Tesekkur ederim canimNormal canım öyle olması herkeste oluyo
Pazartesi kan verdiyseniz artış değerlendirmek için bugün yine kan vermelisiniz. 2 kat veya %60 değer artışı olmalıkızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.
Duaların etkisine çok inanıyorum. Ben bunları yaptım sürekli herşey yolunda gitti çok şükür ya allah ,ya rahman,ya rahim,ya kavi, ya kadir bunları 70 defa çek hergün çekmeye çalış ben o kadar faydasını gördüm ki rüyamda göstermişlerdi bebeğin tuttu diye sen deneMerhaba kızlar bu süreçte dualarda en az ilaçlar kadar önemli sizler transfere hazırlık sürecinde ve transfer olduktan sonra hangi duaları hangi zikirleri okudunuz bilgi verebilir misiniz
Benimde çook sevdiğim duâdır canımDuaların etkisine çok inanıyorum. Ben bunları yaptım sürekli herşey yolunda gitti çok şükür ya allah ,ya rahman,ya rahim,ya kavi, ya kadir bunları 70 defa çek hergün çekmeye çalış ben o kadar faydasını gördüm ki rüyamda göstermişlerdi bebeğin tuttu diye sen dene
Donmuş embriyoların var mı canım ? Pes etme Allahın izniyle olacaknegatif çıktı kan testim..
Çooom amin inşallah darısı kese görmeye kalp duymayaBenimde çook sevdiğim duâdır canım
inşAllah sağlıcaklada devam eder gebeliğin
Gecmiş olsun canim Rabbim aratmadan en kisa zamanda nasip etsinnegatif çıktı kan testim..
Geçmiş olsınnegatif çıktı kan testim..
İlk denemem ama 10 yıl yaşlandım resmenGeçmiş olsınbende kendimi hazırlamaya çalışıyorum süreç zor manevi olarak gerçekten kendinize zaman verin.. kaçıncı denemeniz kaçırdım yazdıysanız ama ben 3.denedim inanın Umut hep var..
Hayır yok donmuş.Allah razı olsun çok ağır geliyor..Donmuş embriyoların var mı canım ? Pes etme Allahın izniyle olacak
Hiç sormaa süreç değil de insanı o test gününe kadar 10/12 günlük bekleme süreci yıpratıyor daha çok herşeyi düsünyrum o süreçteİlk denemem ama 10 yıl yaşlandım resmen
tedavi sürecim tam 6 aya yakın sürdü zerre yorulmadım ama şu beklemek varya hakikaten çok zor,Hiç sormaa süreç değil de insanı o test gününe kadar 10/12 günlük bekleme süreci yıpratıyor daha çok herşeyi düsünyrum o süreçte
BendeHiç sormaa süreç değil de insanı o test gününe kadar 10/12 günlük bekleme süreci yıpratıyor daha çok herşeyi düsünyrum o süreçte
pazartesi 16.79, bugün 56 çıktı iyi mi bu artış sizce?Pazartesi kan verdiyseniz artış değerlendirmek için bugün yine kan vermelisiniz. 2 kat veya %60 değer artışı olmalı
Bence gayet güzel canım inşallah güzel güzel ilerlesinpazartesi 16.79, bugün 56 çıktı iyi mi bu artış sizce?
3.5 katı artış olmuş gayet iyi sağlıkla ilerlesin inşallah moralinizi bozmayın gayet güzel artış göstermişpazartesi 16.79, bugün 56 çıktı iyi mi bu artış sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?