2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

3 yıl uzun bir süre insan gerçekten yorulur çok haklısınız Allahım bir an önce pozitifi görmeyi nasip etsiiiin dilerim ki en içten dualarımlaa Evet çok haklısıbız herkesin sorulara maruz kalma derecesi ya da bu sorularla baş edebilme derecesi çooook farklı herkes nasıl rahat edecekse öyle yapmalııı şöyle aslında biz çok da çocuğumuz illa olsun isteğinde değiliz ama eğer çocuğumuz olacaksa da babasıyla arasında ki yaş farkı giderek artıyor o yüzden artık olsun dedik kafam biraz da rahat insanlar düşünceleri ve söylemleri beni üzmüyor yaralamıyor bu yüzden de konuşmaktan çekinmedim ama herkesin duygu durumu bunu paylaşacak şekilde değil en mutlu nasıl olacaksan öyle yappp en iyisi en güzeli olsunn heppp

Kurban olurum o kadar güzel yazmışsin ki içime su serptin umarım yarın bende buraya hamileyimmmm diye yazarım
Ben inanıyorum canım sen kendini strese sokma burada herkes birbirini anlıyor yaşadıklarımızı biliyoruz bizi en iyi buradaki bizler anlıyoruz şuan sana tavsiyem anın keyfini çıkar hamileyim de ye iç uzan keyfine bak hamileymişsini vücuduna aşıla

aynen benim de 8. gündü sanırım ya da 9. gün lekelenme oldu 2 gün sürdü geçti

ben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))

Ne güzel yazmışsınız rahatladım bende çünkü bendede hiç bi belirti yok

ben de söylediklerime pişman oldum habire sorup durdular stres oldu bende:)))
Şahsen söylememeyi tercih ederim yukarıda arkadaşın yazdığı gibi herkesin bu süreci yönetme ve sorulara dayanma derecesi farklı ben duygusal ve pimpirkliyim kendim kendime yetiyorum yani kimsenin sorularına ihtiyacım yok

Karnımı tutuyorum sürekli. Hz. Muhammedin hatri için Salih kulların hatri için nasip et Yarabbi diye

Peki pozitif mi oldu sonuç

günaydın kızlar benim de bugün 8.günüm transfer günü hariç bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün adet sancısı ile uyandım normal şartlarda bugüne adet olmamda gerekiyor biraz endişe ediyorum acaba olmadı mı diye cumartesi test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…