- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.541
İyi ya süper sevindim, benim de perşembeye az kaldı.lekeler de benimle hala. Arada kaçamak yaparız napalım.Cumartesiydi canım ama bugün yine baya kanamam olunca endişelendim doktora yazdım gelin dedi ama çok şükür bir sorun yokmuş bebek kanamadan etkilenmemiş inşallah bundan sonrası da sağlıkla ilerler. Yapacak bir şey yok ya ben de geçen gün hamburger yedim gece yarısı eşim canımın bı onu çektiğini görünce dayanamadı söyledi gerçekten çok lezzetliydi
İnşallah sana da güzel şeyler söyler canım inşallah bir daha da kanamamız olmazİyi ya süper sevindim, benim de perşembeye az kaldı.lekeler de benimle hala. Arada kaçamak yaparız napalım.
Şimdi yattığım yerden ben de onlara bakıyodum, off o ne fiyatlar öyle..Tek değilmişimbende aynı şekilde pantolonlarım kapanmıyor hamile pantolonu mu alsam diye düşünüyorum
Merhaba, öncelikle bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahBugün hastanede troid ultrasonu randevusu alacaktım dosyamı alıp gittiler aoyledigim hâlde bunun üzerine bir ağladım ki sormayın adam en son oturun ben getiririm kusura bakmayın falan dedi bir görsenizşimdi gülüyorum ama o zaman hiç komik değildi
Aslında ben de haftaya gitmek istiyorum da, kan tahlili yapılması lazım o yüzden bu hafta gidicem bakalımBneım 29 günlük oldu
Cuma cagırdı da kese bence görünmez gibi
Ben pentiden 2 hamile taytı aldım, baya idare eder diye düşünüyorumŞimdi yattığım yerden ben de onlara bakıyodum, off o ne fiyatlar öyle..
MantıklıKızlar Telegram açsak ordan daha iyi olmaz mı
Bugün benimde kocaman iki tane çıktı benim ki ikiz mi yoksa sjjsjsjsBenimde öyle bir tane yanağında cıktı kocaman eşim diyor hayatımda sende bu kadar büyük sivilce görmedim dedim çocuğu orada buyutecem
Bende sis hissediyorum ama bence ödem bedenimizde her şey değişiyor ödem tutması normal.. ben yapamıyorum ama mideni bulandırmiyorsa düzenli su tüket derim... Bu arada 8 Haftada bebeklerimiz bir üzüm tanesi kadar olsa da rahim portakal boyutuna geldiArkadaşlar aranızda benim gibi göbüşü şişen var mı? 8 haftalık olduk daha erken karnımın çıkması için, bulantıdan çok bişeyde yemiyorum ama karnım şiş nedense.
Ben de öyleyim. Baya baya hamile pantolonu mu alsam diye düşünüyorumArkadaşlar aranızda benim gibi göbüşü şişen var mı? 8 haftalık olduk daha erken karnımın çıkması için, bulantıdan çok bişeyde yemiyorum ama karnım şiş nedense.
Bnde 2020 de 50 TL'ye almıştım LC Waikiki den çok artmış fiyatlarŞimdi yattığım yerden ben de onlara bakıyodum, off o ne fiyatlar öyle..
Sırtın tam neresi? Üç gün boyunca sağ orta tarafta cooook kuvvetli bir ağrı yaşadım. Uyandığımda yoktu öğlen başladı ama inatla tutulduğuna inandımKızlar benim sırtım resmen parçalanıyor gibi ağrıyor 2 gündür sırt ağrısı çeken varmı?
Belimde duzlesme vardi canim. Belde sirtima dogru agri. Bende bu hep adet oncesi olurdu.Belinde normalde sorun var mıydı canım
Cok sevindimDoktor çağırdı canım gittik doktora çok şükür herşey yolundaymış kanama alanı falan yokmuş kalp atışını duyduk bebeği gördük içim öyle bir rahatladı ki anlatamam galiba dediğin sebepten düşük tehliken var dedikleri için aşırı korkuyodum ama korkacak birşey neyse ki yokmuş sadece dikkatli olmalı ve kendimi yormamam gerekiyormuş
Vardi canım gayet normal, hatta şöyle diyim diğer aylarda adet gününde yine her an olacakmissin gibi ağrın olcakMerhaba kızlar normalde Ağustos grubuyum ancak temmuzda olabilir doğum
Bir şey sormak istiyorum yeni öğrendim gebeliği adet olacakmış hissi sizde de var mı?
Sanki olacak gibi bir ağrı var.. normal mi
Çok teşekkür ederim birebir aynı adet ile belirtiler ister istemez acaba kanama mı olacak korkusu oluştu tecrübesizlik İşteVardi canım gayet normal, hatta şöyle diyim diğer aylarda adet gününde yine her an olacakmissin gibi ağrın olcak
Rica ederim... Valla benim 2.cocugum olcak Allah nasip ederse, bu gebeligimde anladimki ben ilk gebeligim hakkımda hiç bişey bilmiyomusum, hiç kendine stres yapma en güzel zamanları şuan bulantın vs. Şikayetlerin yokken güzel güzel degerlendir vücudunu dinlerdir....Çok teşekkür ederim birebir aynı adet ile belirtiler ister istemez acaba kanama mı olacak korkusu oluştu tecrübesizlik İşte
Evet geçen gün gittim bende troid ultrasonuna bir kaç kist gördüler takip edilecekmis ama şuan zararı yok dendi ve normal bebeğe bakılan ultrasonla aynı o yüzden hiç zararı yok merak etmeyinMerhaba, öncelikle bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahtroid ultrasonuna girdiniz mi ? Endokrin bölümünde bakılıyor galiba herhangi bir zararı yoktur dimi. Fazla bilgi bulamadım sizi görünce sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?