- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor umarım ikimiz de hamileyizdirKızlar acaba yumurtlamadan hemen sonea adet olumur mu benim resmen adet olacakmış gibi ağrılarım var habire tuvalete gidiyorum bişey yok
Ama daha yumurtlama olalı 3 gün oldu inşallah öyleyizdir normalde yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyorum 4 martta falan olmam gerek. Sizin bat ne zamanBen de regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor umarım ikimiz de hamileyizdir
6 Mart. Ben yumurtlama takibi bile yapmadım. Sadece tarçın bal çörekotu yaptım bu ay 10 gün. Yani açıkçası umutlu da değilim ama garip şekilde karnım üç gündür ağrıyor adet ağrısı. Geceleri yorgana sarılıp yatan ben üstümü açıyorum, bir de aşırı bir baş ağrısı var iki gündür. Belirti takibi falan da yapıyor değilim çünkü dedim ya umutlu değilim böyle görev gibi oldu ilişkiler hep öyle olunca da olmaz deniyor zatenAma daha yumurtlama olalı 3 gün oldu inşallah öyleyizdir normalde yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyorum 4 martta falan olmam gerek. Sizin bat ne zaman
Bellide olmaz canım olur mu olur yakınmış batlarımız inşallah mutlu haberi alırız. Benimde ateşim yüksek kendim değil eşim fark etti çok sıcaksın diye. Benim tam tersi hep baş ağrım olur normalde ama bir kaç gündür yok maşallah diyeyim.. belkide yumurtlama günlerindesin diye ağrın vardır akıntı falan var mı ?6 Mart. Ben yumurtlama takibi bile yapmadım. Sadece tarçın bal çörekotu yaptım bu ay 10 gün. Yani açıkçası umutlu da değilim ama garip şekilde karnım üç gündür ağrıyor adet ağrısı. Geceleri yorgana sarılıp yatan ben üstümü açıyorum, bir de aşırı bir baş ağrısı var iki gündür. Belirti takibi falan da yapıyor değilim çünkü dedim ya umutlu değilim böyle görev gibi oldu ilişkiler hep öyle olunca da olmaz deniyor zaten
Yok malesef. Ovulasyon baktım iki gündür onlarda çok silik. Vallahi keşke olsa. Böyle bir mucizeye bu aralar aşırı ihtiyacım var yorulduğumu hissetmeye başladım ve panik durumuna geçiş yaptım yaşım 30 olunca. Allah büyüktür. Ol derse olur. İnşallah hamile olduğumuzu da yazarız burayaBellide olmaz canım olur mu olur yakınmış batlarımız inşallah mutlu haberi alırız. Benimde ateşim yüksek kendim değil eşim fark etti çok sıcaksın diye. Benim tam tersi hep baş ağrım olur normalde ama bir kaç gündür yok maşallah diyeyim.. belkide yumurtlama günlerindesin diye ağrın vardır akıntı falan var mı ?
Hiç panik yapma birşey yok yaşında olacak inşallahYok malesef. Ovulasyon baktım iki gündür onlarda çok silik. Vallahi keşke olsa. Böyle bir mucizeye bu aralar aşırı ihtiyacım var yorulduğumu hissetmeye başladım ve panik durumuna geçiş yaptım yaşım 30 olunca. Allah büyüktür. Ol derse olur. İnşallah hamile olduğumuzu da yazarız buraya
Amin canım inşallahHiç panik yapma birşey yok yaşında olacak inşallah
Oyy ne güzel artmış Sağlıcakla devam etsin inşallahKızlar ikinci kanı verdim. 2 gün önce 64.63 çıkmıştı bugün 259.28 çıkmış çok şükür cuma günü randevu verdi doktorum
İlk kanı ignenin kaçıncı günü vermiştin canımKızlar ikinci kanı verdim. 2 gün önce 64.63 çıkmıştı bugün 259.28 çıkmış çok şükür cuma günü randevu verdi doktorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla inşallahcanım merhaba sevayd bayadır giremiyordum bende hcg pozitif cıkmıştı geçen hafta işaretleyebilirsin.Allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar ikinci kanı verdim. 2 gün önce 64.63 çıkmıştı bugün 259.28 çıkmış çok şükür cuma günü randevu verdi doktorum
Rica ederim Allah gönlüne göre versin herkesinBilgi için teşekkürler canım ben bu ay gynoseed jel aldım olmazsa viaxi alayim
Allah razı olsun kuzumOyy ne güzel artmış Sağlıcakla devam etsin inşallah
İğneden 12 gün sonra vermiştim kuzumİlk kanı ignenin kaçıncı günü vermiştin canım
Allah razı olsun kuzumMaşallah kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun kuzum Allah kucagına almayı nasip etsin benimde 10.günüm ignenin inşallah güzel haberler alırıkİğneden 12 gün sonra vermiştim kuzum