- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.361
canım yaşım 39 kesenin yanında vardı kocaman kese kadar uzunca yattım ama ona karsı olan da var bırakın kanamanız aksın kendimde avukatım yüksek lisanlıyım kanın rengine de bakmayın yok pembe yok kormıI benim her renk aktı kahve aktı bebek senle pembe aktı gitti diye bisey yok renge lütfen bakmayın en kıpkırmızı aktı benim öyle bittiŞuan kaçıncı haftada sın doktor ne dedi kanama alanının konusunda peki şuan kayboldu mu kanama alanınız acaba?
Ayy inşallah canımmm Rabbim sevindirsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doktor bana 3 ihtimal veriyor.
1geç döllenme
2 ikiz gebelik
3 dış gebelik
Takip altında kalacağım kese görünene kadar ya da dış gebelik kesinleşene kadar. Yarın sabah tekrar beta hcg bakılacak. Kanamam yok leke bile yok.. Umarım sonu güzel olur
Canım, ben senin diğer topikte yazdığını da gördüm ama cevap yazmamıştım. Rahatsızdım şimdi burda görünce yazayım dedim. Öncelikle sakin kalmaya çalış ama ağlamak istiyorsan da ağla ve içini boşalt... Bol bol dua et, kuranı kerim oku biliyorsan, bilmiyorsan dinle seni rahatlatacaktır. Allah'ın isimlerini vird edinebilirsiniz... Bunlar sana ve bebeğine iyi gelecektir.Kızlar duygu durum sorunu yaşayan oldu mu? Ağlamam geliyor sürekli 3 gündür hep ağlıyorum korkuyorum da bisey olmasından hormonlardan hassaslaştım yaşayan oldu mu acaba
Çok teşekkür ederim gün içinde değişiyor modum aslında bi anda ağlama isteği geliyor İçli içli ağlıyorum sonra sakinliyorum hayırlısıyla sağlıkla geçse şu dönem insallah ağlamak kötü bisey yapmaz hamileliğeCanım, ben senin diğer topikte yazdığını da gördüm ama cevap yazmamıştım. Rahatsızdım şimdi burda görünce yazayım dedim. Öncelikle sakin kalmaya çalış ama ağlamak istiyorsan da ağla ve içini boşalt... Bol bol dua et, kuranı kerim oku biliyorsan, bilmiyorsan dinle seni rahatlatacaktır. Allah'ın isimlerini vird edinebilirsiniz... Bunlar sana ve bebeğine iyi gelecektir.
Benimde haziran sonu yada temmuz başı olacak Allah nasip edersecanım yaşım 39 kesenin yanında vardı kocaman kese kadar uzunca yattım ama ona karsı olan da var bırakın kanamanız aksın kendimde avukatım yüksek lisanlıyım kanın rengine de bakmayın yok pembe yok kormıI benim her renk aktı kahve aktı bebek senle pembe aktı gitti diye bisey yok renge lütfen bakmayın en kıpkırmızı aktı benim öyle bitti
udumKanaması olanlardan biride benim arkadaşlar 9+1 im bugun ve sebepte görünmüyor doktorum proluton iğne progestoron fitil verdi gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum bunlardan başka ilacı ya da çaresi yok dedi en son gittiğimde, öyle yatıyorum 2 aydır ve korkuyorum tabii 2 düşüğüm var önceden. Hep böyle mi gidecek 9 ay boyunca bu kaygılardan nasıl kurtulucaz.
geçmiş olsun. tansiyonun düşmüş olabilir mi? bol su ve tuzlu ayran iç istersenKızlar ben çok kötüyüm. Elim ayağım titriyo bi anda ateş basıyo mide bulantısından ölücem. Normal mi sizce bu kadarı
İnsallah gecer giderKanaması olanlardan biride benim arkadaşlar 9+1 im bugun ve sebepte görünmüyor doktorum proluton iğne progestoron fitil verdi gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum bunlardan başka ilacı ya da çaresi yok dedi en son gittiğimde, öyle yatıyorum 2 aydır ve korkuyorum tabii 2 düşüğüm var önceden. Hep böyle mi gidecek 9 ay boyunca bu kaygılardan nasıl kurtulucaz.
ben de herhangi bi şey yok sadece biraz göğüslerde dolgunluk var kasık ağrısı 4. haftada biraz vardı regl ağrısı gibi o da 1 hafta kadar sürdü.Hiç mide bulantısı baş dönmesi yaşamayan var mı ? Bende kasık ve göğüs ağrısı harici diğer hiç bişey yok. Kabızlık şişkinlik vs. Bile.
Bendede lele tarzi geldi hamd olsun bi daha gelmedi ama insan tedirgin oluyorLeke tatzı mı geliyor acaba kanama şeklinde mi doktor yükseltti bende fitil olarak kullanıyorum sabah 200 lük 1 fitil akşam yatmadan 200 lük 1fitil kullanıyorum çok büyük değil kanmaa alanın dedi ama ben yinede huzursuzum ister istemez bende kan pıhtılaşması var bu olması için kanama alanının büyük bi etkenmiş sizin kanama alanınız büyük mü acaba?
Ne guzel masallah diyelim benım kasık agrısı gogus agrıso var ama en kotusu bulantımHiç mide bulantısı baş dönmesi yaşamayan var mı ? Bende kasık ve göğüs ağrısı harici diğer hiç bişey yok. Kabızlık şişkinlik vs. Bile.
Ben bir önceki hamileliğim de eşime boşanalım eve gelme seni görünce bile miğdem bulanıyor demiştim ki cidden öüleydi konuşamaz olmuştum a desem kusıyodum b desem kusıyodum 12 hafta çektim sonra azaldıKızlar ben çok kötüyüm. Elim ayağım titriyo bi anda ateş basıyo mide bulantısından ölücem. Normal mi sizce bu kadarı
Merhaba kızlar temmuz anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı mı acaba merak ettim
Bılıyorum canım ama sasrdım teknoloji o kdr geliştimi artık 9 10 da da mı denılıo dıe cunku yukarda ankette 10 kışı oylamış aslında onların nasıl öğrendiğini merak ettimCanım genelde net olarak 14.haftada bellı olur deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?