Teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun
Evet canım ilk aydı kendime biraz geldim eşim saolsun beni tanıyınca üzüldüğümü bilmiş moralimi düzeltti sadece doktor adet sayma dedi benne zamn adet olacam onu bilmiyorumDaha yeni baslamistiniz denemeye diye hatırlıyorum kafaya takma bence akışına bırak şu an diğer türlü stresten de gecikir
Çok geçmiş olsun hepinize dua ediyorum hayırlısı içinEvet canım ilk aydı kendime biraz geldim eşim saolsun beni tanıyınca üzüldüğümü bilmiş moralimi düzeltti sadece doktor adet sayma dedi benne zamn adet olacam onu bilmiyorum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun hepinize dua ediyorum hayırlısı için
Hoşgeldin ben de yeni kayıt oldum haydi hepimize uğur getirsin inşallah. Adminimiz SAT ve BAT tarihlerini yazarsan seni hemen listeye ekliyor.Bu tabloya adımı yazarsanız, kırk bir buçuk yıl sonra bu haberi alacağıma dair bir totem yaptım. Başvurumun kabulünü saygılarımla arz ederim
Güzel kuzum ne mutlu bize şu mübarek aylarda sevindik herkes sevinsin pozitif çıktıCanım ne oldu sonuç
pik gördükten 16 gün sonra oldumCanımlar bir şey danışmak istiyorum aranızda yumurtlama takibi yapan var mı? Geçen aylarda yumurtlamada pik gördükten kaç gün sonra regl oldunuz?
Hoş buldum, teşekkür ederim.Hoşgeldin ben de yeni kayıt oldum haydi hepimize uğur getirsin inşallah. Adminimiz SAT ve BAT tarihlerini yazarsan seni hemen listeye ekliyor.
Süper olmuş maşallah inşallah sağlıkla ilerler. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallahKızlar 3 gün gecikme 244 beta hcg sizce normal mi nasıl? Tecrübeli arkadaşksr
Kiz onu demiyorum sen şuan 24haftalik gebe gözüküyorsun onu diyorum23
9 Şubat pik 10 Şubat yumurtlama 23 Şubat adet
Tebrikler. Sağlıklı kucağına almak nasip etsin Rabbim darısı başımıza inşallahGüzel kuzum ne mutlu bize şu mübarek aylarda sevindik herkes sevinsin pozitif çıktı
Yaaa çok sevindik kuzum yaaa kaç çıkmış beta hcg ya valla çok mutlu oldumGüzel kuzum ne mutlu bize şu mübarek aylarda sevindik herkes sevinsin pozitif çıktı
Bebeğimi kaybettim maalesefKiz onu demiyorum sen şuan 24haftalik gebe gözüküyorsun onu diyorum
Şükürler olsun çok tebrik ederim <3 Çok çok çok <3<3<3Güzel kuzum ne mutlu bize şu mübarek aylarda sevindik herkes sevinsin pozitif çıktı
Allah razı olsun tez vakit sizde sevinin inşallahTebrikler. Sağlıklı kucağına almak nasip etsin Rabbim darısı başımıza inşallah
Çok sağol canım darısı isteyen herkese inşallahŞükürler olsun çok tebrik ederim <3 Çok çok çok <3<3<3