2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim de e2 değerim iyi artmadığı için 31.günde olmuştu ilk transferim

Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Adetin kaçıncı günü transfer olmuş olacaksınız hayırlısı ile, bir de rahim duvar kalınlığınız ne kadar şu anda?
Amin inşAllah
Pazartesi günü rahim duvarı kalınlığım 8.4 mm idi ama estrofeme devam edeceğim transfer günüme kadar
adetimin de 19. günü transfer olmuş olacağım Allahın izniyle :)

Canım kalbini ferah tut estrofem 4 adet sana pazartesiye kadar etki edecektir korkma endişelenme
benim de salı günü transferim arka arkaya olacağız nasipse

adetimin 19. günü olacak benimde transfer

Son belirtileriniz neler kızlar
Merhaba canım

23 haziran sperm ve yumurta toplandı ve o gün döllendi.

13 temmuz transfer oldum canım 3.gün 9 hücreli embriyo

Bugün 6.günüm transfer gününü saymadan. 2 3 gündem beri hafif hafif ara ara cok olmamakla birlikte kasık ağrısı oluyor. Dokunuyor batıyor gidiyor öyle öyle.

Göğüslerimi de ara sıra bastırıyorum. Hafif hafif hassasiyet var. Ama sabah aksam iğne vurulduğum içinde olabilir bu durum

Kızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucum sağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Hayırlı olsun canım.

Kaçıncı gün embriyosuydu ve taze mi dondurulmuş mu oldu canım

Ayrıca belirti olarak neler yaşadın kendinde

Hayırlı olsun canım.

Kaçıncı gün embriyosuydu ve taze mi dondurulmuş mu oldu canım

Ayrıca belirti olarak neler yaşadın kendinde
Saol canım , dondurulmuş 5.gün embriyo aa
Hafif regli sancıları gibi belirtilerim oldu şuanda ise sadece iştahım çok açık ve sağ kasıkta ara ara yanma gibi his var ve belim ara ara ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…