2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba kızlar bu süreçte dualarda en az ilaçlar kadar önemli sizler transfere hazırlık sürecinde ve transfer olduktan sonra hangi duaları hangi zikirleri okudunuz bilgi verebilir misiniz
Ben transfer olduğum ilk günden beri her gün Meryem suresi dinliyorum, her gün kendime okuyorum dualarımı ediyorum inşirah suresi okuyorum gönlümü ferah tutmak için Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza kolaylıkla alalım inşallah bir de bir tanıdığımız hafız bi dua yazdı bana sağolsun burada konuşmak yasak konuyu ama anneden kızına geçermiş zamanında annemde ve kayınvalidem de takmış ondan bende kendime dua yazdırdım Allahım büyüktür veren de o alan da o

Benim şimdiden dolgunlasti canım dokunamiyorum

ben de cuma günü kan vericem normalde pazartesi ama 5.gün embriyosu oldugu icin varsa cikar zaten.ama hicbir belirtim yok pozitif alanlarin kasık ağrısı oldu hicbir belirti olmadan pozitif alan yok galiba

Kızlar değer 1.20 çıktı negatif yani
Şuan ezan okunuyor,su ezanlarin yüzü suyu hürmetine ne kadar isteyen varsa tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.. o kadar zor ki bizi bizden başka kimse anlayamaz.. artık olumsuzluklardan yoruldum göz yaşım kalmadı.. ama umut.. o hep var.vazgecmeyelim

kızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.

kızlar pazartesi gün kan verdim 16 çıkmıştı, takibni yapmak için bugün mü kan vermem gerekli yarın mı? bugün transferimin 8. günü transfer olduğumda günde dahil buna.
Gün aşırı istiyorlar pazartesi yaptıysan bugün yapman lazım biraz erken yapmışsın testi sanırım ama hangimiz merak etmiyoki

Bugun 12. Gün 5. Gün embriyosu bilmiyorum çok moralim bozuldu doktorda bozuk konuştu çok canım sıkıldı
benim bu konuda pek bilgim yok ama sonuçta vücuttan vücuda fark ediyordur sizinki nazlı nazlı artmış olsada size tutunmuş, ben umutluyum inşallah güzel haberler alırsınız

benim bu konuda pek bilgim yok ama sonuçta vücuttan vücuda fark ediyordur sizinki nazlı nazlı artmış olsada size tutunmuş, ben umutluyum inşallah güzel haberler alırsınız
İnşallah canım benim hayırlısı diyorum artık,2 gün sevindim kursağımda kaldı

normalde 2 gün ara ile vermeniz gerekiyor sağlıklı ilerlediğini görmek için ama siz tabi erken vermişsiniz ben yerinizde olsam verirdim ama tabi doktorunuza sorarak

Kızlar merhaba 11 temmuzda transfer oldum cuma günü beta vereceğim bir sorum olacak progesteron fitili hazneye yerleştirdikten 2 3 saat sonra sulu bir şekilde geri geliyor aranızda bu durumla karşılaşan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…