2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.
Pazartesi kan verdiyseniz artış değerlendirmek için bugün yine kan vermelisiniz. 2 kat veya %60 değer artışı olmalı

Merhaba kızlar Üç yılın sonunda üye oldum dayanamadım forumda heralde hatmetmediğim konu kalmadı sürekli yorumları takip ediyordum artık bari evde kendi kendime konusacağıma yazısayım dedim:) benimde 3.transferim

hamile olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin BNde bu sefer de belirti yok maalesef olumsuz hissediyorum

Merhaba kızlar bu süreçte dualarda en az ilaçlar kadar önemli sizler transfere hazırlık sürecinde ve transfer olduktan sonra hangi duaları hangi zikirleri okudunuz bilgi verebilir misiniz
Duaların etkisine çok inanıyorum. Ben bunları yaptım sürekli herşey yolunda gitti çok şükür ya allah ,ya rahman,ya rahim,ya kavi, ya kadir bunları 70 defa çek hergün çekmeye çalış ben o kadar faydasını gördüm ki rüyamda göstermişlerdi bebeğin tuttu diye sen dene

Benimde çook sevdiğim duâdır canım
inşAllah sağlıcaklada devam eder gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…