- Emoji Skoru
- 2.358
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.141
Ya bu ben olabilirimBenim iştahım çok açıldı bulantım sabah ve gece olduğu için diğer zamanlar hep birşeyler yiyorum nasıl olacak böyle kızlar
Mc donals vb yemek normal de zararlı zaten ben oğlumun hamileliğinde iki hafta da bir yerdim üç dört ay sürdü böyle bir zarar verdi mi bilmiyorumYa bu ben olabilirimağzım hiç durmuyor
Az önce ama kendimi kötü hissettim
Acaba McDonald’s yememde bir sakınca var mıdır
Çok acemiyim ondan soruyorum
Kızlar bi yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
Canım da çok sigara çekiyor bugün resmen eziyet çekiyorum
2 haftadır canım çekmiyordu bugün ne olduysa ama kıyamıyorum tabi içmiyorumMc donals vb yemek normal de zararlı zaten ben oğlumun hamileliğinde iki hafta da bir yerdim üç dört ay sürdü böyle bir zarar verdi mi bilmiyorumşimdi de yememem gereken herşeyi yemek istiyorum sigara içme canım benim tut kendini
Dualarımız seninle inşallah duyaacaksın sende minnağın kalp atışını2 haftadır canım çekmiyordu bugün ne olduysa ama kıyamıyorum tabi içmiyorum
Ben çok az nuggets yedim bide patates
Kola içmedim evde su içtim üstüne
Canım çok çekti gerçekten
Bide dün iştahım yoktu bugün var
Özellikle sabah çok aç uyanıyorum hamile değilken bu böyle değildi
Kalp atışını duymak istiyorum artık
Salı günü gideceğim inşallah
Dualarınza talibim
Bide bugün nedense belimde bir bıçak sokuluyor gibi bir ağrım varDualarımız seninle inşallah duyaacaksın sende minnağın kalp atışınıvalla ben de bazen yiyorum benim şekerim var riskli çöpü şey yasak ama dayanamıyorum bazen. Diyetisyen o anki isteğini geçirecek kadar az ye dedi bana ben de ona göre davranmaya çalışıyorum ama artık dikkat edeceğim ve ben deeee sabahları çok aç uyanıyorum bulantım kahvaltı dan sonra geçiyor.
o ağrılar normal kuzum dinlen. Kabızlık ben de hep varBide bugün nedense belimde bir bıçak sokuluyor gibi bir ağrım var
Bugün tam 7+0 dayım ve bu ağrı başladı
Yanı sıra da kabızlık sorunu var 3 litre içmeme ve nerdeyse tuvalette yatmama rağmen
oo ağrılar normal kuzum dinlen. Kabızlık ben de hep varprobiyotik önerdi doktor onu kullanıyorum ama oda tam fayda etmiyor.
İlaç değil canım takviye edici gıda alıyorum hamilelere uygun olandan. Merak etme herşeyi öğreniyorsun zaman ileYa benim doktorum tam bir vegan doktoruhiç ilaç yazmak istemiyor gerekmedikçe
Her şeyi çay ve su ile halletmek istiyor
Ama ilk gebeliğim olduğu için çok acemiyim
o
Benim şuan maalesef çok yürüme şansım yok çünkü sağ ayağımda bir yırtık var içten ve çok ayakta duramıyorumİlaç değil canım takviye edici gıda alıyorum hamilelere uygun olandan. Merak etme herşeyi öğreniyorsun zaman ilebol su iyi gelir kabızlığa . Ve yürüyüş günde yarım saat özellikle öneriyorlar.
çok geçmiş olsun canım. O zamana bol su devamBenim şuan maalesef çok yürüme şansım yok çünkü sağ ayağımda bir yırtık var içten ve çok ayakta duramıyorum
İyileşene kadar idare etmem lazım
Takviye olarak da sadece vitaminlerimi alıyorum canım
2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayi Yas Son Adet Tarihi Kacinci Çocuk Cinsiyet @evrem38 27 26 Eylul 1 ? @paris2023 39 26 Eylul 1 ? @Etoilepolaire 32 26 Eylul 1 ? @mineHira 36 29 Eylul 2 ? @Kbranrr 27 29 Eylul 1 ? @smelllikeheaven ? 29 Eylul 1 ? @Emineemine89 33 30 Eylul 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @linkin13 33 1 Ekim 1 ? T Tuuubii 29 1 Ekim 2 ? @merve_eymen ? 1 Ekim 2 ? @Mervelious 33 1 Ekim 1 33 @yesillibiri 27 1 Ekim 1 ? @psikolojikdelipdr 27 2 Ekim 1 ? @gumusservii 27 3 Ekim 1 ? LadyMorganas 24 3 Ekim 3 ? @LeucotheaThemis ? 4 Ekim 1 ? @Rosebelle 31 4 Ekim 1 ? @Pheebs 29 4 Ekim 1 ? @burdabikiz 34 5 Ekim 1 ? @Eymen01 22 6 Ekim 2 ? @ebru1695 32 7 Ekim 2 ? @biscotti20 29 7 Ekim 1 ? @nataka34 26 7 E @Hep ayni hikaye 32 7 Ekim 1 ? @efeeylul 34 8 Ekim 2 ? @weis 37 8 Ekim 2 ? A aLin2005 30 9 Ekim 1 ? @Minesuu 33 10 Ekim 2 ? @tomriscandan 37 10 Ekim 1 ? @PISTIGIM 35 11 Ekim 3 ? @Minicikfzt 29 11 Ekim 1 ? @mesirmacunu 27 14 Ekim 1 ? M melek076 24 14 Ekim 1 ? @halimeL 30 16 Ekim 1 ? @jester 34 17 Ekim 1 ? @Sedeflikaraf ? 17 Ekim 2 ? @kendimeinanamiyorum 26 20 Ekim 1 ? @Darwali 23 7 ekim 2 ?
Bugün bende de aynı durum var. Yiyebiliyorken yiyeyim diye abarttımBenim iştahım çok açıldı bulantım sabah ve gece olduğu için diğer zamanlar hep birşeyler yiyorum nasıl olacak böyle kızlar
Ben üç kilo almışımBugün bende de aynı durum var. Yiyebiliyorken yiyeyim diye abarttım2 kilo vermişim ben de.
Kaçıncı haftadaydın o zaman :)Benimde ilk vajinal göründü canım.
Akşamdan bir bardak suya 5-6 tane kuru kayısı koy. Sabah hem suyunu iç hem de kayısıları ye. Faydasını görürsünBide bugün nedense belimde bir bıçak sokuluyor gibi bir ağrım var
Bugün tam 7+0 dayım ve bu ağrı başladı
Yanı sıra da kabızlık sorunu var 3 litre içmeme ve nerdeyse tuvalette yatmama rağmen
Ben ilk kalbi duran gebeliğimde 2,5 ayda 6 kilo almıştım nasıl başardıysam. Canım her şeyi çekiyordu yiyebiliyordum. Ama bu farklı olduBen üç kilo almışım
Ya İnşallah öyledir, neyse içim biraz rahatladı bidahakine görünmezse vajinal bakmasını isterim artıkCanım ben yurt dışındayım ve burada 8 hatta 10. Haftaya kadar vajinal bakıyorlar sanırım ondan gözükmemiş olabilir bebeğin
Bende 6 haftalık gittim ve vajinal bile sadece küçücüktü bebiş
Yani belki vajinal baksa görünür diye düşünüyorum
Canım haftası yazmıyordu onda ama 5 mm kese görünüşü vajinal baktığında. Hafta dememiştiKaçıncı haftadaydın o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?