Maşallah canım değerin çok güzelTek embriyo canım doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ona göre kese için çağrıcam dedi ilaçlarımıda şimdilik kesmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım değerin çok güzelTek embriyo canım doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ona göre kese için çağrıcam dedi ilaçlarımıda şimdilik kesmedi
Ben transfer olduğum ilk günden beri her gün Meryem suresi dinliyorum, her gün kendime okuyorum dualarımı ediyorum inşirah suresi okuyorum gönlümü ferah tutmak için Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza kolaylıkla alalım inşallah bir de bir tanıdığımız hafız bi dua yazdı bana sağolsun burada konuşmak yasak konuyu ama anneden kızına geçermiş zamanında annemde ve kayınvalidem de takmış ondan bende kendime dua yazdırdım Allahım büyüktür veren de o alan da oMerhaba kızlar bu süreçte dualarda en az ilaçlar kadar önemli sizler transfere hazırlık sürecinde ve transfer olduktan sonra hangi duaları hangi zikirleri okudunuz bilgi verebilir misiniz
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindimİnşallah seninde pozitif olacak canım hafif regli ağrısı gibi sancılarım oldu şuanda da sağ kasıkta aramara yanma gibi sancım oluyor ve belim ağrıyor
Benim şimdiden dolgunlasti canım dokunamiyorumCanım benim sadece koltuk altımdan göğüslüme doğru elimle bastırınca acıdığını hissediyorum öyle dayanılmayacak bir göğüs ağrım yok sadece daha yeni dolgunlaştı gibi. Transferin üstünden 17 gün geçti
Herkesin tabi belirtileri Farklı kuzum benim regli öncesi de göğüslerim de bir değişim olmazdı zatenBenim şimdiden dolgunlasti canım dokunamiyorum
Benim regl öncesi biraz buyurdu ama bu denli olmazdı canımHerkesin tabi belirtileri Farklı kuzum benim regli öncesi de göğüslerim de bir değişim olmazdı zaten
Bence hic moralin bozulmasin yukselecek emin olabilirsinBugun 12. Gün 5. Gün embriyosu bilmiyorum çok moralim bozuldu doktorda bozuk konuştu çok canım sıkıldı
İnşallahBence hic moralin bozulmasin yukselecek emin olabilirsin
Şuan ezan okunuyor,su ezanlarin yüzü suyu hürmetine ne kadar isteyen varsa tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.. o kadar zor ki bizi bizden başka kimse anlayamaz.. artık olumsuzluklardan yoruldum göz yaşım kalmadı.. ama umut.. o hep var.vazgecmeyelimKızlar değer 1.20 çıktı negatif yani
Gün aşırı istiyorlar pazartesi yaptıysan bugün yapman lazım biraz erken yapmışsın testi sanırım ama hangimiz merak etmiyokikızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.
hiç sorma erken biliyorum ama ne yapımm endişeleniyorummGün aşırı istiyorlar pazartesi yaptıysan bugün yapman lazım biraz erken yapmışsın testi sanırım ama hangimiz merak etmiyoki
benim bu konuda pek bilgim yok ama sonuçta vücuttan vücuda fark ediyordur sizinki nazlı nazlı artmış olsada size tutunmuş, ben umutluyum inşallah güzel haberler alırsınızBugun 12. Gün 5. Gün embriyosu bilmiyorum çok moralim bozuldu doktorda bozuk konuştu çok canım sıkıldı
İnşallah canım benim hayırlısı diyorum artık,2 gün sevindim kursağımda kaldıbenim bu konuda pek bilgim yok ama sonuçta vücuttan vücuda fark ediyordur sizinki nazlı nazlı artmış olsada size tutunmuş, ben umutluyum inşallah güzel haberler alırsınız
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınhiç sorma erken biliyorum ama ne yapımm endişeleniyorumm
normalde 2 gün ara ile vermeniz gerekiyor sağlıklı ilerlediğini görmek için ama siz tabi erken vermişsiniz ben yerinizde olsam verirdim ama tabi doktorunuza sorarakkızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.
Normal canım öyle olması herkeste oluyoKızlar merhaba 11 temmuzda transfer oldum cuma günü beta vereceğim bir sorum olacak progesteron fitili hazneye yerleştirdikten 2 3 saat sonra sulu bir şekilde geri geliyor aranızda bu durumla karşılaşan var mi