- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Canım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Öğrenince bize de yaz mutlaka dualarım sizinleBende verdim kan 1 saatim kaldıiiiii
Maşallah kuzum ne güzel bir sonuç buKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Çok saol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı alırız , Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınmaşallah çok tebrikler sağ salim kucağınıza alın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de dua eder misiniz
Çok saol canım amin inşallahCanım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza
İnşallah seninde pozitif olacak canımMaşallah kuzum ne güzel bir sonuç buyarın bende test yaptırıcam. Belirtilerin nelerdi kuzum
Çöm sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok güzel çıkmış değerin tek olmasına rağmen maşallahKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Sağlıackla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım benımde 7. Günüm aynı belirtiler bende de var kaldı son 5 günümKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Kızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Düşük çıktı maalesef 77 di 102 olmuş düzgün artmamis cuma bidaha vercez kan ama kimyasal olma ihtimali olabilirmişÖğrenince bize de yaz mutlaka dualarım sizinle
Canım benim sadece koltuk altımdan göğüslüme doğru elimle bastırınca acıdığını hissediyorum öyle dayanılmayacak bir göğüs ağrım yok sadece daha yeni dolgunlaştı gibi. Transferin üstünden 17 gün geçtiHamiş hanımlar belirti olark gogusleriniz ne durumdaydı. Ben dokunamiyorum bile çok sistiler ve sertlestiler. Yarın test günüm
Canım kaç embriyo koyulmuştu çok yüksek çökmüş maşallah 3200 de direk kese bile görünürKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
süper, tebrikler, hayırlı olsun.Kızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Canim kacıncı günün.benim ilk hamileligimde oyle olmustu 10 gün 124 12 gün 137 gibi birseydi 2 gün sonra 500 lerde bir deger cikti hic kafana takma daha yeni oldugu icin yukselecektir merak etmeDüşük çıktı maalesef 77 di 102 olmuş düzgün artmamis cuma bidaha vercez kan ama kimyasal olma ihtimali olabilirmişböyle az yükselip normal devam eden oldu mu acaba
Çok saol canımmÇöm sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok güzel çıkmış değerin tek olmasına rağmen maşallah
Tek embriyo canım doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ona göre kese için çağrıcam dedi ilaçlarımıda şimdilik kesmediCanım kaç embriyo koyulmuştu çok yüksek çökmüş maşallah 3200 de direk kese bile görünür
Çok saol canım , inşallah pozitif sonuç alırsınSağlıackla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım benımde 7. Günüm aynı belirtiler bende de var kaldı son 5 günüm
Bugun 12. Gün 5. Gün embriyosu bilmiyorum çok moralim bozuldu doktorda bozuk konuştu çok canım sıkıldıCanim kacıncı günün.benim ilk hamileligimde oyle olmustu 10 gün 124 12 gün 137 gibi birseydi 2 gün sonra 500 lerde bir deger cikti hic kafana takma daha yeni oldugu icin yukselecektir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?