- 2 Ocak 2015
- 31
- 60
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.921
bende görmedimkızlar birşey sorucam hepiniz yerleşme kanaması gördünüz mü ?
ben görmedim
hayatımda hiç ara kanama bile yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende görmedimkızlar birşey sorucam hepiniz yerleşme kanaması gördünüz mü ?
ben görmedim
Bende yaşamadım
demek ki böylede olabiliyormuş :)bende görmedim
canım düzensiz adet döngün olduğu için yumurtlamanda geç olmuş olabilir korkma bir daha ki randevun ne zamanmerhba kızlar en son 2 ekımde adet gordum 7+3 kese var bebek yok cok endıselıyım acaba bos gebelık mı . ama bnm adetm 1 yıldır duzensız 2 ekımden once 2 ay adet gormemıstım acaba o yuzden gec dollenme olabılır mı moralım cok bozuk 1 sene once kımyasal gebelık olmustu 5 haftalıkken kanamam olmstu. suanda butun hamılelık belırtılerı var bulantı,halsızlık,bas donmesı ılk cocugumda 6 haftalıkken kalp atısını duydum bunda tık yok dun doktor sadece bı karartı var gbı ama emıb degılım dedı napcammm
Ewet kalp atışlarını dinledik iki kese varOylemi canim ne guzel iki kesemi gordu
Kuzum yolk kesesini de mi görmedi bence bir doktorla kalma , kalp atışını geç duyan var , ama illaki yolk kesesi görünmesi lazım diye düşünüyorum, olumsuz düşünme ama yinede bı bnce başka doktora gitmerhba kızlar en son 2 ekımde adet gordum 7+3 kese var bebek yok cok endıselıyım acaba bos gebelık mı . ama bnm adetm 1 yıldır duzensız 2 ekımden once 2 ay adet gormemıstım acaba o yuzden gec dollenme olabılır mı moralım cok bozuk 1 sene once kımyasal gebelık olmustu 5 haftalıkken kanamam olmstu. suanda butun hamılelık belırtılerı var bulantı,halsızlık,bas donmesı ılk cocugumda 6 haftalıkken kalp atısını duydum bunda tık yok dun doktor sadece bı karartı var gbı ama emıb degılım dedı napcammm
Hoşgeldin, hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar! Aranızda yeniyim. Bende temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse son adet 7 ekim kalp atışını da dün duydum çok şükür. İki senedir çok istiyorduk. Bende bu grupta olmak istiyorum bilgilerinizden faydalanmak için ama nasıl oluyor bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
canım hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar! Aranızda yeniyim. Bende temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse son adet 7 ekim kalp atışını da dün duydum çok şükür. İki senedir çok istiyorduk. Bende bu grupta olmak istiyorum bilgilerinizden faydalanmak için ama nasıl oluyor bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah canım inşallah gelelim 12.haftaya artık zaman su gibi geçsin istiyorumEvet mutlaka al rapor dinlen ihmale gelmez şu 3 ay geçerse sonrası daha rahat olur inşallah
Al benden de o kadar. İlk hamileliğimde enerji patlamasi mutluluktan uçuyordum..bu hamileligimde boyle mutsuz ruhum yok gibiİlk hamileligimde moralim enerjim hepsi çok iyiydi bu defa çarpılmış gibiyim sürekli yatma isteği yorgunluk hissi yattikca baş ağrısı ve mutsuzluk niye böyle oldu ya kendimi hasta ve halsiz hissediyorum ruh halim de gel gitli mutsuz huysuz bir tip oldum hamileliğin ilk haftalarında tam aksi çok enrjiktim bu hafta dökülüyorum
Belli oldumu bugünnHoşgeldin.Benim de 8 ekim ve ikiz dedi. Perşembe gideceğim son durum belli olacak.
Hoşgeldiniz HMerhaba arkadaşlar! Aranızda yeniyim. Bende temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse son adet 7 ekim kalp atışını da dün duydum çok şükür. İki senedir çok istiyorduk. Bende bu grupta olmak istiyorum bilgilerinizden faydalanmak için ama nasıl oluyor bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim de olmadı hickızlar birşey sorucam hepiniz yerleşme kanaması gördünüz mü ?
ben görmedim
Bende yarin 6+4 oluyorum kalp atisi icin gidicez. İnsallah duyariz sagliklaBende yarın Dr gidecek inş durabilirim 6arti 4 olacak ,Dr geçen hafta bir oluşum var dedi ama kalp atımı duyamadık çok küçük diyedir inşallah, böyle olunca insan sevinemiyor,içi buruk kalıyor,inşallah iyi olur hersey
Hayır canım göremedi erken daha dediUltrasonla baktığında keseyi gördümü canım
Morelini bozma,eğer bekliyemem çok stres yapiyorum dersen dersen acile git 5+4 ken, sorarlarsa ağrım var filan dersin , özellikle şehir hastanesi varsa yakınında oraya gidersin,gerekirse alttanda baktır altta kesin görünür bnceHayır canım göremedi erken daha dedi
Bndede hiç olmadı, ne ilk gebeligimde nede bu, eşimin kuzeninde olmuştu , bunyeyle alakalı sanırımkızlar birşey sorucam hepiniz yerleşme kanaması gördünüz mü ?
ben görmedim
Bende rapor aldım bugün ama ateşim 38 oldu şimdi acile gidiyoruz inşallah minik etkilenmez bunlardanBende işten ayrıldım dinlenmeye. Dinlenmeden iyileşemiyorum maalesef ki
Amin canım inş hepiz bir an önce miniklerin kalbini duyarız aramızda cinsiyet tahmini yapmaya başlarızÇok sevindim canım her şey hep böyle yolunda gitsin inşallah
Bende görmedim bu hamileliğim dekızlar birşey sorucam hepiniz yerleşme kanaması gördünüz mü ?
ben görmedim