- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Hiç düşünmedim daha önce eşinin hoşlanacağı bir şekilde söyle işte en iyi sen bilirsinEşime nasıl sürpriz yapsam fikir verir misiniz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç düşünmedim daha önce eşinin hoşlanacağı bir şekilde söyle işte en iyi sen bilirsinEşime nasıl sürpriz yapsam fikir verir misiniz ??
Haklısın zaten büyüttükten sonra çatlatma olması lazım boş yere yapmıyım sen hangisini kullandın nasıl olduBenide o zamanlarda çağırmıştı 9 10 gün kullandıktan sonra sen bilirsn canm ama doktor kontrolünde olacağın için ovu testine gerek yok bence
Ben ilk gittigimde 11mm di canım sonra 5 gğn sonra çagırdı 16mm olmuştu ve döngümün 20. Günüydü. 16mm iken salı çarşamba cuma ilişki günleri dedi sonrada ader olursanda olmazsanda gel dedi bence senin döngüne göre benim yumurtadan daha hızlı büyümüş canım sıkıntı yapma geç olması sorun degil dedi benim doktorum yeterki çatlasın şuan beklemedeyim13 mm suanda yarın tekrar bakacak bakalım büyüme varmı diye
İlk test erken gebelik testi. Bende pozitif olduğunu düşündüm ama ikinci testte benzer çizgi çıkmadığı için kafam karıştı.İlk test ozellikle hamileyim diye bagiriyor umarim hakkinizda hayirlisi olsun bence kan verin
Yumurta 48 saate kadar yaşayabiliyormus sadece genel kısmı 24 saat deniyor çok araştırmış biri olarak24 saatten fazladır ya sonuçta herkesin bildiği bir doktor söyledi. Yani bende bir dolu bir boş ilişki işe hamile kalmıştım. 24 saat olsaydı çok daha zor hamile kalınırdı
Ay kız resmen eziyet valla eşime vugin yapicagim yemeği söylüyorum onu yapma diyor ne yapıyım diyorum başka yemek yap diyor ben bugün patates tavuk versin fırına valla yanına da pirinç pilavi misKonudan çok alakasız olacakta keşke bir de akşama ne yemek yapsam topiğimiz olsa çile çile
Spermden bahsediyorsaniz oda 3 gün yasiyormusss bildiğim bu beş gün sanmıyorum yaşıyacağını 5 gün yaşayan spermin muhteşem sperm olması lazımYumurta 48 saate kadar yaşayabiliyormus sadece genel kısmı 24 saat deniyor çok araştırmış biri olarak
Muhteşem sülüman geldi aklımaSpermden bahsediyorsaniz oda 3 gün yasiyormusss bildiğim bu beş gün sanmıyorum yaşıyacağını 5 gün yaşayan spermin muhteşem sperm olması lazım
Klomen estrofem vermişti kontrole çağırmıştı 9 gün sonra sonra ovitrelle vermişti oyle gebelik olmadi senin inşallah olurHaklısın zaten büyüttükten sonra çatlatma olması lazım boş yere yapmıyım sen hangisini kullandın nasıl oldu
Ahahaha benimde spermen diyesim geldi kız kafayı yedik akşam akşam ahahahMuhteşem sülüman geldi aklıma
Daha yeni biçok kişi iğne oldu ama nasıl kalkmışki inşallah gerek kalmaz canımKızlar doktordan geldim şimdi benim yumurta 21mm olmuş. Doktor beklediğimizden fazla büyümüş dedi. Çatlayacağa benziyor çatlamazsa kiste dönüşür dedi. Biraz üzüldüm öyle dediği için umarım kiste dönüşmez. Artık iğne vermiyoruz o kalktı falan dedi. Ama progesteron zaten yüksek sana gerek yok dedi. 5 gün var çatlama gününe de.
Keçiboynuzu pekmeziyle kabak çekirdeği diye biliyorumhanımlar sperm kalitesini attırmak vs için ne gibi yiyecekler fayda verir kür vs var mı bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ederimKeçiboynuzu pekmeziyle kabak çekirdeği diye biliyorum
Bende hıc yok ben napim yıne saglıgınız yerınde de degerlendırıyonuzİşte dün pikti saat 3 de şimdi siliklesmisdir diye düşünüyorum o yüzden yüksek çıkar sanıyordum bugun atesi saat 3 de tekrarlıycam testi bakalim siliklesme oldumu Kac gundur değerlendiriyoruz ha oldu ha olacak
Benimde bu gece son değerlendirme olacak olursa tabi sabah yolcuyum ay aslinda tek bi ilişki yetiyor yani olacağı varsa onla da olur ama yinede biz çabalıyoruz genelde de hiç beklemediğimiz ay olur zaten gebelikler ilk bebekte o kadar umutsuzmusum ki demek ne ilişki ne bisey hic dikkat etmedim öğrendiğimde değerim 3 bin kusurdu oğlumda da ilişkiden 1 hafta sonra hissettim 45 ti hissediyoruz aslinda bu kimyasalda pozitifi gördüm ama bisey olacağını biliyordumBende hıc yok ben napim yıne saglıgınız yerınde de degerlendırıyonuz
Evet ya, bende bugün söylemesi ayıp tavuk şiş, pirinç pilavı, salata yaptım yeter Allah bereket versinKonudan çok alakasız olacakta keşke bir de akşama ne yemek yapsam topiğimiz olsa çile çile
Vugin ne ayolAy kız resmen eziyet valla eşime vugin yapicagim yemeği söylüyorum onu yapma diyor ne yapıyım diyorum başka yemek yap diyor ben bugün patates tavuk versin fırına valla yanına da pirinç pilavi mis
Sağol kuzum bana Klomen verdi sadeceKlomen estrofem vermişti kontrole çağırmıştı 9 gün sonra sonra ovitrelle vermişti oyle gebelik olmadi senin inşallah olur