- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #4.061
Erken canım emin ol. Alttan baktı mi6 haftalık dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken canım emin ol. Alttan baktı mi6 haftalık dedi doktor
Bulanti olmasin aman hayattan bezdiriyo gercekten. Benimde yeni yeni azalmaya basladi bulantilar insallah dogru duzgun beslenmeye gecicem yavastan. Ayni iste gebelikte ne oluyosa o oluyoHer şey yolundadır herhalde. Bebeği çok merak ediyorum büyüyor mu acaba diye. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Çok halsizlik yaşıyorum. Çabuk yoruluyorum. Pek iştahım yok, bulantım da yok ama canım yemek istemiyor. Değişik bir hamilelik yaşıyorum. Daha 3 hafta var kontrole. Senin nasıl gidiyor?
Bende bazen gercek misin sen acaba diye karnima seslenmek istiyorum cevap vercekmis gibi sonra midem bulaniyo aliyorum cevabimi insallah hepimizin gebeligi saglikli agiz tadiyla kolaylikla gecerşaşkınlığım halaa devam ediyor benim :) pazartesi kontrolüm var çok heeyecanlıyım , inşallah herşey yolundadır. senin nasıl gidiyor :)
Vajinal muayene etti mi?6 haftalık dedi doktor
aminn inşallah 2 li tarama düşünüyor musunuz ben hep bi araftayım bu konuda sizin fikriniz neCanım benim bencede önünde daha 6 7 ay var bu düşüncelerle kendine edersin valla sadece şu güzel günlerini hiç kendini yoracak geçirme. Bazı kadınların öyle rahat öyle kolay doğumu oluyor ki inan herkes çok zor doğum yapacak diye bişey yok sen içini ferah tut zaten 35 haftadan sonra seni düzenli nts alacaklar özelde dopum yapmazsan bebeğin ve gebeliğin seyrine göre ya sezeryan ya normal doğum bebek ve süreç belirleyecek canım bunu Allahın izniyle o günler gelince bunları düşünmeye başla şimdiden kafanı yorma bunlarla 2 li tarama 4 lü taramaa var önümüzde onları inşallah hayırlı sonuçlarla atlatırız.
Etmedi sormadı hiç benimde aklıma gelmedi hiç o an.Vajinal muayene etti mi?
Belki biraz geç döllenme olabilir canım normalde belki 2 3 gün sonra görünecektir ama şimdi kontrol 2 hafta sonra olunca insanın içi rahat etmediMerhaba kızlar ben şimdi doktordan çıktım karından kese göründü ama bebek hala yok neden görünmüyor 6 haftalık ta görünmesi gerekmezmiydi canım sıkıldı 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum var mı yok mu kafamı kurcalıcak hep.
Yok bakmadı benimde aklıma gelmedi hiç. ben başka bi doktora hafta içi gideyim diyorum özele.. benim gittiğim devletti aşılamamı orda yaptırdım diye en azından bebek görüne ne kadar oraya gidiyim demiştim. çokta ilgili değiller zaten Hep Asistanlar oluyor cımbızla laf alıyorsun ağızlarından sormayınca hiç bişey söylemiyorlar iç rahatlatıcı açıklama da yapmıyorlar.Erken canım emin ol. Alttan baktı mi
Bende 6+2yim geçen hafta kesede birşey görülmedi bugün vajinalde kesede bebek görüldü bence acele etme ama 2 hafta da bu muallak durumda bekleme haftaya çarşamba perşembe git yineEtmedi sormadı hiç benimde aklıma gelmedi hiç o an.
Aşılama ise belki geç döllenmedir. Benimde tüp bebek adet tarihime göre 6+5 ama transfere göre hesap yapilmaliymis 6+3 ki 3 gün bile burda fark ediyorYok bakmadı benimde aklıma gelmedi hiç. ben başka bi doktora hafta içi gideyim diyorum özele.. benim gittiğim devletti aşılamamı orda yaptırdım diye en azından bebek görüne ne kadar oraya gidiyim demiştim. çokta ilgili değiller zaten Hep Asistanlar oluyor cımbızla laf alıyorsun ağızlarından sormayınca hiç bişey söylemiyorlar iç rahatlatıcı açıklama da yapmıyorlar.
Evet öyle yapayım en iyisi beklemek zor ya. :)Bende 6+2yim geçen hafta kesede birşey görülmedi bugün vajinalde kesede bebek görüldü bence acele etme ama 2 hafta da bu muallak durumda bekleme haftaya çarşamba perşembe git yine
Aşılamaydı doğru diyorsun olabilir aslında inşallah öyledir de Aksi durum olcak diye tedirgin oluyor insanAşılama ise belki geç döllenmedir. Benimde tüp bebek adet tarihime göre 6+5 ama transfere göre hesap yapilmaliymis 6+3 ki 3 gün bile burda fark ediyor
Senin aşılamaysa aşılama günü yada sonraki ilişkilerde bile döllenmesi muhtemel
Aşılamada aşılama günü öncesi ve sonrası ilişki veriyorlar.iliskiden 24 saat falan da dollenebiliyor.o nedenle acele etmeAşılamaydı doğru diyorsun olabilir aslında inşallah öyledir de Aksi durum olcak diye tedirgin oluyor insan
Bende çok korkuyorum ama Temmuz'a daha çok var diyip kendimi teselli ediyorum :)Dogumu düşünmeyi yasakladım kendime bebegin cinsiyeti belli olduğunda doktorla konuscam ne tür dogumlar yaptıgını korkularımı belkide kalbime dokunucak bana beni iyi hissetticek bi secenek söyler yada bu ne hız hemen bunu konusmanın diyip gülücek bana
Kesenin içi dolu değilmiydi. 7 hafta bazen 8 dolunca görünür.Merhaba kızlar ben şimdi doktordan çıktım karından kese göründü ama bebek hala yok neden görünmüyor 6 haftalık ta görünmesi gerekmezmiydi canım sıkıldı 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum var mı yok mu kafamı kurcalıcak hep.
Geçen hafta vajinal baktılar da kese görünmüştü o zamanda sadece. Aynı doktor olsaydı belki yine bakardı ama neyse artık haftaya giderim tekrar inşallah görürümAşılamada aşılama günü öncesi ve sonrası ilişki veriyorlar.iliskiden 24 saat falan da dollenebiliyor.o nedenle acele etme
Ama 2 hafta da bekleme
Aşılama yaptirdigin hastaneye git haftaya ben bu hafta da baktırmak istiyirum de.
Normalde tedavi ile olanlara direk vajinal bakıyorlar sana neden karından baktilar ki
Yok bakmadı benimde aklıma gelmedi hiç. ben başka bi doktora hafta içi gideyim diyorum özele.. benim gittiğim devletti aşılamamı orda yaptırdım diye en azından bebek görüne ne kadar oraya gidiyim demiştim. çokta ilgili değiller zaten Hep Asistanlar oluyor cımbızla laf alıyorsun ağızlarından sormayınca hiç bişey söylemiyorlar iç rahatlatıcı açıklama da yapmıyorlar.
Bebek görünmüyor dedi sadece. Boş veya dolu yorum yapmadı açıkçasıKesenin içi dolu değilmiydi. 7 hafta bazen 8 dolunca görünür.
Evet yapıyorum aslında ama daha da dikkat edeyim. TeşekkürlerCanım sen hiç umursama 7. Haftan bir kaç gün geçince doktora git. Özel olursa sana daha iyi olur. Sende bu süreçte bebeğin daha iyi gelişmesi içi ceviz badem ve muz tuketmelisin her gün de yoğurt yemelisin. Bunları muhakkak yapmalisin