- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.161
Ben verdim canim bir kere daha verebilirsin için rahat edecekse.Çok ağrın yoksa,kanaman yoksa vermeye de bilirsin.Kızlar cuma en son kan verdim 216 idi
Cuma doktor cagırdı kese görünür mü ?
Siz olsanı bi daha kan verir miydiniz
Bende mide bulantısı kusma yok, ilk hamileliğimde hiç olmamıştı zaten, inşallah olmaz. Sizin de olmasın yaİlk hamileliğimde 2 beden büyümüştü, sanırsam sizdede öyle olcak , bende kilo vermiştim, sizde kusmalar başladımi normalde o aralarda ben çok kilo veriyodum, ama sonra birden aliniyo kilo.
Kusmalarda yok, göğüste dolgunlasmayinca bı korktum açıkçası, bu hamileliğimde herşeyi kafaya takıyorum zaten
Ben kan vermeyi gereksiz görüyorum açıkçası, hiç vermedim, zaten ultrasonda görünecekKızlar cuma en son kan verdim 216 idi
Ben psikolojik olarak hazır mıyım diye sorguluyorum, bir iç kararması geldi nolduysa. Kahverengi lekelenme de bitmiyorGünaydın kızlar bulantısız bir günden merhabainşallah gün boyu böyle olur siz ne durumdasınız acaba sizi zorlayan neler yaşıyorsunuz kızlar ya bian önce büyüselerde hissetsek artık
Bence ver canım bugün ben de cuma kan verdim 800 çıktı pazartesi verdim 3750 çıktı salı keseyi gördük bı daha vermedimKızlar cuma en son kan verdim 216 idi
İlk bebişmi olucak canım annelik içgüdüsel bişey bence ben oğlum doğduğunda 19 yaşındaydım iyikide doğmuş birlikte çocuk oluyoruz birlikte büyüyoruz hayatımdaki en doğru karar olmuş ertelememek diyorum şimdi kendi kendime demekki zamanıymış sana gelmiş aksini düşünme canımBen psikolojik olarak hazır mıyım diye sorguluyorum, bir iç kararması geldi nolduysa. Kahverengi lekelenme de bitmiyor
19 muİlk bebişmi olucak canım annelik içgüdüsel bişey bence ben oğlum doğduğunda 19 yaşındaydım iyikide doğmuş birlikte çocuk oluyoruz birlikte büyüyoruz hayatımdaki en doğru karar olmuş ertelememek diyorum şimdi kendi kendime demekki zamanıymış sana gelmiş aksini düşünme canım
3 Ay sonra 3 biticek Allah bağışlasın bence geç değil Allah rızkını verir abileride varmış size destek olurlar babasıyla birlikte inşallah sağlıkla gelir ailenize neşe katar tekde olsa ikizde olsa19 mumaşallah kac yasinda simdi?
Benim de 7 yasinda oglum var, yasim da 37. Bendeki gec kalmislik hissi sanirim. Bir de ikiz olursa yetebilmek de zor olacak maddi manevi
Tesekkur ederim sagolun3 Ay sonra 3 biticek Allah bağışlasın bence geç değil Allah rızkını verir abileride varmış size destek olurlar babasıyla birlikte inşallah sağlıkla gelir ailenize neşe katar tekde olsa ikizde olsa
gerçekten randevu imkansızKızlar benim yarın sabah randevum var. Şükür MHRS den randevu bulabildim. Hamile kalmadan önce antidepresan hapı kullandığım için çok endişeliyim. Doktora anlatacam yarın . İnslalah bebise bi sıkıntı yaratmamıştır haplar.
kese gözüktükten sonra beta takibine gerek yok diye biliyorum içiniz rahat olsun tatil dönüşünüzde bebeği kalbi görürsünüz zatenMerhaba güzel anneler, tebriklersat 5 Ekim benim. 6hafta 5 günlük gözüküyor programda. 3 Kasım’da 32 değer ile öğrendim. Beta artışlarım değişik oldu. 10 Kasım’da 1030 beta, 18 Kasım’da 17000, 20 Kasım’da bugün 26000 çıktı. Endişelenmeli miyim ilk baş çok hızlı artış oldu. Ama şimdi iki kat bile değil. Bu arada 14 Kasım’da keseyi gördük, 6 mm di. Ama tatilde olduğumuzdan doktorumla görüşemiyorum. Değerler için ne diyorsunuz?
ikizlerde kanama çok olurmuş o yüzden endişe etmeyinBende mide bulantısı kusma yok, ilk hamileliğimde hiç olmamıştı zaten, inşallah olmaz. Sizin de olmasın yaben yememe rağmen kilo vermeme şaşırdım. Bir de benim ikiz görünüyor, perşembe doktora gideceğim bakalım ikisi de duruyor mu göreceğiz
Çok teşekkürler cevabınız için içimi rahatlattınız umarım bir problem yoktur.kese gözüktükten sonra beta takibine gerek yok diye biliyorum içiniz rahat olsun tatil dönüşünüzde bebeği kalbi görürsünüz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?