- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
hayırlısı olsun, transfer sonrası kaçıncı gün 57 çıktı?Kızlar sonucum 57 çıktı nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun, transfer sonrası kaçıncı gün 57 çıktı?Kızlar sonucum 57 çıktı nasıl sizce
gayet güzel canım içini ferah tut, iki gün sonra yeniden yaptır 2 katı kadar artış olmalı.Teşekkür ederim transfer sonrası 8.gün
Evet hemşire de söyledi cumartesi tekrar test yaptır dedi Rabbim devamını nasip eylesin inşallah canımgayet güzel canım içini ferah tut, iki gün sonra yeniden yaptır 2 katı kadar artış olmalı.
Amin canim çok teşekkür ederim 5aa embriyo canım. Çift embriyo transfer edildiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu ?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin bebişş
Merhaba, nasıl geçti randevunuz :)Kızlar bugün kese randevum var dua edin lütfen verişleri göreyim keselerini Allah’ın izniyle
Allah’ıma çok şükür bebişleri gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba, nasıl geçti randevunuz :)
Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah ben gününü beklemek istiyorum bu arada sürekli yattınmı nasıl geçti süreç ben yattım biraz dolaştım evdeaynı gün transfer olmuşuz ben pazartesi gün idrar testi yaptım çıkmadı, kan testinde pozitif çıktı. Dünde testimi tekrarladım şükür şimdilik yolunda. Bence aklına takılıp sürekli endişe edeceksen kendini oyalamayacaksan git yap test rahatla.
5 gün evdeydim sonra işe başladım, her gün dışarıdayım yani. ister istemez yürüyüş modundayım, eve gittiğimde yemek hazırla toplama işi falanda bende. Çok ağır işler yapmama koşulu ile hayatıma devam ediyorum ben kendimi çok sıkmıyorum.Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah ben gününü beklemek istiyorum bu arada sürekli yattınmı nasıl geçti süreç ben yattım biraz dolaştım evde
Evdeyken 5 gün yattınmı sürekli ben bi tabağa uzansam birşey olurmu dşye korttum psikolojik olarak biraz yoruluyo insan5 gün evdeydim sonra işe başladım, her gün dışarıdayım yani. ister istemez yürüyüş modundayım, eve gittiğimde yemek hazırla toplama işi falanda bende. Çok ağır işler yapmama koşulu ile hayatıma devam ediyorum ben kendimi çok sıkmıyorum.
Beta değerlerin nasıl çıktı canımaynı gün transfer olmuşuz ben pazartesi gün idrar testi yaptım çıkmadı, kan testinde pozitif çıktı. Dünde testimi tekrarladım şükür şimdilik yolunda. Bence aklına takılıp sürekli endişe edeceksen kendini oyalamayacaksan git yap test rahatla.
kaçıncı günKızlar sonucum 57 çıktı nasıl sizce
evet ne yazık ki psikolojik olarak bizleri çok etkiliyor benim 3. tüp bebek denemem haliyle artık piştim, bu sefer full yatmamayı seçtim evde eşime yardımcı oldum o yemek hazırladıysa ben salata yaptım, bulaşıkları ona verdim makineye yerleştirdi falan öyle basit şeyler yaptım ama yaptım.Evdeyken 5 gün yattınmı sürekli ben bi tabağa uzansam birşey olurmu dşye korttum psikolojik olarak biraz yoruluyo insan
Evet benimki çağırmıştı kontörleKizlar merhaba bende dun yumurta toplama islemi yaptirdim, adetin 2. Gunu gel dedi doktor , yumurtalari donduracaklar , adetin 2. Gunu test yapip haplara baslayacagiz 12 gun kullanacaksin dedi, sonra transfer dedi hap kullandigim 12 gun icinde esimin işi geregi sehir disina cikacagiz adetin 2. Gununden sonra hapa baslayinca kontrole cagiriyor mu doktor bu 12 gun icinde
transferimin 6. günü pazartesi 16 çıktı, 8. günde 56 çıktı şimdi yarın tekrar vericem inş artmaya devam eder. Ne yazık ki bizler gebe kaldığımıza hemen sevinemiyoruzzBeta değerlerin nasıl çıktı canım
nasıl geçti kontrolün gördün mü keseyi,Evet benimki çağırmıştı kontörle
Aynen öyle allah sabır versin hepimize belirti yaşadınmı ve yaşıyormusun hala bende ara ara kasık agrısı çok acık sarı akıntı birde halsizlik yaşıyorumtransferimin 6. günü pazartesi 16 çıktı, 8. günde 56 çıktı şimdi yarın tekrar vericem inş artmaya devam eder. Ne yazık ki bizler gebe kaldığımıza hemen sevinemiyoruzz
yani buna belirti denir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çünkü, ama kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda bazen çok yoğunlaşıyor bazen azalıyor ağrım. Onun haricinde bişeyim yok.Aynen öyle allah sabır versin hepimize belirti yaşadınmı ve yaşıyormusun hala bende ara ara kasık agrısı çok acık sarı akıntı birde halsizlik yaşıyorum