Niye öyle geç özel hastane değil miArkadaşlar ben az önce kan verdim 3 buçuk gibi çıkacakmış hayırlısı olsun artık bi belirtimde yok bomboş hissediyorum
Hayır sağlık ocagina gittim şehir merkezinde değil ilçede o yüzden geç çıkıyorNiye öyle geç özel hastane değil mi
Benim de e2 değerim iyi artmadığı için 31.günde olmuştu ilk transferimBen 1-2 gündür yazamadım maalesef. Dün kontrole gittim. 2. kontrolümdü. Adetten itibaren 12. gündü ve rahim duvar kalınlığı 4.5mm'den 6.5mm'e yükselmişti. Estrofem'i ilk kontrolde 3'e çıkarmıştı. Dün 4'e çıkardı. 12. günde bu kadar kalınlık az değil mi? Ayın 24'ü Pazartesi yani adetin 20. günü transfer gerçekleşecek. O zamana kadar yeterli kalınlığa ulaşabilir mi? Bir de adetin 20. günü geç bir tarih değil mi? Sizlerin kaçıncı günde transfer gerçekleşti? 4. gün embriyosu bu arada..
Amin inşAllahMerhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Adetin kaçıncı günü transfer olmuş olacaksınız hayırlısı ile, bir de rahim duvar kalınlığınız ne kadar şu anda?
Canım kalbini ferah tut estrofem 4 adet sana pazartesiye kadar etki edecektir korkma endişelenmeBen 1-2 gündür yazamadım maalesef. Dün kontrole gittim. 2. kontrolümdü. Adetten itibaren 12. gündü ve rahim duvar kalınlığı 4.5mm'den 6.5mm'e yükselmişti. Estrofem'i ilk kontrolde 3'e çıkarmıştı. Dün 4'e çıkardı. 12. günde bu kadar kalınlık az değil mi? Ayın 24'ü Pazartesi yani adetin 20. günü transfer gerçekleşecek. O zamana kadar yeterli kalınlığa ulaşabilir mi? Bir de adetin 20. günü geç bir tarih değil mi? Sizlerin kaçıncı günde transfer gerçekleşti? 4. gün embriyosu bu arada..
ayy hadi güzel haberler inşallahBende verdim kan 1 saatim kaldıiiiii
Hadi hayırlısıBende verdim kan 1 saatim kaldıiiiii
Merhaba canımSon belirtileriniz neler kızlar
ooo maşallah canım çok iyi çıkmış sonucun iki tane miydi embriyo? baya yüksek değerinKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Hayırlı olsun canım.Kızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Maşallah canım sağlıkla gelsin bebişKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Saol canım yok tek embriyo benimooo maşallah canım çok iyi çıkmış sonucun iki tane miydi embriyo? baya yüksek değerin
Saol canım , dondurulmuş 5.gün embriyo aaHayırlı olsun canım.
Kaçıncı gün embriyosuydu ve taze mi dondurulmuş mu oldu canım
Ayrıca belirti olarak neler yaşadın kendinde
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınMaşallah canım sağlıkla gelsin bebiş
maşallah çok tebrikler sağ salim kucağınıza alın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de dua eder misinizKızlar merhaba bugün transfer sonrası test günümdü 12.gün 3200 sonucumsağlıkla kucağıma alırım inşallah evladımı
Senin sonucunu ayrı merak ediyorumBende verdim kan 1 saatim kaldıiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?