- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.061
Benim bir oğlum var o yüzden ondan kalacak şeyler var o konuda şanslıyım oto koltuğu bebek arabası bir anakucağı alırım o da ileride şubatta ebebek indirimleri oluyor o zaman hem daha kesin olur herşeyKızlar alışveriş yaptınız mı hiç? Bebek arabası oto koltuğu vs vs araştırıyor musunuz? (Ben daha doktoru bulamadım oto koltuğuna gelene kadar çok işim var o ayrı da merak ettim kasım indirmlerinden yararlanıyor musunuz diye)
5+4um ben canım sen baya erken öğrenmişsin maşallahHadi yA dikkat et kuzum benım daha başlamadı bakalım. Kac haftalık senın ki benım ki daha 3
Herkes acele etmeyin kesinleşsin bebek diyor. ben bugün 5 haftalık oldum yine de bakmaya başladım hem oto koltuğu hem bebek arabası olanlar var onlar daha cazip geliyor. Hangi şehirdensiniz doktor tavsiyesi için soruyorum.Kızlar alışveriş yaptınız mı hiç? Bebek arabası oto koltuğu vs vs araştırıyor musunuz? (Ben daha doktoru bulamadım oto koltuğuna gelene kadar çok işim var o ayrı da merak ettim kasım indirmlerinden yararlanıyor musunuz diye)
Biraz ilerlemesini bekleyin derim. Daha önce kontrolden sonra alışveriş yapmayı düşündüğüm gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve şok oldum. Allah korusun ama acele etmeyin bence.Herkes acele etmeyin kesinleşsin bebek diyor. ben bugün 5 haftalık oldum yine de bakmaya başladım hem oto koltuğu hem bebek arabası olanlar var onlar daha cazip geliyor. Hangi şehirdensiniz doktor tavsiyesi için soruyorum.
Evet yA erken gebelik yaptım:) orda anladık kana gittik ben kac kc okuyorum o hesaplamayı hala anlamdım5+4um ben canım sen baya erken öğrenmişsin maşallah
Ben de ilk gebelikte kimyasal yaşadığım için tedirginim ama yine de bakmadan edemiyorum. 4.aydan sonra alışverişe başlarım diye düşünüyorum ama bakması bile cok heycanlıBiraz ilerlemesini bekleyin derim. Daha önce kontrolden sonra alışveriş yapmayı düşündüğüm gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve şok oldum. Allah korusun ama acele etmeyin bence.
Merhabalar hayırlısı olsun. Hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalımSelam kızlar. Bende temmuz anneleri kervanına katıldım. Sürpriz bı şekilde kanda hamile olduğum çıktı dün. Günüm geçtiği için az çok tahmin ediyordum ama ihtimal vermemiştim. Beta değerim 4.600 çıkmış. Doktor 5 haftalık dedi ama daha kadın doğuma gitmedim. 36 yaşındayım 3 yaşında bı oğlum var.
Çok teşekkürler. Amin inşaallah. Raabim isteyen herkese versinMerhabalar hayırlısı olsun. Hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım
Tamam canımHakkında hayırlısı olsun inşallah görebilirsin. Sinemaya gitmek sakıncalı değildir. Kızıma neredeyse 9 aylık hamileyken oğlumu animasyon sinema filmi ne götürmüştüm.
Canim senin 17snde yumurtlaman gerekiyordu o zaman 10-13 gun kadar gec mi yumurtladin? Nerdeyse diger adet tarihi cunku. Normalde kac gunde bir adet oluyosun bu da onemli burda? Eger yumurtlamanin 11 gun gec oldugunu dusunursek, normalde kese, bebek, kalp 6. haftanin sonuna dogru goruluyor. Yani sen hepsi icin 8. haftani bekleyebilirsin gibiMerhaba hanımlar. Yurtdışında yaşıyorum dil problemi yaşıyorum doktora anlatıyorum ama kendisi de pek dinlemedi. Son adet tarihim 3 ekim. Ovulasyon testi ile 27 ekim- 30 ekim yumurtlama gördüm yani ne zaman hamile kaldığımdan eminim. Öncesinde ilişki olmadı. Regl gecikti test yaptım 8 kasımda çift çizgi. 9 kasımda kan verdim bhcg 43. Doktora gittim 17 kasımda kese yok 6 hafta geçmiş 3 ekimden bu yana dedi kan aldı tekrar betahcg 1500. Geç yumurtladım diyorum anlamıyo biraz moto mod. Son adet tarihi baz alınıyo gebelik haftasında biliyorum ama ben çok geç yumurtladım. Sizce kaç hafta sonra ultrasonda görülebilir. Ya da sizce problem mi var ?
