2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba kızlar allahım herkese hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Bende 13 temmuz perşembe günü transfer oldum.
3.gün embriyosu 9 hücreliymiş kalite olarak iyiymiş.

Transferden kaç gün sonra belirtilen yaşamaya başlarım ? Tabi her kadında belirti oluyor ya da olmuyor değişiyor kişiden kişiye.

Aranızda var mı böyle 3.gün embriyosu transferi olan bilgilendirebilir misiniz

Doktorun istediği kan testi günü 25 temmuz

Belirti herkeste farklı olabiliyor kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı yerleşme kanaması en çok görülen sanırım bunlar. 3. Gün embriyosu en etken 10. Günlerde çıkabilir erken gebelikte en iyisi kan gününü beklemek çünkü erkenden yapınca morali bozuluyor insanın ve stres yapabiliyorsun. Dua et ve bekle en güzeli bu

Evet canım inşallah Allahını izniyle benimle kalacaktır

En erken belirti ne zaman başlar bende sence perşembe transfer oldum

Kizlar yarım saat sonra transfer olacağım inşallahçok mu su içeyim ne kadar içtiniz aşırı sikisirsam da tutamamaktan korkuyorum
öncelikle hayırlı olsun şimdiden canım valla ben su içmeyi aşırı abartmışım ayakta bile duramıyordum aşırı sıkışıktım transfere gitmeden biraz lavaboya git dedi hemşire korktum tutamam bütün hepsi gider diye onu bile yapmadım transferden gelince dayanamadım yatağa sürgü istedim sen öyle bir hataya düşme yani en fazla 1 litre

Geçmiş olsun, nerede tedaviniz? Antibiyotik tedbir amaçlı mutlaka veriyorlar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…