Merhaba kızlar allahım herkese hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Bende 13 temmuz perşembe günü transfer oldum.
3.gün embriyosu 9 hücreliymiş kalite olarak iyiymiş.
Transferden kaç gün sonra belirtilen yaşamaya başlarım ? Tabi her kadında belirti oluyor ya da olmuyor değişiyor kişiden kişiye.
Aranızda var mı böyle 3.gün embriyosu transferi olan bilgilendirebilir misiniz
Doktorun istediği kan testi günü 25 temmuz
Çok sevindim canım böyle gördükçe seviniyorum10. Gün canım 5.gun embriyosu 2 adet.carsambayi beklicem simdi inşallah artar
Çok iyi yapıyorsun canmm bende kendime gmre ayarlıyorum işte ama çok etkili ihmal etme yoksa iğne çok kötü y
Kesinlikle çok etkili bir ilaç asla bırakmam. Fakat fazlası zarar mı onu bilmiyorum ne kadar süre kullanılır acaba. Gerçi ben daha test te yapmadımÇok iyi yapıyorsun canmm bende kendime gmre ayarlıyorum işte ama çok etkili ihmal etme yoksa iğne çok kötü yapıyor
Bence en garantisi kan tahlili idrar testinde dedim ya çok çok silik çıktı yok gibi biseydi, inşallah hepimizin olmuştur hiç bozmayalım moralimiziÇok sevindim canım böyle gördükçe seviniyorum
Benimde 3.gün embriyosu 10.gün idrarda çıkmaması normaldir belki:; daha kanda bile 77 olmuş yeni yeni karışıyordur belki
Aynen canım tek çare kan testini beklemek. Bilgilerin için teşekkür ederim.Merhaba Hayırlı olsun inşallah.
Benim 4 yıllık tüp bebek tecrübemde Genelde kahve lekelenme olanların pozitifi gördüğünü duydum. Lekelenme olupta negatif olanlar var mı bilmiyorum. O da olabilir. Ama her pozitifde lekelenme olmuyor. herkes de aynı belirti olmuyor.
Transfer sonrası Kasıklarda batma kramp, adet olacakmış gibi karın ağrısı, göğüste sızı, bel ağrısı, ayak ağrısı ben bunları yaşadım sonuçlarım negatif oldu. Bu ağrılar krampları ilaçlarda yapıyor.belirti olarak düşünmemek lazım.
Yaşadığımız sürec çok heyecanlı bir süreç belirti arayıp heyecanlanıp umut arıyoruz. Herkes de aynı belirtiler olmuyor. Sakın umutsuzluğa düşmeyin. Moralinizi yüksek tutun.
benim gittiğim merkezde iki küçük şişe su verdiler içmem için yatış için odaya çıktığımda hemşire gelip mesaneye ultrasonla baktı bardak verdi bir bardak idararını yap sadece dedi transfere gitmeden tekrar baktığında gayet iyi dedi orda mesaneyi ayarlıyorlar yani sıkıntı etmeyin hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah hayırlısı olsunKizlar yarım saat sonra transfer olacağım inşallahçok mu su içeyim ne kadar içtiniz aşırı sikisirsam da tutamamaktan korkuyorum
Cikmayabiliyor benim 9.gunde ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama kanda 77 çıktıtransferimin 6. günü 5. gün embriyosu 3 adet transfer oldum. Erken gebelik testi negatif çıktı, sizce erken gebelikte çıkmaz mıydı eğer pozitif olsaydı.
teşekkür ederim yanıtın için içime su serptin, en azından umudum devam etti. Etkilenmiycem dedim ama insanız elimizde değil o kadar emek verip sonunun hüsran olmasını kaldıramıyoruz. Tebrik ederim ayrıca sizi sağlıkla devam etsin gebeliğiniz.Cikmayabiliyor benim 9.gunde ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama kanda 77 çıktı
Hangi ilaç etkiliKesinlikle çok etkili bir ilaç asla bırakmam. Fakat fazlası zarar mı onu bilmiyorum ne kadar süre kullanılır acaba. Gerçi ben daha test te yapmadım
Aynen canım tek çare kan testini beklemek. Bilgilerin için teşekkür ederim.
3.gün embriyosu olarak 4.günüm şuan transferden itibaren henüz leke filan olmadı daha erken sanırım değil mi böyle.şeyler için
Doğru canım her beden farklı sonuçta beklemekten Baska çare yok hayırlısıyla gelsin3. Gün embriyosunun Rahime tutunma süresi daha uzun diolar tabi herkesde lekelenme olmuyor.
Ben ilk 2 transferimde dayanamayıp hep erken test yaptım. Kaset testler erken testlerle sonuç negatif çıktıkça çok üzüldüm. 3 transferimde test günümü beklemeye karar verdim. Biraz alıştım arsızlaştımda
Erken testle kendimi daha çok üzdüğünü gereksiz strese sokuyormuşum. Bu sefer gönlüm rahat kısmetimde varsa olur.
Şöyle bir durumda var 6. 7. Günlerde yapılan kaset testler negatif çıksa bile kesin sonuç değil üzüntü ve stresle tutunmaya çalışan embriyoya zarar verebiliyoruz. Çünkü herkesin tutunma süreci aynı değil kimilerin 8.9 günde tamamlanıyor .
Öyle tabiki çok iyi anlıyorum benim ilk transferim başarısız oldu 3.asilamam başarısız oldu.hala daha inanamiyorum Çarşamba gelsin ozaman anlicam galiba inşallahteşekkür ederim yanıtın için içime su serptin, en azından umudum devam etti. Etkilenmiycem dedim ama insanız elimizde değil o kadar emek verip sonunun hüsran olmasını kaldıramıyoruz. Tebrik ederim ayrıca sizi sağlıkla devam etsin gebeliğiniz.
Ben negatifi gördüm maalesefTemmuz ayı kanda negatif gören olmadı galiba dimi Allahım nolur hepimize nasip et amin
ilaçları kesip öyle mi adet oldunuz, yoksa direk adet mi oldunuz?Ben negatifi gördüm maalesefdünde adet oldum
İlaçları kestik perşembe günü öyle oldumilaçları kesip öyle mi adet oldunuz, yoksa direk adet mi oldunuz?
Bence bekleyin çiksa bile iki günde bir kan vermek zorunda hissedeceksiniz kendinizi. Artış var mı yok mu stres yaşarsiniz.kızlar transferin 6. günü kanda çıkar mı test yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?