- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
inşallah cümlemiz güzel haberler alalımmmçok sevinfim cabım Allah sağlıkla kucsğına almayı nasip etsin değerin çok güzelama 2 katı arttı yarım azaldı bunlar da etkiliyor bence süreci drlarım hiç sormadılar bile bana artış nasıldı die keseye baktılar o kadar aynen bence de haftaya cuma 1500 ü geçersin 75 150 300 600 1200 gibi gider :) 5 gün bile yeter gibi sana :)
Benim 10 gün geçiyor7 gün geciktim canım ya sağolasın hepimiz inş çok kolay hamilelik geçirip tombiş tombiş sağlıklı bebekler alırız kucağımıza
Aynen öyle vallaYaa cok sevindim sanki en bastan yasiyomussunuz gibi ne guzel heycanrabbim sag salim kavustursun.
Valla saglikliysa tutunacagi varsa tutuyo yeni maratona katildim zipkin gibi tutunmus cocuk hic bisey olmadi sukur sen dusun
Kiz daha yeni başliyor hamileligin daha erken degilmi diyorsun bunda rahatim diyorsunİnşallahbu ikinci hamileliğim. Bir kızım var çok şükür. İlkine göre daha rahatım ama öyle yüksek sonuç görünce nasıl yani dedim
Evet korona olduğum sürede ateşim çok çıktı ilaç vermiyor doktor hamilelere. O haftadan sonra gelişimi yavaşladı ve kalbi durdu 9 haftalık kürtaj oldum. 1 sene önce ama. Aşı sırası bile gelmemişti bana. Şuan kimse öyle ağır bir korona yaşamıyor ayakta atlatıyorlar neredeysecnaım ben de toplu taşıma kullanıyorum korkuyorum coronadan o yüzden mi doldu düşüğün(
inşallah hepimizin güzel sonuçlarla geliriz<3Bakiyorumda cogumuzun yarin randevusu varmiş benimde randevum var insallah guzel haberler veririz birbirimize
İnşallah sizin kaç oluyor yarın haftanızBakiyorumda cogumuzun yarin randevusu varmiş benimde randevum var insallah guzel haberler veririz birbirimize
çok teşekkür ederiz size de bebeğiniz ve ailenizle mutluluk sağlık şans dolu bir hayat dilerimBizim başlığa da 2021 temmuz anneleri gelir yazardı, çok dıygulandım diye.
Simdi görünce de ben duygulandım 2022 temmuz annesi olarak
Hepinize hayırlı olsun, sağlıkla tamamlayın bu süreci inşallah
teşekkürler inşallah Rabbim bizlerinde sağ sağlim kucağımıza almak nasip eder yavrularımızı, aklınıza geldikçedua edin <3Bizim başlığa da 2021 temmuz anneleri gelir yazardı, çok dıygulandım diye.
Evet doktor da öyle söyledi ama bebeğe dair bulgu da yoktu kese de kanama olduğu için tedirginim ama inşallah kuruntudur kontrolde 6+4 olacağız inşallah güzel şeyler görüryok canım 5+4 te kalp atışı.için hemen hemen imkansız belki olan vardır ama hiç okumadım duymadım 6 ortaları en erken çok normal duymaman
İnşallah tedirgin günler geçiriyorum. İnşallah hepimiz çok güzel süreçler yaşarızKarından görünmeyebilirmiş zaten . Sağlıklıdır merak etmeyin
Bol bol dua edelim dualarım seninle rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsinİnşallah tedirgin günler geçiriyorum. İnşallah hepimiz çok güzel süreçler yaşarız
Ne kadar müstesna bir hisle yazdığınızı hissettim içimdeBizim başlığa da 2021 temmuz anneleri gelir yazardı, çok dıygulandım diye.
Ay evet çok doğru. Daha ilk test sonucumda endişe sinyallerini salmışım ortayaKiz daha yeni başliyor hamileligin daha erken degilmi diyorsun bunda rahatim diyorsun
Canım benimde öyle oldu dün.ama bol bol dinlendim bu gün geçti bir şey yoktur şükür.Bir daha gelmez umarım.agrin sizin yoksa dinlen bol bol .geçmiş olsunAz önce peçeteye biraz bulanık pembe gibi geldi normal mi yanidaha doktora gidemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?