- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Kaçta gideceksin ben sabah erkenden gideceğim sanırımDaha vermedim benim doktor biraz şey nasıl diyim sorun eder 19 Temmuz dedim der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçta gideceksin ben sabah erkenden gideceğim sanırımDaha vermedim benim doktor biraz şey nasıl diyim sorun eder 19 Temmuz dedim der
Bende öğlen vriririm umudum yok zatenKaçta gideceksin ben sabah erkenden gideceğim sanırım
Adet ağrısı vs başladı mı sende bende hiçbir şey yokBende öğlen vriririm umudum yok zaten
Adet ağrısı vs başladı mı sende bende hiçbir şey yok
Hepimiz uyanmisiz erkenden inşallah hepimizin güzel haberler alırız bugün kızlarKaçta gideceksin ben sabah erkenden gideceğim sanırım
Bende de yok kuzumAdet ağrısı vs başladı mı sende bende hiçbir şey yok
Arkadaşlar benimde bugün test günüm ama idrar negatif bakalım ne olacak umarim hepimiz güzel sonuçlar alalım
Sadece gece çok kramp girdi karnıma stresten sabaha kadar heyecan korku yaptım o yüzdenAdet ağrısı vs başladı mı sende bende hiçbir şey yok
Hepinizden güzel haberler bekliyorumSen de bizdensin canım çarşamba sonuç günü olan çook var inşallah hepimizin idrarda erken olduğu için çıkmamıştır kanda çıkar da mutlu oluruz
Aaahhhh amiiiinnnn hepimiz inşallahSen de bizdensin canım çarşamba sonuç günü olan çook var inşallah hepimizin idrarda erken olduğu için çıkmamıştır kanda çıkar da mutlu oluruz
Bende stres yok bi an önce sonucu görmek istiyorum negatifse de ilaçları bırakmak istiyorum artık içim dişim hormon oldu iki aydırSadece gece çok kramp girdi karnıma stresten sabaha kadar heyecan korku yaptım o yüzden
Bizim de öyle sen ne zaman yapacaksın testArkadaşlar benimde bugün test günüm ama idrar negatif bakalım ne olacak umarim hepimiz güzel sonuçlar alalım
Saat 10 daBizim de öyle sen ne zaman yapacaksın test
sağlık ocağında mı yaptıracaksın hastanede miSaat 10 da
Hastane canım bakalim pozitif çıkar inşallahsağlık ocağında mı yaptıracaksın hastanede mi
Benim test günüm aslında dün, bugün henüz yeni hissetmeye başladım göğüslerde hassasiyetHamiş hanımlar belirti olark gogusleriniz ne durumdaydı. Ben dokunamiyorum bile çok sistiler ve sertlestiler. Yarın test günüm