- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
erken gebelik testi yapsam çıkar mı acabaMerhaba
Benimde bugün 6. Gün ve normalde regli günüm ma hiç lekelenme vs yaşamadım. Hatta dün ve bugün kaset test yaptın ikinci çizgi cikti ikisinde de :)
Bende kullanıyorum canım progedtan iğne. Sabah akşam içiyorum şurubuBen progestan iğne kullanıyorum o daha çok kabız yapıyor iğneyi yaptığım sürecee kullanıcam
5.gun embriyo 10. Gün doktora ulaşamadım henüzTransferin kaçinci günü? Hayırlı olsuuun
Benim de bugün transfer sonrasi 5. Günüm hic belirtim yokkızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
Erken gebelik testi pahalı diye kaset almıştım ben 6 tane falanerken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Değerinizi düşük bulabilir ama önemli olan iki günde bir artış göstermesi. Geç tutunmuş olabilir, inşallah sağlıkla ilerler bebiş5.gun embriyo 10. Gün doktora ulaşamadım henüz
Bende lekelenme olmadı canım , herkes de aynısı olacak değil moralini bozma sakınkızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
İnşallah Çarşamba bidaha test yapalım dedi inşallah artarDeğerinizi düşük bulabilir ama önemli olan iki günde bir artış göstermesi. Geç tutunmuş olabilir, inşallah sağlıkla ilerler bebiş
Belirti herkeste farklı olabiliyor kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı yerleşme kanaması en çok görülen sanırım bunlar. 3. Gün embriyosu en etken 10. Günlerde çıkabilir erken gebelikte en iyisi kan gününü beklemek çünkü erkenden yapınca morali bozuluyor insanın ve stres yapabiliyorsun. Dua et ve bekle en güzeli buMerhaba kızlar allahım herkese hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Bende 13 temmuz perşembe günü transfer oldum.
3.gün embriyosu 9 hücreliymiş kalite olarak iyiymiş.
Transferden kaç gün sonra belirtilen yaşamaya başlarım ? Tabi her kadında belirti oluyor ya da olmuyor değişiyor kişiden kişiye.
Aranızda var mı böyle 3.gün embriyosu transferi olan bilgilendirebilir misiniz
Doktorun istediği kan testi günü 25 temmuz
Evet canım inşallah Allahını izniyle benimle kalacaktırBelirti herkeste farklı olabiliyor kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı yerleşme kanaması en çok görülen sanırım bunlar. 3. Gün embriyosu en etken 10. Günlerde çıkabilir erken gebelikte en iyisi kan gününü beklemek çünkü erkenden yapınca morali bozuluyor insanın ve stres yapabiliyorsun. Dua et ve bekle en güzeli bu
Anladım canım inşallah sıkıntı olmaz daZaten sen progestan kullaniyorsun yuksek cikmasi cok normal.progestan kullanmadan ben kan vermistim
öncelikle hayırlı olsun şimdiden canım valla ben su içmeyi aşırı abartmışım ayakta bile duramıyordum aşırı sıkışıktım transfere gitmeden biraz lavaboya git dedi hemşire korktum tutamam bütün hepsi gider diye onu bile yapmadım transferden gelince dayanamadım yatağa sürgü istedim sen öyle bir hataya düşme yani en fazla 1 litreKizlar yarım saat sonra transfer olacağım inşallahçok mu su içeyim ne kadar içtiniz aşırı sikisirsam da tutamamaktan korkuyorum
Yani buna kesin bisey demek mümkün değil herkeste farklıEvet canım inşallah Allahını izniyle benimle kalacaktır
En erken belirti ne zaman başlar bende sence perşembe transfer oldum
Geçmiş olsun, nerede tedaviniz? Antibiyotik tedbir amaçlı mutlaka veriyorlar aslındaKızlar ben opudan sonra çok kötü oldum. Neredeyse ölümden döndüm çok ağır atlattım. Kasıklarımdaki sancı kalbime kadar vuruyordu. Doktor antibiyotik falan da vermedi. Bu ay transferim var inşallah hepimizinki pozitif sonuçlanır
TebriklerKizlarrr 77.31 çıktı oldu muuuu
10. Gün canım 5.gun embriyosu 2 adet.carsambayi beklicem simdi inşallah artarTebriklerolmuş görünüyor kaçıncı gündü?
Çok iyi yapıyorsun canmm bende kendime gmre ayarlıyorum işte ama çok etkili ihmal etme yoksa iğne çok kötü yapıyorBende kullanıyorum canım progedtan iğne. Sabah akşam içiyorum şurubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?