3 yıl uzun bir süre insan gerçekten yorulur çok haklısınız Allahım bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsiiiin dilerim ki en içten dualarımlaaİnş nolur dua edinBende pozitifi görmek istiyorum gerçekten tükendim şu 3 yılda yani herşeyn hayırlısı bakış açısı farkı diyeyim ben etrafa söyleme konuşunuza..kendim açıkçası pimpirikli bir tipim bide çevremde soru soran tiplerle uğraşmak istemiyorum ailelerimiz çok şükür o anlamda şansımız bizim asla karışmazlar ima BİLe etmezler o nednele hiç haberleri yok heralde bana soran biri olırsa ona da kesinlikle kimseye söyleme derim nasihat olarak bi arkadaşımın tüm sülalesi biliyordu Fransa’dan dayısı arayıp soruyordu düşünün yani bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı salt herkese söylemeyin Ya da herkese söyleyin rahat edin diyemeyiz amannn olduktan sonra zaten bilselerde fark etmez hersey gönlümüzce olsun
Ben inanıyorum canım sen kendini strese sokmaKurban olurum o kadar güzel yazmışsin ki içime su serptin umarım yarın bende buraya hamileyimmmm diye yazarım
normal normal morali yüksek tut inşallah güzel haberler alırsınKızlar yarın test günüm. Ne ağrım var ne sızım var normal mi sizce böyle olunca korkuyorum
aynen benim de 8. gündü sanırım ya da 9. gün lekelenme oldu 2 gün sürdü geçtiMerhaba canım kişiye göre değişiyor bazılarınsa ilk günler geliyor bazılarında hiç gelmiyor bende transferden sonra 8. Günde gelmişti şaşırmıştım mesela . Sonrasında sürekli sarımsı şeffaf gelip durdu
teşekkürler :)Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip inşallah1 hafta sonrasına randevu oluşturabilirsin Benim bugün 12. Günüm 25 Temmuz a randevu verdiler
ben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))İnş nolur dua edinBende pozitifi görmek istiyorum gerçekten tükendim şu 3 yılda yani herşeyn hayırlısı bakış açısı farkı diyeyim ben etrafa söyleme konuşunuza..kendim açıkçası pimpirikli bir tipim bide çevremde soru soran tiplerle uğraşmak istemiyorum ailelerimiz çok şükür o anlamda şansımız bizim asla karışmazlar ima BİLe etmezler o nednele hiç haberleri yok heralde bana soran biri olırsa ona da kesinlikle kimseye söyleme derim nasihat olarak bi arkadaşımın tüm sülalesi biliyordu Fransa’dan dayısı arayıp soruyordu düşünün yani bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı salt herkese söylemeyin Ya da herkese söyleyin rahat edin diyemeyiz amannn olduktan sonra zaten bilselerde fark etmez hersey gönlümüzce olsun
Ne güzel yazmışsınız rahatladım bendeBaşkalarının belirtilerine bakarak kendinizi üzmeyin birçok insan hiçbir belirti olmadan gebe kalıyor benim gibiiiiNe bir ağrı ne bir sancı ne bir batma ne bir lekelenme hiçbir şeyim olmadı aksine bütün hepsini yaşadığım ilk transferimde negatif sonuçlanmıştı sadece stres sıkıntı yapmadan test gününü bekleyin evet çok zor ama kafa rahatlığı da pozitifi görmek için çok önemli 7+3 hamileyim şuan insallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
Umarım sende pozitifi görürsüüün Allahım bekleyen herkesi bu mutluluğa eriştirsinNe güzel yazmışsınız rahatladım bendeçünkü bendede hiç bi belirti yok
Şahsen söylememeyi tercih ederimben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))
Ben inanıyorum canım sen kendini strese sokmaburada herkes birbirini anlıyor yaşadıklarımızı biliyoruz bizi en iyi buradaki bizler anlıyoruz şuan sana tavsiyem anın keyfini çıkar hamileyim de ye iç uzan keyfine bak hamileymişsini vücuduna aşıla
Peki pozitif mi oldu sonuçMerhaba canım kişiye göre değişiyor bazılarınsa ilk günler geliyor bazılarında hiç gelmiyor bende transferden sonra 8. Günde gelmişti şaşırmıştım mesela . Sonrasında sürekli sarımsı şeffaf gelip durdu
Benimki de öyle çıkmıştı ama hamileyim canım hiç üzme kendini, kan testini bekleGunaydin benim idrar testi maalesef negatif transferden sonraki 8.gün bugün
Yaaa siz de idrar testi yapmismiydiniz kacinci gün yaptiniz pekiBenimki de öyle çıkmıştı ama hamileyim canım hiç üzme kendini, kan testini bekle
Miraaa gerçek miiKızlar benim pozitif görünüyor inşaAllah 7. Günüm bugün evde test yaptım 2 tane
9. Gün idrar yaptım negatifti aynı gün kan verdim 46 çıktı, 3 gün sonra 4'e katladıYaaa siz de idrar testi yapmismiydiniz kacinci gün yaptiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?