• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İnş nolur dua edin ❤️🙏🏻 Bende pozitifi görmek istiyorum gerçekten tükendim şu 3 yılda yani herşeyn hayırlısı 🤗 bakış açısı farkı diyeyim ben etrafa söyleme konuşunuza..kendim açıkçası pimpirikli bir tipim bide çevremde soru soran tiplerle uğraşmak istemiyorum ailelerimiz çok şükür o anlamda şansımız bizim asla karışmazlar ima BİLe etmezler o nednele hiç haberleri yok 🙈 heralde bana soran biri olırsa ona da kesinlikle kimseye söyleme derim nasihat olarak 🙈 bi arkadaşımın tüm sülalesi biliyordu Fransa’dan dayısı arayıp soruyordu düşünün yani bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı salt herkese söylemeyin Ya da herkese söyleyin rahat edin diyemeyiz amannn olduktan sonra zaten bilselerde fark etmez 🙈 hersey gönlümüzce olsun 🤗
3 yıl uzun bir süre insan gerçekten yorulur çok haklısınız Allahım bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsiiiin dilerim ki en içten dualarımlaa 🙏🏻🙏🏻 Evet çok haklısıbız herkesin sorulara maruz kalma derecesi ya da bu sorularla baş edebilme derecesi çooook farklı herkes nasıl rahat edecekse öyle yapmalııı şöyle aslında biz çok da çocuğumuz illa olsun isteğinde değiliz ama eğer çocuğumuz olacaksa da babasıyla arasında ki yaş farkı giderek artıyor o yüzden artık olsun dedik kafam biraz da rahat insanlar düşünceleri ve söylemleri beni üzmüyor yaralamıyor bu yüzden de konuşmaktan çekinmedim ama herkesin duygu durumu bunu paylaşacak şekilde değil en mutlu nasıl olacaksan öyle yappp en iyisi en güzeli olsunn heppp 🤗🤗

Kurban olurum o kadar güzel yazmışsin ki içime su serptin umarım yarın bende buraya hamileyimmmm diye yazarım 🌼
Ben inanıyorum canım sen kendini strese sokma 🙏🏻 burada herkes birbirini anlıyor yaşadıklarımızı biliyoruz bizi en iyi buradaki bizler anlıyoruz🌸 şuan sana tavsiyem anın keyfini çıkar hamileyim de ye iç uzan keyfine bak hamileymişsini vücuduna aşıla 🙏🏻🙉

Merhaba canım kişiye göre değişiyor bazılarınsa ilk günler geliyor bazılarında hiç gelmiyor bende transferden sonra 8. Günde gelmişti şaşırmıştım mesela . Sonrasında sürekli sarımsı şeffaf gelip durdu
aynen benim de 8. gündü sanırım ya da 9. gün lekelenme oldu 2 gün sürdü geçti

İnş nolur dua edin ❤️🙏🏻 Bende pozitifi görmek istiyorum gerçekten tükendim şu 3 yılda yani herşeyn hayırlısı 🤗 bakış açısı farkı diyeyim ben etrafa söyleme konuşunuza..kendim açıkçası pimpirikli bir tipim bide çevremde soru soran tiplerle uğraşmak istemiyorum ailelerimiz çok şükür o anlamda şansımız bizim asla karışmazlar ima BİLe etmezler o nednele hiç haberleri yok 🙈 heralde bana soran biri olırsa ona da kesinlikle kimseye söyleme derim nasihat olarak 🙈 bi arkadaşımın tüm sülalesi biliyordu Fransa’dan dayısı arayıp soruyordu düşünün yani bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı salt herkese söylemeyin Ya da herkese söyleyin rahat edin diyemeyiz amannn olduktan sonra zaten bilselerde fark etmez 🙈 hersey gönlümüzce olsun 🤗
ben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))

Başkalarının belirtilerine bakarak kendinizi üzmeyin birçok insan hiçbir belirti olmadan gebe kalıyor benim gibiiii 🤗 Ne bir ağrı ne bir sancı ne bir batma ne bir lekelenme hiçbir şeyim olmadı aksine bütün hepsini yaşadığım ilk transferimde negatif sonuçlanmıştı sadece stres sıkıntı yapmadan test gününü bekleyin evet çok zor ama kafa rahatlığı da pozitifi görmek için çok önemli 🙏🏻🙏🏻 7+3 hamileyim şuan insallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız ☺️
Ne güzel yazmışsınız rahatladım bende 🥰 çünkü bendede hiç bi belirti yok

ben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))
Şahsen söylememeyi tercih ederim 🙈 yukarıda arkadaşın yazdığı gibi herkesin bu süreci yönetme ve sorulara dayanma derecesi farklı ben duygusal ve pimpirkliyim kendim kendime yetiyorum yani 😂😂 kimsenin sorularına ihtiyacım yok😂

Ben inanıyorum canım sen kendini strese sokma 🙏🏻 burada herkes birbirini anlıyor yaşadıklarımızı biliyoruz bizi en iyi buradaki bizler anlıyoruz🌸 şuan sana tavsiyem anın keyfini çıkar hamileyim de ye iç uzan keyfine bak hamileymişsini vücuduna aşıla

Karnımı tutuyorum sürekli. Hz. Muhammedin hatri için Salih kulların hatri için nasip et Yarabbi diye

Merhaba canım kişiye göre değişiyor bazılarınsa ilk günler geliyor bazılarında hiç gelmiyor bende transferden sonra 8. Günde gelmişti şaşırmıştım mesela . Sonrasında sürekli sarımsı şeffaf gelip durdu
Peki pozitif mi oldu sonuç 🙂

günaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm

Back