- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.260
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.501
Gerçekten mi8+3 bugün kalp atısı ve bebek 7+3 de gördük ikisinide
![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
![Hushed face :hushed: 😯](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62f.png)
![Pouting face :rage: 😡](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f621.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi8+3 bugün kalp atısı ve bebek 7+3 de gördük ikisinide
Bencede sen dert etme suan bunu sakin kal en basta şunu bil rabbim bunu kaderine tayin ettyse zaten olucak sen bekle düşünmemeye calıs yadaiyi düşün ve duanı et gerisi zaten allahta :) biraz bekle 6 bucuk hafta falan bi olsun kanaman falan yoksa bekle derim ben daaha cok erken cünkü he kimi gördük biz diyor ama her bebek her gebelik farklıGerçekten miya bu doktora aklıma tüküreyim 5+2 de ne bekliyoduki benden
ya boşuna ağlayıp duruyorum bebek varsa bile yazık nasıl strese soktum kendimi.
Bende hep eğer ömrü yoksa ve ben bunu tekrar yasayacaksam naparsam yapıyım yine olmaz diyorum.Ama iş icraata gelince bir takım duygusalliklar artan hormonlar insanı normal düşünemez kılıyorBencede sen dert etme suan bunu sakin kal en basta şunu bil rabbim bunu kaderine tayin ettyse zaten olucak sen bekle düşünmemeye calıs yadaiyi düşün ve duanı et gerisi zaten allahta :) biraz bekle 6 bucuk hafta falan bi olsun kanaman falan yoksa bekle derim ben daaha cok erken cünkü he kimi gördük biz diyor ama her bebek her gebelik farklı
Ya olmason zaten istemem cok zor bir sey bulantı biliyorum. Ama merk ediyorum..uyku bendede yok cin gibiyimBende öyleyimşuan 6+3
Öyle deme kız nazar değer vallahi
Tasını çıkar
Bu arada benim uykum falan da yok hep
Ne biçim hamişis
Ya 5+2 yolk kesesi bile görünmüyor cogunda birak bebegi kese için çağırıyor doktor o haftada.. boşuna uzmussun kendini bebisideGerçekten miya bu doktora aklıma tüküreyim 5+2 de ne bekliyoduki benden
ya boşuna ağlayıp duruyorum bebek varsa bile yazık nasıl strese soktum kendimi.
Yolk kesesini görmüştük persembe çok şükür dünkü hayata karşı aşırı olumsuz doktor onu bile göremedi.Yaa içimi rahatlattiniz hepiniz iyiki varsınızYa 5+2 yolk kesesi bile görünmüyor cogunda birak bebegi kese için çağırıyor doktor o haftada.. boşuna uzmussun kendini bebiside![]()
canım benim tahmim ters 8. hafta da bile karından bebek gözükmüyor :)) alttan bile zorlanıyorlar bebeği bulurken :))Herkese merhaba, bayadır başlığın takipçisiyim ama hiç yazmamıştım. Bugüne nasipmiş. Gebeliğimde 7. Haftanın içindeyim, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda bir dış gebelik yaşamıştım ve son güne kadar kendimi ihmal ettiğim sen fark etmemiştim. Sonucunda da ameliyatlık oldum, açık ameliyatla sağ tüpüm alındı... Derken birkaç ay önce tekrar çocuk düşündük artık zamanı geldi gibi de hissettik ve hamile kaldım, 2.5 hafta kadar önce kese göründü. Bugün de kalp atışı duymak için gittim hastaneye ama bebek çok gelişmemiş herhalde, vajinal bakınca bebek de kalp atışı da göründü. Ama karından bile duyulması beklenir bu zamanda dedi doktorum. Biraz moralim bozuldu açıkçası ama her bebeğin gelişimi farklı olabilir, döllenmen geç olabilir diye biraz rahatlattı beni doktorum. Haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah bu defa gümbür gümbür duyabilirim bebeğimin kalbini, dualarınızı bekliyorum![]()
Kim adı ne acaba bende bi araştırayım iyiyse ona devam ederimÖzelde benimle aynı durumu defalarca yaşayan bir arkadaşım önerdi o doktoru bulduktan sonra gebeliği sağlıklı şekilde devam edip bitmiş Kızılay'da
