- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.121
Kızlar dualarınıza talibim yarın muayenem var umarım bebeği görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bakmadı ya, başka doktora gidicem haftaiçi inşallah görürVajinal bakmadı mi canım benimde karından görünmüyordu vajinadan bakınca gordu
Anladım canım az kaldı sabret su ilk trimeser bı geçsin herşey yoluna girecekYok canım kesemiyo mthfr ler heterozigot pai 1 homozigot faktör v heterozigot.
Görür canım bendede alttan bakmasa goremezdiYok bakmadı ya, başka doktora gidicem haftaiçi inşallah görür
Anladım canım inşallah görürsünHenüz göremedim umutla bekliyorum
İnşallah canım yaa valla hep dua ederken hepinize etmeye çalışıyorum inşallah Allah hiç birimizin hevesini yarıda koymasınAnladım canım az kaldı sabret su ilk trimeser bı geçsin herşey yoluna girecek.
Benimde ilk vajinal göründü canım.Yok bakmadı ya, başka doktora gidicem haftaiçi inşallah görür
Amiin amiinnKızlar
İnşallah canım yaa valla hep dua ederken hepinize etmeye çalışıyorum inşallah Allah hiç birimizin hevesini yarıda koymasın
ikili test normal çıkarsa yapmayabiliyorlar Doktordan doktora farkediyor bazıları gerekirse yapıyor Yüksek riskli gebeliklerde falan yapıyorlar ben de yapıldı çünkü şeker hastasıyım.4 lü herkese yapıyorlar canım herhalde benim çevremdeki herkes oldu. Sende yapmadılar mı ilkinde
heralde sürekli izleriz ne yapıyor acaba diye minnoşları+1 ultrason cihazının ev tipini yapan köşeyi döner
Anladım canım bende geçen bi doktoru dinledim 2 tarama testi net değildir önemli olan 4 lü tarama detaylı ultrason diyordu. Ama daha önce o evreye gelmediğimiz yaşayıp görücez bakalım :)ikili test normal çıkarsa yapmayabiliyorlar Doktordan doktora farkediyor bazıları gerekirse yapıyor Yüksek riskli gebeliklerde falan yapıyorlar ben de yapıldı çünkü şeker hastasıyım.
Bende 12 diye hatırlıyorum ben bir önceki gebeliğimde ki olayı anlattım şu an daha 8 haftamdayımEvet canım doğru diyorsun şuan kaçıncı haftadasın ki 12 de yapılıyor demi 2 li tarama diğeri de 16 17 miydi acaba 4 lü?
4lüye girmedim ben fetali yaptırınca onu hatırlamıyorum hiçEvet canım doğru diyorsun şuan kaçıncı haftadasın ki 12 de yapılıyor demi 2 li tarama diğeri de 16 17 miydi acaba 4 lü?
O zaman sanada göbekten sıvı alıp bakalım dediğinde yaptırma canım onun bebeğe zararı oluyor benim 5 ay aralıksız kanamam sürmüştü ama çocuk normaldende ilerdeydi yani kanama çok çocuğu etkilemiyor aslındaAyy benimde kanamalı kanama 3. Ayda durmuş muydu acaba bide ben oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı o mu tetikliyor diye korkuyorum da 1 kanama alanım vardı 2 3 tane daha var küçük küçük dedi bugün
:) anladım canım benimBende 12 diye hatırlıyorum ben bir önceki gebeliğimde ki olayı anlattım şu an daha 8 haftamdayım
Ayrıntılı ultrason kesin yapılıyor . ben de başka başka doktorlardan gerekirse diye duydum bilemicem benim alanım değil sonuçta valla bebişleri iyi olsun da süreci göreceğiz hepimiz farklı farklı hamilelikler geçiriyoruz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAnladım canım bende geçen bi doktoru dinledim 2 tarama testi net değildir önemli olan 4 lü tarama detaylı ultrason diyordu. Ama daha önce o evreye gelmediğimiz yaşayıp görücez bakalım :)
Anladım canım şimdilik kendi iyi inşallah söylediğin gibi etki etmez canım hiç bir zaman.O zaman sanada göbekten sıvı alıp bakalım dediğinde yaptırma canım onun bebeğe zararı oluyor benim 5 ay aralıksız kanamam sürmüştü ama çocuk normaldende ilerdeydi yani kanama çok çocuğu etkilemiyor aslında
Ayy o günler gelsin inşallah sağlıkla gelip geçsin :)Ayrıntılı ultrason kesin yapılıyor . ben de başka başka doktorlardan gerekirse diye duydum bilemicem benim alanım değil sonuçta valla bebişleri iyi olsun da süreci göreceğiz hepimiz farklı farklı hamilelikler geçiriyoruz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
AminnnnnnnnnnnAyy o günler gelsin inşallah sağlıkla gelip geçsin :)
Canım ben yurt dışındayım ve burada 8 hatta 10. Haftaya kadar vajinal bakıyorlar sanırım ondan gözükmemiş olabilir bebeğinYok bakmadı benimde aklıma gelmedi hiç. ben başka bi doktora hafta içi gideyim diyorum özele.. benim gittiğim devletti aşılamamı orda yaptırdım diye en azından bebek görüne ne kadar oraya gidiyim demiştim. çokta ilgili değiller zaten Hep Asistanlar oluyor cımbızla laf alıyorsun ağızlarından sormayınca hiç bişey söylemiyorlar iç rahatlatıcı açıklama da yapmıyorlar.