• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

günaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm
Canım ilaçlardan zaten adet olmuyormuşuz merak etme benmde adet sancım var kasık bel ağrım var ve testler yaptım pozitif inşaAllah belirti bu iyiye yor 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_0911.jpeg
    IMG_0911.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızzlaaar , progestan fitili sabah 08:00 itibari ile vajinadan almaya başladım gözlerim kapalı kapalı çok komiktim sabah 🤣🤣
korkuyordum biraz ama beklediğim gibi olmadı
15 dk falan da yattım sonrasında
sabah 8 akşam 4 ve gece 12 de devam edecek transfer günüme kadar
yapamam dediğim ne varsa yapıyorum her şey miniğim için inşAllah o da bana sağlıkla sımsıkıııı tutunur zamanı gelince 😍👶🏻

Canım gözün aydın ne güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallah☺️🤲🏻Belirtin falan var mıydı
Amin canım Allah razı olsun ❤️ Allah hepimizin gönlündeki evlatları nasip etsin afiyetle amin evet cok yoğun bel kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden yapmaya cesaret buldum

Allahım bize de bu günleri göstersin sağlıkla ilerlesin inşAllah gebeliğiniz çook sevindim her yeni pozitifi görünce içim bi hoş oluyor
😍😍😍😍
Amin Allah razı olsun en cok birbirimizi biz anlarız bu yolda ilerleyenler Rabbim aratmasın hepimizin kucağını sağlıcakla mutlulukla doldursun amin 🥹🤲🏻❤️

Amin Allah razı olsun en cok birbirimizi biz anlarız bu yolda ilerleyenler Rabbim aratmasın hepimizin kucağını sağlıcakla mutlulukla doldursun amin 🥹🤲🏻❤️
Amiin çok doğru söylüyorsun çeken bilir derler ya normal gebelik haberlerindense böyle zorlukla kavuşulanlara daha çok içim eriyor Allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin 👶🏻👶🏻 dualarınızda beni unutmayın ismim Merve

Amin canım Allah razı olsun ❤️ Allah hepimizin gönlündeki evlatları nasip etsin afiyetle amin evet cok yoğun bel kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden yapmaya cesaret buldum
Ne güzel ne güzel darısı bizlere inşallah canım sana da devamını getirmek nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻

günaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm
Adet tarihinse normal canım, adet olmazsın kullandığımız ilaçlardan dolayı ama biraz ağrı çekersin çok normal

Kızlar transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben opu işleminden beri aynı şekilde devam ediyorum doktorum transfer sırasında da ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi
Prolutex iğne akşam 1
Enox iğne akşam 1
Coraspin sabah 1
Estroferm sabah akşam 1
Decavit sabah 1
D vitamini takviyesi
Ocean q10 koenzim takviyesi günde bir tane
Progesteron vajinal yolla 4 adet

Hayırlı olsun gözünüz Aydın 🌸 belirtiyi geçtim artık acaba embriyo kaçıncı gün kalitesi nasıldı onu merak ediyorum 🙏🏻

Kızlar transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben opu işleminden beri aynı şekilde devam ediyorum doktorum transfer sırasında da ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi
Prolutex iğne akşam 1
Enox iğne akşam 1
Coraspin sabah 1
Estroferm sabah akşam 1
Decavit sabah 1
D vitamini takviyesi
Ocean q10 koenzim takviyesi günde bir tane
Progesteron vajinal yolla 4 adet
Canım bende senin gibi çok ilaç kullanıyorum. Coraspirin sabah 1
Folik asit sabah 1
Dekort sabah 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Protestan fitil sabah 1 akşam 1
Proluton kalçadan iğne 5 günde 1
Oksapar 0,6 ml (kan sulandırıcı) akşam 1
Duphaston sabah 1 öğlen 1 akşam 1
Prograf sabah 1 akşam 1
Transferden 1 hafta önce başladım transfer oldum, pozitif gördüm hala devam ediyorum aynı şekilde kese randevum var bakalım değiştirecekler mi ya da ne zaman değişecek soracağım

Back