferim nisandı inan 10 gün bekledim ama artık kendimden iğreniodum. Bu transfer yaza geldi 3 gün sonra attım duşa kendimi, 2 gün sonra bidaha yaptım. Ve şimdiki aklım olsa yazın transfer olmazdım ya herşey sanki dahamı zor geldi bilmiyorum benimmi öyle oldu. Sıcakta duş almadan çok zorHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
canım ben aynı günün akşamı hızlı bi ılık duş aldım çok şükür pozitifim , doktorum ve hemşirem duşun etkilemeyeceğini söyledi yani ve ben bu süreçte her gün duş aldımHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
Harika maşallah3 temmuz transfer
11.günü 355
14.gün 1012
17.gün 3415 çıktı kızlar iyi dimi artışlar
28 temmuza da kese ve kalp atışı randevum var inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?