Tam 7. Hafta da göremeyebiliriz o yüzden 8 sen gel dedi doktor bana da yaniolabilir canim benim hiç sıkma canını hosgeldin sendeHerkese merhaba, bayadır başlığın takipçisiyim ama hiç yazmamıştım. Bugüne nasipmiş. Gebeliğimde 7. Haftanın içindeyim, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda bir dış gebelik yaşamıştım ve son güne kadar kendimi ihmal ettiğim sen fark etmemiştim. Sonucunda da ameliyatlık oldum, açık ameliyatla sağ tüpüm alındı... Derken birkaç ay önce tekrar çocuk düşündük artık zamanı geldi gibi de hissettik ve hamile kaldım, 2.5 hafta kadar önce kese göründü. Bugün de kalp atışı duymak için gittim hastaneye ama bebek çok gelişmemiş herhalde, vajinal bakınca bebek de kalp atışı da göründü. Ama karından bile duyulması beklenir bu zamanda dedi doktorum. Biraz moralim bozuldu açıkçası ama her bebeğin gelişimi farklı olabilir, döllenmen geç olabilir diye biraz rahatlattı beni doktorum. Haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah bu defa gümbür gümbür duyabilirim bebeğimin kalbini, dualarınızı bekliyorum![]()
6 haftada bizde düşük duymuştuk sesini normal olabilir bu durumHerkese merhaba, bayadır başlığın takipçisiyim ama hiç yazmamıştım. Bugüne nasipmiş. Gebeliğimde 7. Haftanın içindeyim, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda bir dış gebelik yaşamıştım ve son güne kadar kendimi ihmal ettiğim sen fark etmemiştim. Sonucunda da ameliyatlık oldum, açık ameliyatla sağ tüpüm alındı... Derken birkaç ay önce tekrar çocuk düşündük artık zamanı geldi gibi de hissettik ve hamile kaldım, 2.5 hafta kadar önce kese göründü. Bugün de kalp atışı duymak için gittim hastaneye ama bebek çok gelişmemiş herhalde, vajinal bakınca bebek de kalp atışı da göründü. Ama karından bile duyulması beklenir bu zamanda dedi doktorum. Biraz moralim bozuldu açıkçası ama her bebeğin gelişimi farklı olabilir, döllenmen geç olabilir diye biraz rahatlattı beni doktorum. Haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah bu defa gümbür gümbür duyabilirim bebeğimin kalbini, dualarınızı bekliyorum![]()
Tost ye yağı çok sürme en güzeli kaşarlı kuru tost çubuk kraker ye bastırır yoğurt yiyebiliyorsan yoğurt ye doktor bana yiyemedin hiç vir şeye zorlama kendini ama aç da kalma dedi mutlaka bişeyler atıştır açlık ve susuzluk daha çok bulantı yapar dedi. Zaten ilk 3 ay çocuk bizden beslenmiyormuş.Değil mi ben de özeniyorum ve hayret ediyorum olmayışını dert etmelerine 2 kilo vermişim bile ben aç durmaktan
Hoşbuldum teşekkür ederimTam 7. Hafta da göremeyebiliriz o yüzden 8 sen gel dedi doktor bana da yaniolabilir canim benim hiç sıkma canını hosgeldin sende![]()
Muhtemelen öyledir ama insan hep en kötüsünü düşünüyor işte6 haftada bizde düşük duymuştuk sesini normal olabilir bu durum
Derviş ozer muaynehanesi var canım bildigim kadarıyla doğumu yaptırmıyor.Ama arkadaşımın tekrarlayan kurtajlari vardı.Bu adam hemen tedaviye başladı gerekli ilaçları verdi 1 tanesini doğurdu şimdi ikinciye hamile doğuracak yakında.Kim adı ne acaba bende bi araştırayım iyiyse ona devam ederim
Evet canım bende 2. Kızımı 25 te net ögrendim mesela :)İki bebeğimde de 18. Haftada öğrendim , biraz bebeğe de bağlıöyle bir teknoloji olduğunu dusunmuyorum henüz. Ama bebeğin kemik yapısından falan yorum yapan doktorlar olabiliyor
Anladım canım benim inşallah darısı bizlereDerviş ozer muaynehanesi var canım bildigim kadarıyla doğumu yaptırmıyor.Ama arkadaşımın tekrarlayan kurtajlari vardı.Bu adam hemen tedaviye başladı gerekli ilaçları verdi 1 tanesini doğurdu şimdi ikinciye hamile doğuracak yakında.
HAHAHHAHAHAHA bende öyle resmen sürekli iş yapıyorumYa olmason zaten istemem cok zor bir sey bulantı biliyorum. Ama merk ediyorum..uyku bendede yok cin gibiyim![]()
Kizlar maşallah deyin kendinize nazar degdireceksinizHAHAHHAHAHAHA bende öyle resmen sürekli iş yapıyorum![]()
Tosttan da bugün tiksindim patates iyi geliyordu onda da kotamı doldurdum. Yoğurt ve yayla çorbası iyi geliyor. Genel manada çok yemek yiyemediğin için sıvı tüketimim neredeyse hiç yok mide boş olunca o çok kötü yapıyor. Meyve yiyebiliyorum. Bugün bulantıda zirveyi yaşadım. Vajinali tekrar deneyeceğim sanırım. Bakalım inşallah şu günler biter de hepimiz rahat gebelikler geçiririzTost ye yağı çok sürme en güzeli kaşarlı kuru tost çubuk kraker ye bastırır yoğurt yiyebiliyorsan yoğurt ye doktor bana yiyemedin hiç vir şeye zorlama kendini ama aç da kalma dedi mutlaka bişeyler atıştır açlık ve susuzluk daha çok bulantı yapar dedi. Zaten ilk 3 ay çocuk bizden beslenmiyormuş.