30 günde 1 düzenli adet görürüm hep canım benim. Evet adetime 4-5 gün kala gördüm yumurtlamayı.Canim senin 17snde yumurtlaman gerekiyordu o zaman 10-13 gun kadar gec mi yumurtladin? Nerdeyse diger adet tarihi cunku. Normalde kac gunde bir adet oluyosun bu da onemli burda? Eger yumurtlamanin 11 gun gec oldugunu dusunursek, normalde kese, bebek, kalp 6. haftanin sonuna dogru goruluyor. Yani sen hepsi icin 8. haftani bekleyebilirsin gibi
Anladim, doktorun bunu anlamasi lazim neden olumsuz bir sey varmis gibi tutturmus ki, sen 1-2 hafta daha bekle, o zaman herseyi gorucegini dusunuyorum30 günde 1 düzenli adet görürüm hep canım benim. Evet adetime 4-5 gün kala gördüm yumurtlamayı.
Belki de ben tam anlatamadım yabancı dil yeterli gelmemiş olabilirAnladim, doktorun bunu anlamasi lazim neden olumsuz bir sey varmis gibi tutturmus ki, sen 1-2 hafta daha bekle, o zaman herseyi gorucegini dusunuyorum
Herkes acele etmeyin kesinleşsin bebek diyor. ben bugün 5 haftalık oldum yine de bakmaya başladım hem oto koltuğu hem bebek arabası olanlar var onlar daha cazip geliyor. Hangi şehirdensiniz doktor tavsiyesi için soruyorum.
Demek şubatta e bebek indirimleri oluyor. Tecrübeli bir anneden Bunu öğrendiğime sevindim canımBenim bir oğlum var o yüzden ondan kalacak şeyler var o konuda şanslıyım oto koltuğu bebek arabası bir anakucağı alırım o da ileride şubatta ebebek indirimleri oluyor o zaman hem daha kesin olur herşey
Ben izmirdeyim o yüzden doktor tavsiyesinde bulunamayacağim ama mutlaka Ankara da olanlar yardımcı olur diye düşünüyorum.. doktor bana folik olarak ocean mumy verdi ben memnunum enerjimi yerine getirdi aynı zamanda d3k2 ye basladim aynı markanın günlük 6 damla kullanıyorum.. Ben de 4+6 da kese gördüm haftaya perşembe yine gideceğim doktoruma ins. Bebişlerinin minik kalbinin sesi dinlemek isteyen herkese rabbim nasip etsin .Ankaradayım. 5+ 2 de şehir hastanesine gidip keseyi gördüm.salı günü 6+6 da yine aehir hastanesine gidip Allahın izniyle kalp atışını da duyarsam ne güzel olacak. Sonrasında bir an önce doktor bulup takibimi yaptırmam lazım. Devlet hastanesiyle bu iş zor.sıfır ilgi. Sorduğum sorulara zor cevap verdiler. Folik asit için bile demediler en basiti
Eşim de bakmaya başladı ben de onu daha çok erken diye durduruyorum ama içim gidiyo ben de çok bakmak istiyorumBen de ilk gebelikte kimyasal yaşadığım için tedirginim ama yine de bakmadan edemiyorum. 4.aydan sonra alışverişe başlarım diye düşünüyorum ama bakması bile cok heycanlı
Evet onu kaçırmamak gerek zaten burada başlayınca konuşuruz kim ne alıyor diyeDemek şubatta e bebek indirimleri oluyor. Tecrübeli bir anneden Bunu öğrendiğime sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?