- 25 Şubat 2011
- 6.337
- 7.191
Kız sabah akşam yaptırmasana kızaBence çok yakınsın pike Ben olsam bugünden sonra sabah akşam yaparım ovü testini
Testleri bitecek
Bak Bn bu ay elimde kalan son 5 adet test ile idare ettım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sabah akşam yaptırmasana kızaBence çok yakınsın pike Ben olsam bugünden sonra sabah akşam yaparım ovü testini
Pco yok sanıyorum yani kontrollerimde hersey normaldi düzenli adet oluyorum yani 35 günü geçmiyor 28-35 arası değişiyor düzenim. Geçen ay uygulamaya göre adetimden 18 gün sonra yumurtlama gösterdi. Tam 2 hafta sonra da regl oldum. Yine 18i baz alınca 23ünde yumurtlama olacaktır diye düşünüyorumCnm aniden de pikleşebilir
Ama dıkkatımı bısey cekti
Senin testlerın de aynı bnımkı ler gbi tam silik değil
Pcomu var sende
Sankı lh dalgalanması var gbı geldi
Kaldır popişi küçükken yapardık ya ayakları havaya dikip belden yükseltirdik kendimizi. Bazaya yaslanıp kaldırsan ayaklarıAaah spermler bi çıkıp gitmese
Ya ben öyle yapmasam piki kaçıracaktım sabah pik oldu akşama çatladı 2 ay önce. O yüzden göze alamıyorum kaçırma ihtimaliniKız sabah akşam yaptırmasana kıza
Testleri bitecek
Ya ben testi vücudumu tanımak için aldım aslında yani bitince tekrar sipariş etmem diye düşünüyorum inşallah bebis haberini alırım da gerek kalmaz ama regl olsam da tekrar sipariş etmem sanırım şu an sadece yumurtlama döneminde ateşim ne oluyor akıntım nasıl lh ne gösteriyor bunların hepsinin sonucunda bundan sonra testsiz artık anlamak istiyorum testi ilk kez bu ay denedim sürekli yaparsam stresli bişey ya şu an gün aşırı ilişkiye devam zaten teste göre ilerlemiyorumKız sabah akşam yaptırmasana kıza
Testleri bitecek
Bı de öyle deniyim bakalım çok stres oluyorum akacak bir yerlere damlicak falan diyeKaldır popişi küçükken yapardık ya ayakları havaya dikip belden yükseltirdik kendimizi. Bazaya yaslanıp kaldırsan ayakları
Bende almadım bu ay. Reglim bitince gün aşırı devam edicem Ovü beni de bu ay strese soktuYa ben testi vücudumu tanımak için aldım aslında yani bitince tekrar sipariş etmem diye düşünüyorum inşallah bebis haberini alırım da gerek kalmaz ama regl olsam da tekrar sipariş etmem sanırım şu an sadece yumurtlama döneminde ateşim ne oluyor akıntım nasıl lh ne gösteriyor bunların hepsinin sonucunda bundan sonra testsiz artık anlamak istiyorum testi ilk kez bu ay denedim sürekli yaparsam stresli bişey ya şu an gün aşırı ilişkiye devam zaten teste göre ilerlemiyorum
Kahve icicem yok şimdi icmiyim diyorum susuyorum dur testi yapayım sonra içerim suyu diyorum Reglden sonra kafamıza goreydi 11. Günden itibaren gün aşırı devam edelim dedik 21 22. Güne kadar devam etsek gün aşırı olur herhaldeBende almadım bu ay. Reglim bitince gün aşırı devam edicem Ovü beni de bu ay strese soktu
Siz onu 25 ine kadar uzatın benceKahve icicem yok şimdi icmiyim diyorum susuyorum dur testi yapayım sonra içerim suyu diyorum Reglden sonra kafamıza goreydi 11. Günden itibaren gün aşırı devam edelim dedik 21 22. Güne kadar devam etsek gün aşırı olur herhalde
Nerde nerde sen de az öncekinin konusuna baktın de mi dedikodu gibi olacak diye yazamıyorum buraya tam ama çok güldüm ya biri çok komik yazmıştı kızın espri anlayışına bayıldımsevayd az önce biri mesaj atmış. Yine saçma bir soru. Dedim mesajları okudun da özellikle mi yazdın bu kadar olur
Atesım dustu şükür kulak agrımla bas etmeye çalışıyorum oda gecerse ıyı olacagımPapatyamaviss canım nasıl oldun daha iyisin di mi ateşin uçurumdan aşağı düşer gibi olmuş çok şükür
Cnm bnde 13. Gün başlayıp gün aşırı 25e kadar gelıyorumKahve icicem yok şimdi icmiyim diyorum susuyorum dur testi yapayım sonra içerim suyu diyorum Reglden sonra kafamıza goreydi 11. Günden itibaren gün aşırı devam edelim dedik 21 22. Güne kadar devam etsek gün aşırı olur herhalde
Canım benim dun o kadar siliktiki bugun direk pik oldu bak atayım dünle bugünün testiniYaa kızçelerim hep silik bende ovu testleri. 23unde çatlama bekliyorum. Ama hiç koyulaşma göremedim.Aşamali olarak mı koyulasiyor yoksa bir anda yarın ya da pazar pik mi olur. Böyle giderse hiç koyulasmayacak gibi
Şükür canım daha da iyi olursun inşallahAtesım dustu şükür kulak agrımla bas etmeye çalışıyorum oda gecerse ıyı olacagım
Ayy aynı ben ya bide ben sürekli su kahve içmeyi severim cok zorlanıyorum şu testte bekleme süresinde allahtan bugun pik oldu da rahatladım yarin siliklesme varmi diye bakicam bide sonra regli gününü beklemeye gecerimKahve icicem yok şimdi icmiyim diyorum susuyorum dur testi yapayım sonra içerim suyu diyorum Reglden sonra kafamıza goreydi 11. Günden itibaren gün aşırı devam edelim dedik 21 22. Güne kadar devam etsek gün aşırı olur herhalde
Gruba bonba dusmus amuda kalkıyoruz yorumuna kahkaha attım emı bı kız vardı surtunmeyle daha dogrusu elıne gelmiş yıkarken elinden seyıne gecmıs olabılırmıs asla ıkna olmuyordu hamıle olmadıgına ama soyle bısey de var lazere gıttıgım yerde kızla konusuyoruz gecen ankarada oda arkadaşı surtunme ıle hamıle kalmıs ve aldırmaya gitmişler birlikte ulan dedım bızde burda bı tarafımızı yırtalımŞükür canım daha da iyi olursun inşallah
Benim dediğim bana özelden yazmış sen hangisinden bahsediyorsun konunun başlığını söylesene bize eğlence çıktıNerde nerde sen de az öncekinin konusuna baktın de mi dedikodu gibi olacak diye yazamıyorum buraya tam ama çok güldüm ya biri çok komik yazmıştı kızın espri anlayışına bayıldım
Yaa bende ovülasyon testini bu yüzden hiç sevmiyorum oruçken böyle canım istemiyor içeceğiAyy aynı ben ya bide ben sürekli su kahve içmeyi severim cok zorlanıyorum şu testte bekleme süresinde allahtan bugun pik oldu da rahatladım yarin siliklesme varmi diye bakicam bide sonra regli gününü beklemeye gecerim