- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.741
bende de sadece sabahları öğürtü oluyo ilk yataktan kalktığımdaİnşallah kendiliğinden geçer ya galiba kendime nazar ettim benim bulantım bile olmadı diye diye ve kusamıyorumda belki rahatlardım
6hafta 3 gunluk canimgeçmiş olsun canım benim ne kadarlıktın sen
miden çabuk etkilenmiş seninde
3 ekim bnm insallah kusma sende olmaz kusma cok kotu biseyBendede iştahsızlık çok ben kusmuyorum ama sürekli geçmeyen Bi mide bulantısı var hem çok acıkıyorum hem hiçbişey yiyemiyorum senin sat ne zamandı
İnşaallah sendede geçer3 ekim bnm insallah kusma sende olmaz kusma cok kotu bisey
kalp atışı duydunuz mu ?Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı daha ilk kontorolümdü adet tarihime göre 6+6 görünüyordu ama ultrasonda 6+3 dedi doktor ve herşey yolundaydı bebek keseçok şükür bir sorun çıkmadı. Henüz gebeliğimin ilk başlarındayken kadındoğum acile gitmem gerekti ve doktor benim artan hcg değerimi göz ardı edip hamile değilsin sen demişti günlerce ağlamıştım. Ama şuan çok şükür bebeğim benimle. Bu arada doktora bilerek bu haftaları bekledim kese ve bebeği görmek için dediğimde doktor bana sakın bir daha böyle yapma dış gebelik olsaydı senin için kötü sonuçlar olabilirdi yüzden gebeliğinizi farkettiğiniz an mutlaka bi kadın doğumcuya görünün süreci takip edin dedi. Arkadaşlar eğer benim gibi kese ve bebeği görmek için geç gitmeyi bekleyen varsa bu hataya siz düşmeyin gidin doktora
Mavişim hani bu ay artık son olsun ben de mucizeme kavuşayım anlamında ama regl oldummmKuzummm selam neden son bekleyiş
Evet öğretmenim. Ayaktayım sürekli.çalışıyor musunuz?
benimde çalıştığım günlerde oluyo halbuki oturarak çalışıyorum bi zoru yok ama
evde uzanarak geçirdiğim günlerde ağrım olmuyo
kuzu gidip gelmedin mi yahu hala
Hepimiz yaşıyorsak normaldir sağlık ocağında ki hemşire yerleşme sancısı bunlar normal dediAkşam saatlerinde özellikle belime bacaklarıma vuruyor benim de zor eğilip kalkıyorum. Umarım normaldir.
Kaç haftalık canimMerhaba kizlar bugunlerde pek giremiyorum canlar okadar rahatsizim ki ne yersem atiyorum canimda hic bisey cekmiyo iştahsizlik baya artti bide kusmalar gunde 4 defa kusuyorum
Kuzum tedavi diyordun sankiMavişim hani bu ay artık son olsun ben de mucizeme kavuşayım anlamında ama regl oldummm
Çok iyi anlıyorum seni benimde ilkinde 9. Haftada kalbi durdu bunda bende başta önemsemiyordum sonradan kanama başlayınca üstüne düşmeye başladım birşey olacak korkusuyla Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.BBenim bu ucuncu gebeliğim biri üç buçuk yaşında biri karnida kalbi durdu bu üç inanın yol o kadar yorucu ki şuan bulantı kusma vs ilk gebeliğimdede türlü. Türlü şeyler çıktı. Yaşamaz dediler kucağıma aldm ikincisinde sknti yoktu su gibi ilerledi kalbi durdu o yüzden artık hiç takip etmiyorm olacağı neyse o sadece dua ediyorm hepimiz sağ salim kucagimiza alalım inşallah
İnşallah progestan toparlar canım sağlıkla alırsın kucağına bebeği.Benim de salı günü kanama alanım yoktu bugün kahverengi lekelenmem oldu doktoruma söyledim progestan verdi zaten hastanede çalışıyorum çalıştığım hastaneye de gittim muayene oldum kese duruyo ama kaliteli olmadığı için ultrason etrafında kanama var mı emin olamadi nolur nolmaz diye bir hafta rapor verdi mutlaka gidilmeli bence de doktora
Bendede var ama bacaklarıma vurmuyor işin kötü tarafı atamıyorum da içimden benle devam ediyor resmen yaşamına :)Benim kasıklarımda aşırı gaz var sancı yapıyor ayakta durursan belime bacaklarıma vuruyor normal mi bu kadari
Evet ertesi gün öğlen düşüyor en geçIyi aksamlar herkese,klasik bir soru olacak ana sağlık ocağındaki tahliller enabiza düşüyor mu