Hiç olmadı canımTransferden sonra lekelenmeniz ne kadar sürdü kızlar
Hiç olmadı bende canımTransferden sonra lekelenmeniz ne kadar sürdü kızlar
Kaçıncı gün değerleri bunlar esDüşük çıktı maalesef 77 di 102 olmuş düzgün artmamis cuma bidaha vercez kan ama kimyasal olma ihtimali olabilirmişböyle az yükselip normal devam eden oldu mu acaba
Evet günlük ped kullanmak lazımKızlar merhaba 11 temmuzda transfer oldum cuma günü beta vereceğim bir sorum olacak progesteron fitili hazneye yerleştirdikten 2 3 saat sonra sulu bir şekilde geri geliyor aranızda bu durumla karşılaşan var mi
Bu arada yorgun hissetmek de bi belirtiymiş özellikle gebeliğin 3. Haftasıhamile olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBNde bu sefer de belirti yok maalesef olumsuz hissediyorum
10 ve 12. Gün değerleri canım bilmiyorum ya böyle olup normal devam eden varmıdır acabaKaçıncı gün değerleri bunlar esmoral bozma çok değişik oluyor değerler herkeste
Genelde 25 civarı gri alan oluyor. Ama az yükselme nasıl yorumlanıyor bilmiyorum10 ve 12. Gün değerleri canım bilmiyorum ya böyle olup normal devam eden varmıdır acaba
Yanlış kişiye mi yazdınız bilemedimBu arada yorgun hissetmek de bi belirtiymiş özellikle gebeliğin 3. Haftası
Size yazmıştım belirtileriniz için mesajı gördüm de :))Yanlış kişiye mi yazdınız bilemedimbende yorgunluk vs hiç bi belirti yok kasık ağrısı ilk gün vardı geçti suanda bomboş sanki evde dinleniyorum gibi hissediyorum…
tüp bebek muayene ücreti en başta ödeniyor sonra 6 ay muayene ücreti ödemeden gidiyorsunuz. Gebelik oluşunca da "gebe takip muayene ücreti" ödüyorsunuz. Bu ücret de 20 gün geçerli olması lazımkızlar aranızda bahçeci tüp bebekde tedavi gören var mı? garip ya kese ve kalp atışı için ayrıca para da istiyorlarmış randevu alırken öğrendim yani 2800 tl normal ilerleyeceğinden emin olsam başka bir doktora gidicem gerçekten
Test günümü bekliyorum pazartesi kara karaSize yazmıştım belirtileriniz için mesajı gördüm de :))
Bende neredeyse hiç belirti olmadı, olmayan anneler de çokTest günümü bekliyorum pazartesi kara karasaolun umarım böyle belirtisiz olumlu sonuca ulaşırım
Siz bahçecidesiniz di mi, gebelik takibi için de orayı düşünür müsünüzTest günümü bekliyorum pazartesi kara karasaolun umarım böyle belirtisiz olumlu sonuca ulaşırım
İnş öyledir umarımBende neredeyse hiç belirti olmadı, olmayan anneler de çok
Evet açıkçası ben inş olurda pozitifi görürsem doktorumu bırakmayı düşünmüyorum evet çok zır kredi çektik yani maddi olarak ama zor bela hamile kalacağım kalırsam herseyi bilem doktorumla devam etmek istiyorumSiz bahçecidesiniz di mi, gebelik takibi için de orayı düşünür müsünüz
Merhaba canım kişiye göre değişiyor bazılarınsa ilk günler geliyor bazılarında hiç gelmiyor bende transferden sonra 8. Günde gelmişti şaşırmıştım mesela . Sonrasında sürekli sarımsı şeffaf gelip durduTransferden sonra lekelenmeniz ne kadar sürdü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?