- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
TebriklerrrrrrMiraaa gerçek miiinan hep bakıyorum sana umut olacaksın çünkü bana
Testinin resimlerini atsana
Günaydııınnn hadiiii test günüğğ inşallah çok güzel haberler alırsınnnnn canınmmKızlar yarın test günüm. Ne ağrım var ne sızım var normal mi sizce böyle olunca korkuyorum
TebriklerKızlar benim pozitif görünüyor inşaAllah 7. Günüm bugün evde test yaptım 2 tane
Canım ilaçlardan zaten adet olmuyormuşuz merak etme benmde adet sancım var kasık bel ağrım var ve testler yaptım pozitif inşaAllah belirti bu iyiye yorgünaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm
EveetMiraaa gerçek miiinan hep bakıyorum sana umut olacaksın çünkü bana
Testinin resimlerini atsana
Canım gözün aydın ne güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar benim pozitif görünüyor inşaAllah 7. Günüm bugün evde test yaptım 2 tane
Allahım bize de bu günleri göstersin sağlıkla ilerlesin inşAllah gebeliğiniz çook sevindim her yeni pozitifi görünce içim bi hoş oluyorEveetAllah sanada bu topikteki herkese sağlıcakla nasip etsin afiyetle amin
Amin canım Allah razı olsunCanım gözün aydın ne güzel haber Rabbim tamamına erdirsin inşallahBelirtin falan var mıydı
Amin Allah razı olsun en cok birbirimizi biz anlarız bu yolda ilerleyenler Rabbim aratmasın hepimizin kucağını sağlıcakla mutlulukla doldursun aminAllahım bize de bu günleri göstersin sağlıkla ilerlesin inşAllah gebeliğiniz çook sevindim her yeni pozitifi görünce içim bi hoş oluyor
ayy inşallah canım çok teşekkür ederimCanım ilaçlardan zaten adet olmuyormuşuz merak etme benmde adet sancım var kasık bel ağrım var ve testler yaptım pozitif inşaAllah belirti bu iyiye yor
Amiin çok doğru söylüyorsun çeken bilir derler ya normal gebelik haberlerindense böyle zorlukla kavuşulanlara daha çok içim eriyor Allahım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersinAmin Allah razı olsun en cok birbirimizi biz anlarız bu yolda ilerleyenler Rabbim aratmasın hepimizin kucağını sağlıcakla mutlulukla doldursun amin
Ne güzel ne güzel darısı bizlere inşallah canım sana da devamını getirmek nasip olsun inşallahAmin canım Allah razı olsunAllah hepimizin gönlündeki evlatları nasip etsin afiyetle amin evet cok yoğun bel kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden yapmaya cesaret buldum
Leke gelmeye devam ederse yada azıcık kan gelirse hemennn progestan iğne vurdur kanamamda lekede dururaynen benim de 8. gündü sanırım ya da 9. gün lekelenme oldu 2 gün sürdü geçti
Adet tarihinse normal canım, adet olmazsın kullandığımız ilaçlardan dolayı ama biraz ağrı çekersin çok normalgünaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm
Hayırlı olsun gözünüz AydınAmin Allah razı olsun en cok birbirimizi biz anlarız bu yolda ilerleyenler Rabbim aratmasın hepimizin kucağını sağlıcakla mutlulukla doldursun amin
TamamLeke gelmeye devam ederse yada azıcık kan gelirse hemennn progestan iğne vurdur kanamamda lekede durur
Canım bende senin gibi çok ilaç kullanıyorum. Coraspirin sabah 1Kızlar transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Ben opu işleminden beri aynı şekilde devam ediyorum doktorum transfer sırasında da ilaçlarına aynen devam edeceksin dedi
Prolutex iğne akşam 1
Enox iğne akşam 1
Coraspin sabah 1
Estroferm sabah akşam 1
Decavit sabah 1
D vitamini takviyesi
Ocean q10 koenzim takviyesi günde bir tane
Progesteron vajinal yolla 4 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?