- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.181
10 gundur bende devamli oluyorKızlar benim Perşembe cuma lekelenmem oldu doktor bı hafta rapor verdi progestan verdi evdeyim dinleniyorum ama bu sabah yine lekelenmem oldu niye böyle oluyo napmam lazım korkuyorum biraz sizin de oluyo mu kahverengi lekelenme çamaşıra az gelen peceteye gelen öyle bir kere değil 5 6 kere
Merhaba beni de eklermisiniz, sat 1 ekim, ilk hamilelik, yaşım 33, teşekkürlerKizlar listeyi yeniledim olmayanlar bana msj atsin listeye eklecem
Endise etmeniz o.kadar.normal.ki. benim ilk hamileligimde 6+2 deydim kipkirimizi aninda bosaldi kanamam okadar cok korkmustum ki. O gun kalp.atisini duymustum. Sadece rahimde kanama alani vardi zamanla geçti. Simdi ben o haftalrdayim yüreğim agzimda acaba kanamam olacakmi diye. İnsan korkuyor ama Allah'a dua etmekten baska care yokKızlar benim Perşembe cuma lekelenmem oldu doktor bı hafta rapor verdi progestan verdi evdeyim dinleniyorum ama bu sabah yine lekelenmem oldu niye böyle oluyo napmam lazım korkuyorum biraz sizin de oluyo mu kahverengi lekelenme çamaşıra az gelen peceteye gelen öyle bir kere değil 5 6 kere
Merhaba hayırlı olsun öncelikleKızlar çok kasığı ağrıyan var mı ? Şuan sat'a göre 6+3'üm geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda beta 396 çıkınca biraz bekliyim dedim bu hafta randevum var o zaman 7+1 gibi olcak sanırım. Zaten randevu bulmak çok zor. İlk gebelik ilk heyecanlar o yüzden anlamlandıramiyorum. En başından beri sol kasıkta hissediyordum tüm ağrıları genel olarak sağ hafif yokluyordu. Dün sol kaşığa sancı girer gibi oldu yattim uzandım uyudum şimdi sol ve sağ her ikiside sanki icierden minik bişey orayı oyuyor gibi çok çok kötü değil ama.
Ciddi ciddi hissediliyor. Korkucak bişey mi doktora gideyim mi ? Sarımsı akıntı disinda başka bişey yok oda normal sanırım.
Kırmızı değil ama baya korkuyorum ya niye oluyor acaba ben 5+6yim senin kaçıncı haftan canım10 gundur bende devamli oluyorkahverengi olunca sorun yok dedi doktorum. Ilac da kullanmiyorum. Ama sinir bozuyor kirmizi degilse rahat olun
İnşallah ciddi bir sorun yoktur bende deEndise etmeniz o.kadar.normal.ki. benim ilk hamileligimde 6+2 deydim kipkirimizi aninda bosaldi kanamam okadar cok korkmustum ki. O gun kalp.atisini duymustum. Sadece rahimde kanama alani vardi zamanla geçti. Simdi ben o haftalrdayim yüreğim agzimda acaba kanamam olacakmi diye. İnsan korkuyor ama Allah'a dua etmekten baska care yok
Ben su an 6+2 yim, 10 gundur fln oluyor, bat tan once de olmustu. Onceki kanamanin disa atilisi bu kahverengiler, eski yerlesme kanamalari yuksek ihtimal.Benim gecen hafta da kirmizi oldu baya ama ultrasona girdim bir sey yoktu. O yuzden sende de bir sey yoktur. Benim ikiz sanirim bir de, o yuzden de cok oluyormusKırmızı değil ama baya korkuyorum ya niye oluyor acaba ben 5+6yim senin kaçıncı haftan canım
Kzuum yarn vercem vallla arada adet agrııs ve kaşık agrııs oluyorBen verdim canim bir kere daha verebilirsin için rahat edecekse.Çok ağrın yoksa,kanaman yoksa vermeye de bilirsin.
Doktor üç kere vermemi istedi cumada randevu verdiBen kan vermeyi gereksiz görüyorum açıkçası, hiç vermedim, zaten ultrasonda görünecek
İnşallah canım içim çok rahatladı kontrolüme daha var çünkü cumartesi çağırdı doktor o güne kadar aklıma takıldı peki sana da rapor verdi mi doktor ya da dinlenmen lazım dedi mi rapor Perşembe bitiyo kontrol cumartesi o 2 gün işe gitsem bişey olmaz dimi bi sorun olsa hemen sonrasına çağırırdı dimiBen su an 6+2 yim, 10 gundur fln oluyor, bat tan once de olmustu. Onceki kanamanin disa atilisi bu kahverengiler, eski yerlesme kanamalari yuksek ihtimal.Benim gecen hafta da kirmizi oldu baya ama ultrasona girdim bir sey yoktu. O yuzden sende de bir sey yoktur. Benim ikiz sanirim bir de, o yuzden de cok oluyormus
Oy oy darısı baaana masalllaj kuzucuga ua tamam yarın vercemBence ver canım bugün ben de cuma kan verdim 800 çıktı pazartesi verdim 3750 çıktı salı keseyi gördük bı daha vermedim
İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaOy oy darısı baaana masalllaj kuzucuga ua tamam yarın vercem
Bende olmamasını çok istiyorum bı yandan bütün yediklerin burnundan geliyo tam 3 ay çektim bunda baslamayinca dedim acaba ya cinsiyetini farklı yada bı sorunmu var diyeBende mide bulantısı kusma yok, ilk hamileliğimde hiç olmamıştı zaten, inşallah olmaz. Sizin de olmasın yaben yememe rağmen kilo vermeme şaşırdım. Bir de benim ikiz görünüyor, perşembe doktora gideceğim bakalım ikisi de duruyor mu göreceğiz
Benimde düşük seyrediyordu canım, doktor keseye odaklan kese göründü kan vermeye gerek yok dediKızlar cuma en son kan verdim 216 idi
Cuma doktor cagırdı kese görünür mü ?
Siz olsanı bi daha kan verir miydiniz
Yeni gördüm canım kusura bakma , 7,15 mm çıktı 5 hafta 3 günlük, ama sen öyle kıyaslama her bebek her anne farklı doktorun kötü bir şey demediyse hiç stres yapma bence :)Canım kese kaç mm? Benimki biraz küçük sanırım
Keseyi karından mı gördünüzBence ver canım bugün ben de cuma kan verdim 800 çıktı pazartesi verdim 3750 çıktı salı keseyi gördük bı daha vermedim
Evet karından göründüKeseyi karından mı gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?