- 6 Ocak 2023
- 344
- 611
- 23
- 30
3 yıl uzun bir süre insan gerçekten yorulur çok haklısınız Allahım bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsiiiin dilerim ki en içten dualarımlaa Evet çok haklısıbız herkesin sorulara maruz kalma derecesi ya da bu sorularla baş edebilme derecesi çooook farklı herkes nasıl rahat edecekse öyle yapmalııı şöyle aslında biz çok da çocuğumuz illa olsun isteğinde değiliz ama eğer çocuğumuz olacaksa da babasıyla arasında ki yaş farkı giderek artıyor o yüzden artık olsun dedik kafam biraz da rahat insanlar düşünceleri ve söylemleri beni üzmüyor yaralamıyor bu yüzden de konuşmaktan çekinmedim ama herkesin duygu durumu bunu paylaşacak şekilde değil en mutlu nasıl olacaksan öyle yappp en iyisi en güzeli olsunn hepppİnş nolur dua edin Bende pozitifi görmek istiyorum gerçekten tükendim şu 3 yılda yani herşeyn hayırlısı bakış açısı farkı diyeyim ben etrafa söyleme konuşunuza..kendim açıkçası pimpirikli bir tipim bide çevremde soru soran tiplerle uğraşmak istemiyorum ailelerimiz çok şükür o anlamda şansımız bizim asla karışmazlar ima BİLe etmezler o nednele hiç haberleri yok heralde bana soran biri olırsa ona da kesinlikle kimseye söyleme derim nasihat olarak bi arkadaşımın tüm sülalesi biliyordu Fransa’dan dayısı arayıp soruyordu düşünün yani bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı salt herkese söylemeyin Ya da herkese söyleyin rahat edin diyemeyiz amannn olduktan sonra zaten bilselerde fark etmez hersey gönlümüzce olsun