2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Ben henüz eklememiştim ama silinmiş nedense. @Kazen bu durumu çok merak ediyoruz, açıklayabilir misiniz? 😊

Bu arada ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Sizde de böyle mi? Çok çabuk bitkin düşüyor gibiyim.
Evet bende yorgun ve halsiz çok hissediyorum kendimi biraz yorsam kasıklarim hemen agriyor
 
Kizlar daha demin bişey aktı nasıl korktum dedim kanamam mi var baya üstüm ıslandı gittim baktım su gibi akıntı. Bu kadar olan var mı korktum bı an kan olmadığını görünce rahatladım.
 
Slm kizlar bnde 5 haftalik hamileyim bu aylarda surekli tansiyon dusmesi yasayan varmi normalmi nezmn gecti yasanlar yazabilirmi pazartesi doktora gittigimde sorucam da yani bu normalmi deilmi yasayanlar yazarsa sevinirim🙏
 
Kizlar daha demin bişey aktı nasıl korktum dedim kanamam mi var baya üstüm ıslandı gittim baktım su gibi akıntı. Bu kadar olan var mı korktum bı an kan olmadığını görünce rahatladım.
Sabah aynısını yaşadım. Altımı ıslattım sandım. Ben Progestan fitil kullanıyorum.
 
Kanama alanım olduğu halde bende oksaparı kesmiyor canım kanaman nasıl oldu ama yoğun ve regl gibimi o zaman kesiyor. Bende kahve leke geliyor 3 haftadır bugün yoğun bi şekilde geliyo ilk defa. Progestan başladımı kanaman için? Kaçıncı haftadasın gebelikte?
Merhaba canim. Benim de ayni soeunum var. Hem kanama alanim var hem de trombofili panelim istedigimiz gibi çikmadi. Doktorum oksapar oneriyor ama kanama alani buyuyor ve 8 haftalik hamileyim. Bu surede 4 kez adet gibi yogun kanama yaşadim. Geri kalan gunlerde de çamurumsu lekelenmem oluyor. Artik kanamayi boşverip oksapar mi kullanayim yoksa hematomun geçmesini mi bekleyeyim bilmiyorum. Hem tup bebek hem de diger doktoruma danişiyorum. Tüp bebek doktorum onermiyor digeri yap diyor. Arada kaldim. Her kanama psikolojimi ciddi anlamda bozuyor artik(
 
X