Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık yaa ay üzüldüm kızaBu kişi bana özelden yazdı özelden uğraştım da yok ikna olmadı hastalık hastası biri
Ben üzülmeye fırsat bulamadım delirtti çünkü beniYok artık yaa ay üzüldüm kıza
Ama bende de bi dr unutmuştu sinir olmuştum boyle bisey de olamaz yani o zaman ilk defa girdiğim için bilmiyordum bile przarvetif takıldığını ama enfeksiyon kapmistim bazı dr cidden meslekte cok kotu cok kotu bir durum ama hamile kalınmaz yaniYok artık yaa ay üzüldüm kıza
Yok cnm geç kalmadın üzülmeSimdi eşime yazdim sabah dedim sana diyo istemedim ben şimdi kendimi suçlu hissettim ya gece ye kadar cokmu gec kalmis oluruz
KIZA BU TARİFEYİ UYGULAYIN..
Ayy yine de dikkatli olmakta fayda varAma bende de bi dr unutmuştu sinir olmuştum boyle bisey de olamaz yani o zaman ilk defa girdiğim için bilmiyordum bile przarvetif takıldığını ama enfeksiyon kapmistim bazı dr cidden meslekte cok kotu cok kotu bir durum ama hamile kalınmaz yani
İyi yapmışlarAçtığı topikte bin pişman ettiler zaten
Oyle özellikle de bazı hastaneler prezervatif değiştirmiyor siz takılı görüyorsunuz ama değiştirmiyor yani çok dikkat etmek lazım gercektenAyy yine de dikkatli olmakta fayda var
Dogy nedenYok cnm geç kalmadın üzülme
Bnde pik çıktığı an köydeydım
Gece eve gidecektik ya çatlarsa falan dedim
O yuzden çatlama daha önemli
Geç falan kalmadın
Gece değerlendir dogy ile ve yüzüstü yat
çatlamayabiliyor kendiliğinden.iğne olunca kesin çatlıyormuş yani evet ihtimali arttırıyorAyy gönlüne göre olsun inşallah iğneyle daha mı garantileniyo bu durum ben ilk kez kullanıcamm da bilmiyorum
Cnm spermin rahme ulaşmasını daha çabuk sağlıyoDogy neden
hicte sevmem ama neyseCnm spermin rahme ulaşmasını daha çabuk sağlıyo
Günlerdir burda dogy dogy diye bas bas bağrıyoruz
Ya drlar da pozisyonun ya da yatarak beklemenin bir önemi yok diyorlar hamile kalanlar doggyden dolayı diyorlar tesadüf mü gerçekten etkisi var mı acabaCnm spermin rahme ulaşmasını daha çabuk sağlıyo
Günlerdir burda dogy dogy diye bas bas bağrıyoruz
Sen işini kış tutYa drlar da pozisyonun ya da yatarak beklemenin bir önemi yok diyorlar hamile kalanlar doggyden dolayı diyorlar tesadüf mü gerçekten etkisi var mı acaba
Bence çok yakınsın pike Ben olsam bugünden sonra sabah akşam yaparım ovü testiniYaa kızçelerim hep silik bende ovu testleri. 23unde çatlama bekliyorum. Ama hiç koyulaşma göremedim.Aşamali olarak mı koyulasiyor yoksa bir anda yarın ya da pazar pik mi olur. Böyle giderse hiç koyulasmayacak gibi
Akşam tekrar yapayım o zaman, teşekkür ederimmBence çok yakınsın pike Ben olsam bugünden sonra sabah akşam yaparım ovü testini
Cnm aniden de pikleşebilirYaa kızçelerim hep silik bende ovu testleri. 23unde çatlama bekliyorum. Ama hiç koyulaşma göremedim.Aşamali olarak mı koyulasiyor yoksa bir anda yarın ya da pazar pik mi olur. Böyle giderse hiç koyulasmayacak gibi
Aaah spermler bi çıkıp gitmeseSen işini kış tut
Bahtına yaz çıksın