- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
7.gün ve bence değerin çoook güzel çıkacak canımm Allahım hayırlı etsin.Sağlıkla da devam etsinn aminnEveetAllah sanada bu topikteki herkese sağlıcakla nasip etsin afiyetle amin
çok teşekkür ederimAdet tarihinse normal canım, adet olmazsın kullandığımız ilaçlardan dolayı ama biraz ağrı çekersin çok normal
ayy hadi inşallah çok sağlıklı olduğunu görürsün güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün kese randevum var dua edin lütfen verişleri göreyim keselerini Allah’ın izniyle
nerde tedavi gördünüz, acıbadem mi?Canım bende senin gibi çok ilaç kullanıyorum. Coraspirin sabah 1
Folik asit sabah 1
Dekort sabah 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Protestan fitil sabah 1 akşam 1
Proluton kalçadan iğne 5 günde 1
Oksapar 0,6 ml (kan sulandırıcı) akşam 1
Duphaston sabah 1 öğlen 1 akşam 1
Prograf sabah 1 akşam 1
Transferden 1 hafta önce başladım transfer oldum, pozitif gördüm hala devam ediyorum aynı şekilde kese randevum var bakalım değiştirecekler mi ya da ne zaman değişecek soracağım
Hayır Kocaeli’de tedavi görüyorumnerde tedavi gördünüz, acıbadem mi?
ben bi kere acıbadem de tedavi görmüştüm de aynı ilaçları kullandırmışlardı, standart mı acaba dedim.Hayır Kocaeli’de tedavi görüyorum
Hiç bilmiyorumben bi kere acıbadem de tedavi görmüştüm de aynı ilaçları kullandırmışlardı, standart mı acaba dedim.
evet, gerek var mı bu kadar ilaca diye ben de sorgulamıştım o zaman, ama mecburen kullandım.Hiç bilmiyorumsadece çok fazla ilaç
Güvenip bir şekilde denileni yapıyoruz canım bizde elden ne gelir kievet, gerek var mı bu kadar ilaca diye ben de sorgulamıştım o zaman, ama mecburen kullandım.
Evet pozitif . Şuan sarımsı sürekli akıntı geliyor mesela normal diyorlarPeki pozitif mi oldu sonuç
Hadi inşallahKızlar bugün kese randevum var dua edin lütfen verişleri göreyim keselerini Allah’ın izniyle
Acıbadem'de doktorunuz kimdi ben de orada gebelik takibi yaptırmayı düşünüyorum ama doktorları tanımıyorum, siz memnun kaldınız mı?ben bi kere acıbadem de tedavi görmüştüm de aynı ilaçları kullandırmışlardı, standart mı acaba dedim.
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah bebişinAmin canım Allah razı olsunAllah hepimizin gönlündeki evlatları nasip etsin afiyetle amin evet cok yoğun bel kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden yapmaya cesaret buldum
Allah razı olsunHayırlı olsun gözünüz Aydınbelirtiyi geçtim artık acaba embriyo kaçıncı gün kalitesi nasıldı onu merak ediyorum
Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin canım benim dua ediyorum Rabbimin izniyle hepimiz kavusalım amin7.gün ve bence değerin çoook güzel çıkacak canımm Allahım hayırlı etsin.Sağlıkla da devam etsinn aminn
Amin cok teşekkür ederimGözünaydın sağlıkla gelsin inşallah bebişinKaçıncı günden beri vardı belirtilerin canım?
Ah mervecim duamdasınAmiin çok doğru söylüyorsun çeken bilir derler ya normal gebelik haberlerindense böyle zorlukla kavuşulanlara daha çok içim eriyor Allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersindualarınızda beni unutmayın ismim Merve
Aminnn Allah razı olsun tez vakitte nasip etsin Rabbim mıtlu mesut herkese isteyenlere aminNe güzel ne güzel darısı bizlere inşallah canım sana da devamını getirmek nasip olsun inşallah
Ne güzel dua ettin ağlayacaktım az kalsın dünya balık burçları için çok hassasAh mervecim duamdasınRabbim sağlıcakla nasip etsin acilen tez vakitte kucağında afiyetle eşinle ailenle mutlu mesut huzurla iki cihan mutluluğuyla maddi manevi bolluk bereketle aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?