2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun 8 gün arada kasıklarıma sancı vuruyo sarımsı akıntı var başka belirtı yok test yapsam çıkarmı acaba

Bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun 8 gün arada kasıklarıma sancı vuruyo sarımsı akıntı var başka belirtı yok test yapsam çıkarmı acaba
Yapma ben yaptim pişmanim bende 12 temmuzda transfer oldum bugun idrar testi yaptim negatif maalesef

Benimde yarın test günüm, ilki kadar olmasada heyecanlıyım. İlkinde kimyasal yaşadım malesef. Hiçbi belirtimde olmadı bakalım ne çıkıcak.

Güzel haberler gelsin işallah
Hayırlı olsunn ne güzel sağlıkla gelsin dün üzülüyordunuz bana da umut oldunuz suan gerçekten belirtisiz hamile kalanlardan mısınız simdi sizde darısı basımıza

aynı gün transfer olmuşuz ben pazartesi gün idrar testi yaptım çıkmadı, kan testinde pozitif çıktı. Dünde testimi tekrarladım şükür şimdilik yolunda. Bence aklına takılıp sürekli endişe edeceksen kendini oyalamayacaksan git yap test rahatla.

Kizlar merhaba bende dun yumurta toplama islemi yaptirdim, adetin 2. Gunu gel dedi doktor , yumurtalari donduracaklar , adetin 2. Gunu test yapip haplara baslayacagiz 12 gun kullanacaksin dedi, sonra transfer dedi hap kullandigim 12 gun icinde esimin işi geregi sehir disina cikacagiz adetin 2. Gununden sonra hapa baslayinca kontrole cagiriyor mu doktor bu 12 gun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…