Yani oda olabilir bakO da mantıklı, ya da saksı çiçeği alinabilir illa cicekse
sıkma canını canım varsa çıkacaktır yoksada yola devam edersin rabbim hayırlı zamanda verecektirGünaydın kızlar. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
Ben sabah kaset test yaptım artımed fakat yine tertemiz çıktı. Buradan yaptığım çıkarımda şayet 1 Şubatta yumurtlamış olsaydım şimdiye kaset testte çoktan çıkacağı oldu ve demekki yapmış olduğum predictor erken gebelik testi bana yalancı çizgi gösterdi. Demekki benim düşünceme göre olan 7 sinde pik görmüştü 8 inde silikleşmişti bu tarihlerde yumurtladım ben. Buna göre de kaset testte çıkmaması normaldir diye düşünüyorum. Bat'a 5 gün var. Çatlama günü 8 Şubat'ı 1. gün baz aldığımda bugün daha 6. gün oluyor.
Ancak anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Ben resmen hafta sonu yerleşme ağrısı çektim, nefesimi kesti ve 2 gün şiddetliydi hatta tüm gece uyutmadı. Hafta sonundan beridir süt gibi beyaz bazen kremsi akıntım geliyor durmak bilmedi.
Canım sıkıldı çok.
Duruyor canım kalbıne ınmesın ama bı bu kadarda atmıs olabılırımCanım testlerin duruyorsa bi atarmısın kıyaslamak için
Teşekkür ederim canım bnde eski sayfalara bakıyordumDuruyor canım kalbıne ınmesın ama bı bu kadarda atmıs olabılırım
Yok yavrum yapmadım. Gidip kan ver diye dürtüyor şeytan ama uyumayacağımbebekheyecani sesın cıkmıyor sen yaptınmııı
ben cok bulamadığım ıcın bu sekılde bı fotosunu cektım belki birine lazım olur dıyeTeşekkür ederim canım bnde eski sayfalara bakıyordum
İyi düşünmüşsün canım çok teşekkür ederimben cok bulamadığım ıcın bu sekılde bı fotosunu cektım belki birine lazım olur dıye
kan verme bosver o ıdrar testınden daha yıpratıcı bı surec , yarın yap ısık varsa gıt ver kanını gonul rahatlığı ileYok yavrum yapmadım. Gidip kan ver diye dürtüyor şeytan ama uyumayacağımyarın sabah yapayım diyorum idrar testi. Belki çıkar
kan verme bosver o ıdrar testınden daha yıpratıcı bı surec , yarın yap ısık varsa gıt ver kanını gonul rahatlığı ile
Bence Bat'a 5 gün kala normal kaset testte çıkması zaten zor.Günaydın kızlar. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
Ben sabah kaset test yaptım artımed fakat yine tertemiz çıktı. Buradan yaptığım çıkarımda şayet 1 Şubatta yumurtlamış olsaydım şimdiye kaset testte çoktan çıkacağı oldu ve demekki yapmış olduğum predictor erken gebelik testi bana yalancı çizgi gösterdi. Demekki benim düşünceme göre olan 7 sinde pik görmüştü 8 inde silikleşmişti bu tarihlerde yumurtladım ben. Buna göre de kaset testte çıkmaması normaldir diye düşünüyorum. Bat'a 5 gün var. Çatlama günü 8 Şubat'ı 1. gün baz aldığımda bugün daha 6. gün oluyor.
Ancak anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Ben resmen hafta sonu yerleşme ağrısı çektim, nefesimi kesti ve 2 gün şiddetliydi hatta tüm gece uyutmadı. Hafta sonundan beridir süt gibi beyaz bazen kremsi akıntım geliyor durmak bilmedi.
Canım sıkıldı çok.
Öylemi diyorsun kuzucum ya, yapim bari bugün tekrardan.Bence Bat'a 5 gün kala normal kaset testte çıkması zaten zor.
Predictor ile erken gebelik testini tekrarla.
ilk ıdrarla yap kuzum ama gun ıcınde yapma yada 4 saat mınımum sıvısız tut ıdrarını o zaman bellı olurÖylemi diyorsun kuzucum ya, yapim bari bugün tekrardan.
İlk testine yeniden baktım, yanıltıcı bir çizgi gibi gelmedi bana. Dilerim yanılmamÖylemi diyorsun kuzucum ya, yapim bari bugün tekrardan.
hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım daha var bataGünaydın kızlar. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
Canım sıkıldı çok.
Bu erken gebelik testlerine verilen parada boşuna çıkan sonuçlarda yanıltıcıGünaydın kızlar. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
Canım sıkıldı çok.
benim iki gün önce biri silik biri belirgin çıktı,dünden beri yaptıklarım negatifBen 1 gün kala yaptım silik çıktı ümidini kaybetme
ben tekrar ilaç kullanmayı düşünmüyorum ya bırakacağım akışına artık sıkıldımHayırlısı olsun İnşAllah.Regl gelene kadar bekleyelim olmadı önümüzdeki ay daha hayırlıymış diyip yine devam ederiz
Bilmiyorum canım onu test farklımıydıbenim iki gün önce biri silik biri belirgin çıktı,dünden beri yaptıklarım negatifpozitif negatif pozitif çıkan oldu mu ki hiç acaba
ben tekrar ilaç kullanmayı düşünmüyorum ya bırakacağım akışına artık sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?