- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
Güzel haberler gelsin işallahKızlar bugün kese randevum var dua edin lütfen verişleri göreyim keselerini Allah’ın izniyle
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiiin çok sevindiimmmKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
maşallah yaaaaaKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
tüp bebek tedavisi idi, Bülent Tıraş idi, normal kadın doğumcuları tanımıyorum.Acıbadem'de doktorunuz kimdi ben de orada gebelik takibi yaptırmayı düşünüyorum ama doktorları tanımıyorum, siz memnun kaldınız mı?
Hayırlı olsun, çok güzel haber, kaçıncı gün verdin testi?Kızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Canımm çok sevindimmm hayırlı olsunnnKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Ayyy maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Ayyy benimde yarın kese randevum var çok heyecanlıKızlar bugün kese randevum var dua edin lütfen verişleri göreyim keselerini Allah’ın izniyle
maşallah çok tebrik ederim sağlıkla gelsinKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Yaaa çok şükürKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Kıyamamm sanaa annemde balık burcu oda cok hassassNe güzel dua ettin ağlayacaktım az kalsın dünya balık burçları için çok hassas
allah razı olsun canım allah sizin gibi insanları eksik etmesin
Transfer günü hariç 10. gün canımHayırlı olsun, çok güzel haber, kaçıncı gün verdin testi?
Ay canımmm maşallah maşallahh SübhanAllahKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
7 temmuzda transfer olmuştun dimi sende hadi hayırlısıyla görde gel inşallahAyyy benimde yarın kese randevum var çok heyecanlı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTransfer günü hariç 10. gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?