• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucum 🧿 sağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı

Öğrenince bize de yaz mutlaka dualarım sizinle
Düşük çıktı maalesef 77 di 102 olmuş düzgün artmamis cuma bidaha vercez kan ama kimyasal olma ihtimali olabilirmiş 😞 böyle az yükselip normal devam eden oldu mu acaba

Hamiş hanımlar belirti olark gogusleriniz ne durumdaydı. Ben dokunamiyorum bile çok sistiler ve sertlestiler. Yarın test günüm
Canım benim sadece koltuk altımdan göğüslüme doğru elimle bastırınca acıdığını hissediyorum öyle dayanılmayacak bir göğüs ağrım yok sadece daha yeni dolgunlaştı gibi. Transferin üstünden 17 gün geçti

Düşük çıktı maalesef 77 di 102 olmuş düzgün artmamis cuma bidaha vercez kan ama kimyasal olma ihtimali olabilirmiş 😞 böyle az yükselip normal devam eden oldu mu acaba
Canim kacıncı günün.benim ilk hamileligimde oyle olmustu 10 gün 124 12 gün 137 gibi birseydi 2 gün sonra 500 lerde bir deger cikti hic kafana takma daha yeni oldugu icin yukselecektir merak etme

kızlar telefona uygulama olarak indireceğiniz bir uygulama önereyim🤗 hamilelik+ diye bi uygulama var philips tasarlamış o kadar güzelkiii anlatamam üç boyutlu bakabiliyorsun bazı makaleler var onları inceliyorsun 🤗 darısı hamilelik bekleyenlere inşallah kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz temmuz ayında herkes hamiş olsun💙

Canim kacıncı günün.benim ilk hamileligimde oyle olmustu 10 gün 124 12 gün 137 gibi birseydi 2 gün sonra 500 lerde bir deger cikti hic kafana takma daha yeni oldugu icin yukselecektir merak etme
Bugun 12. Gün 5. Gün embriyosu bilmiyorum çok moralim bozuldu doktorda bozuk konuştu çok canım sıkıldı

Back