8.gün transferden sonraKaç
kaçıncı gün
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Bence güzel değeriniztransferimin 6. günü pazartesi 16 çıktı, 8. günde 56 çıktı şimdi yarın tekrar vericem inş artmaya devam eder. Ne yazık ki bizler gebe kaldığımıza hemen sevinemiyoruzz
Güzel güzel benimki dokuzuncu gün 46 ve katlanarak yükseldi8.gün transferden sonra
Hayırlı olsun inşallah ikinize de. Olumlu gibi görünüyor devam ederse8.gün transferden sonra
Yaaa harika çok sevindimKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
İnşallah canım sağolasın bana iki tane transfer edildi ya bir tane tuttu ya da geç döllendi sağlıklı ilerlesin de yeter banaGüzel güzel benimki dokuzuncu gün 46 ve katlanarak yükseldi
darısı bize artıkAllah’ıma çok şükür bebişleri gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay benimdw 3. Günden beri basladı böle çok değil ama ara ara agrım var bel agrısı bikaç gündür arttı. Yarın test günüm heyecanlıyımAmin cok teşekkür ederim3. Günden beri ama azdı 5. Günden itibaren cok fazla oldu kasık bel ağrısı dün geceden beride adet olacakms gibi sancı
Ne zaman test günündarısı bize artık
Pozitif gördüm kuzum allaha şükür kese görmek için bekliyorumNe zaman test günün
Hah tmm :) ben de dedim yanlış mı hatırladım. Ne zaman kese günüPozitif gördüm kuzum allaha şükür kese görmek için bekliyorum
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsinöğlen yazmıştım ama yanlış kişiye yazmışım sanırım size yazacaktım başka kişiye alıntı olmus …umut oldunuz bana belirtisiz diye dün üzülüyordunuz çok sevindim
Doktorum büyük ihtimal ikiz gibi dedi çift transferdi çünküİkiz mi acaba Tuana
Tebrikler canımm benimm çok sevindimDoktorum büyük ihtimal ikiz gibi dedi çift transferdi çünkücumartesi tekrar kan vereceğim artışa bakacağız
Normalde yarın da pazartesi gidicem net belli olsun diye inşallahHah tmm :) ben de dedim yanlış mı hatırladım. Ne zaman kese günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?