2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bu arada yorgun hissetmek de bi belirtiymiş özellikle gebeliğin 3. Haftası
Yanlış kişiye mi yazdınız bilemedim bende yorgunluk vs hiç bi belirti yok kasık ağrısı ilk gün vardı geçti suanda bomboş sanki evde dinleniyorum gibi hissediyorum…

SAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.

Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)

Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen

tüp bebek muayene ücreti en başta ödeniyor sonra 6 ay muayene ücreti ödemeden gidiyorsunuz. Gebelik oluşunca da "gebe takip muayene ücreti" ödüyorsunuz. Bu ücret de 20 gün geçerli olması lazım

Kızlar yarın test günüm. Ne ağrım var ne sızım var normal mi sizce böyle olunca korkuyorum

Bende neredeyse hiç belirti olmadı, olmayan anneler de çok
İnş öyledir umarım umutlanmak fazla istemiyorum bu üçüncü denemem açıkçası ilk ikisinde aynı şeyleri yaşadım o nednele zaten transferin üçüncü gününden beri moralim bozuk pazartesi sonucu yazarım

Siz bahçecidesiniz di mi, gebelik takibi için de orayı düşünür müsünüz
Evet açıkçası ben inş olurda pozitifi görürsem doktorumu bırakmayı düşünmüyorum evet çok zır kredi çektik yani maddi olarak ama zor bela hamile kalacağım kalırsam herseyi bilem doktorumla devam etmek istiyorum Tüm süreci o yönetti sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…