- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Harikaaa hepsi hepsi 5.güne kadar gitsinler canım inşAllahKızlarr merhabaa embriyolog aradı suan 9 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş. İnsallah hepsi iyi kalitede olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaa hepsi hepsi 5.güne kadar gitsinler canım inşAllahKızlarr merhabaa embriyolog aradı suan 9 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş. İnsallah hepsi iyi kalitede olur
Ertesi gün 1.gun deniliyor canımOpu olduğu gün 1. Gün mü oluyor yoksa ertesi gün mü 1. Gün embriyosu şeklinde deniliyor
Teşekkürler herkes hayırlı haberler alır inşallahErtesi gün 1.gun deniliyor canım
Sagol canim.Dondurulmuş olacak insallahİnsallah canım hakkinda hayırlısı olsun teza transfer mi olacaksin dondurulmus mu
Amin canim insallah. Senin opu ne zamandıHarikaaa hepsi hepsi 5.güne kadar gitsinler canım inşAllah
Benim rahmim Y şeklindeydi 2 defa histeroskopi oldum iki defa da gebe kaldım ama gelişmedi kürtaj yaptık 4 yıldır evliyim tedavilerden sonuç alamayınca tüp Bebeke yöneldik. Göğşen bey çok iyi doktor diyorlar inşallah sonuç alırız. Ben gonalf 300 yapıyorum. Siz normal tüp Bebek mi yapacaksiniz genetikli miHayırlı olsun canım bende 900 lük kullanıyorum 250 ü yapıyorum
Sende ne sıkıntı vardı?
Canım cumartesi günü benim kontrolüm var tahminimce pazartesi günü olurSagol canim.Dondurulmuş olacak insallah
Amin canim insallah. Senin opu ne zamandı
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah son tedavin olsun pozitif sonuçla tez vakitteBenim rahmim Y şeklindeydi 2 defa histeroskopi oldum iki defa da gebe kaldım ama gelişmedi kürtaj yaptık 4 yıldır evliyim tedavilerden sonuç alamayınca tüp Bebeke yöneldik. Göğşen bey çok iyi doktor diyorlar inşallah sonuç alırız. Ben gonalf 300 yapıyorum. Siz normal tüp Bebek mi yapacaksiniz genetikli mi
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun insallah bol bol saglikli yumurtan olurCanım cumartesi günü benim kontrolüm var tahminimce pazartesi günü olur
İnşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz. Benim de cumartesi ilk kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun canım inşallah son tedavin olsun pozitif sonuçla tez vakitte
Ben normal tüp bebek pko var bende
benim iğneye başladığım günü 1 sayınca 9. Gün toplanmış olacak yarın Opu günümYarın kontrol günü kızlarım sizlerin ne kadar sürede yumurtalar toplanmıştı
Haydi inşAllah Aslıcım benimde iğneyi sayarsak bugun 7.günbenim iğneye başladığım günü 1 sayınca 9. Gün toplanmış olacak yarın Opu günüm
Yarın zaten günü belli olur ama çok sürmez zaten dozlar epey yüksek olduğu için çabucak büyüyorlarHaydi inşAllah Aslıcım benimde iğneyi sayarsak bugun 7.gün
Aynen canım bakalımm zaman hızla geçse keşkeYarın zaten günü belli olur ama çok sürmez zaten dozlar epey yüksek olduğu için çabucak büyüyorlar
Bende olmadi canim. Ama karnim cok sisti yani patlicak gibi sisti. Doktor normal demisti. Simdide gecti cok sukur.çatlatma iğneleri mide bulantısı yapıyor mu Opu olanlar siz yaşadınız mı mide bulantısı dün 20 de ovitrelle ile gonapeptly vurdum bugün sabahtan beri mide yanması ile bulantı arası bir sıkıntım var iğnelerden olabilir mi sizce