Yapma ben yaptim pişmanim bende 12 temmuzda transfer oldum bugun idrar testi yaptim negatif maalesefBende 12 temmuzda trasfer oldum bugun 8 gün arada kasıklarıma sancı vuruyo sarımsı akıntı var başka belirtı yok test yapsam çıkarmı acaba
Gerci ben de hicbir belirti yoktu.Bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun 8 gün arada kasıklarıma sancı vuruyo sarımsı akıntı var başka belirtı yok test yapsam çıkarmı acaba
Bana 24 temmuzda kan ver demislerdibende 12 temmuzda transfer oldum kızlar test günüm cumartesi sizin ne zaman?
Benımde 23 temmuz da test günüm inşallah rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahbende 12 temmuzda transfer oldum kızlar test günüm cumartesi sizin ne zaman?
Evet canım 7 temmuz du , inşallah hayırlısıyla görücem7 temmuzda transfer olmuştun dimi sende hadi hayırlısıyla görde gel inşallah
Kanntestmı idrar testimi yaptın idrar çok sağlıklı değil idrar yaptıysan moralini bozma inşallah kanda çıkarYapma ben yaptim pişmanim bende 12 temmuzda transfer oldum bugun idrar testi yaptim negatif maalesef
Idrar testi yaptım canim valla canım çok sıkıldı ilacları kullanmak istemiyorum resmenKanntestmı idrar testimi yaptın idrar çok sağlıklı değil idrar yaptıysan moralini bozma inşallah kanda çıkar
Tebriklerrrrrrmaşallah yaaaaaçok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Benide Salı günü çağırdılar kese için 12. Günde kaç çıkmıştı seninEvet canım 7 temmuz du , inşallah hayırlısıyla görücem
Sakın bırakma ben sigara içiyorum bide bunu utanarak yazıyorum ama yapamıyorumIdrar testi yaptım canim valla canım çok sıkıldı ilacları kullanmak istemiyorum resmen
Hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin bebişşKızlar aşk olsun hiç benim sonucumu merak etmemissiniz. Ama ben mutlu haberi vereyim 549 değerim bende hamileyimmmm
Senin içinde hayırlı olsun canımBenide Salı günü çağırdılar kese için 12. Günde kaç çıkmıştı senin
Sağolasın canım inşallah rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinSenin içinde hayırlı olsun canımbenim 12. Gün 3200 çıktı beta
Hayırlı olsunn ne güzel sağlıkla gelsinGüzel haberler gelsin işallah
aynı gün transfer olmuşuz ben pazartesi gün idrar testi yaptım çıkmadı, kan testinde pozitif çıktı. Dünde testimi tekrarladım şükür şimdilik yolunda. Bence aklına takılıp sürekli endişe edeceksen kendini oyalamayacaksan git yap test rahatla.Bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun 8 gün arada kasıklarıma sancı vuruyo sarımsı akıntı var başka belirtı yok test yapsam çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?