Oo masallah
baya hareketli geçirmişsiniz Ya herşey nasip kısmet gerçekten tutunacağı varsa aynen dediğiniz gibi embriyo da iyiyse tutunuyor iste ne mutlu size
ben açıkçası ilk transferimde çalışıyordum bide özel sektörde olmama rağmen izin aldım güç bela bir hafta evdeydim eşim saolsın bir iki gün baktı ailelerin haberi yok bizim, çok dikkat ettim çoğunlukla yattım diyebilirim … 2.transferimde işten ayrıldım eşimle konuştuk ve bunun daha uygun olacağına karar verdik psikolojik olarak zaten yıpranıyorum birde is stresi tuz biber ekiyordu yine aynı şekilde eşim bir iki gün yanımda oldu ama birinciye nazaran daha hareketliydim dışarı çıktım yürüyüşe evde falan eğildim kalktım ama maaşesef ikiside negatif … ben zaten tamamen yatıp kalkmaya bağlı olduğunu da düşünmüyorum artık
suan bu üçüncü denememde eşim yinr saolsın yardımcı ıldu ama ne tam yattım ne tam gezdim gibi ortaya karışık oldı açıkçası bizim ikimizin de ailesi başka şehirlerde gelirlerse anneler evde biri varken ben rahat edemeyeceğimi düşünüyorum bu nednele kimseye paylaşmayı düşünmedim