- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
hayırlı olsun. göğşen önalan hoca prof dr olmasının yanında melek gibi de bir insan. şifa olsun inşallah size deMerhaba. Ben de Ankara Başkent Hastanesi'nde tedaviye başladım. Doktorum Göğşen önalan. Gonalf 900 ilacına dün başladım. Sis ne durumdasınız acaba?
Merhaba birşey sorabilirmiyimMerhaba canım aynı devam 17 ağustosta yapmıştım 2.dozuda 17 eylülde sonra 2 ekimde gideceğim sen naptın
Canım merhaba evet transfere hazırlık içinMerhaba birşey sorabilirmiyim
Bu iğneler transfere hazırlık için mi acaba
Ben de Ekim de Türkiye’ye gelicem transfer için ama bana regl ikinci günü gel dediler
Eğer herkeste böyle olursa benim dört beş ay kalmam mı gerekiyor acaba
Aha anladım çünkü dört beş ay zamanım yoktur hani kalmak için yinele hayırlısı olsunCanım merhaba evet transfere hazırlık içinbunlar bende geçici menopoza sokmak için ben mesela adet görmedim 2 aydır yapılıyorum rahim dinlendirme baskılama tedavisi herkesin tedavisi farklıdır reglle gel dediklerine göre seninkini çylr yapacaklar demektir.
Canımm merhabaTiniminimavihanim merhaba ne aşamadasınız acaba şuan transfer ne zaman planlanıyor
Ekimden anneler topiğine gideceğiz inşAllah canımmTiniminimavihanim hayırlısı olsun inşallah. Bende ikinci reglimi bekliyorum ikinci günü doktoruma gidicem ekim ayında da transfer olacak inşallah
Canim ne zaman regl olcaksin. Bende regl bekliyorum ekim transfer olucamTiniminimavihanim hayırlısı olsun inşallah. Bende ikinci reglimi bekliyorum ikinci günü doktoruma gidicem ekim ayında da transfer olacak inşallah
Canim ne zaman regl olcaksin. Bende regl bekliyorum ekim transfer oluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?