- 7 Kasım 2022
- 3.135
- 5.793
İnşallah canım şifa olsunYapıyorum şimdi çok kişiden de duymuştum bakalım bı deneyim inşaallah şifa olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım şifa olsunYapıyorum şimdi çok kişiden de duymuştum bakalım bı deneyim inşaallah şifa olur
İnşallah çokça amin, hamiş ablalar bize de bolca dua Rabbim kabul etsinHayırlısı olsun canım marttan hep birlikte çıkarız inşallah
Bebeğim verdim sıra bekliyorum heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin çıkınca yazarımCanım ne yaptın bugün test verecektin
İstanbul'dayim canım ben aşılama için para vermicem ondan uygun oldu canimSenin ki daha uygunmuş canım benim ki sadece işlem 6 bin dedi ve başarılı mı falan da bilmiyorum bugün de başka yerleri araştırcam
Sen hangi şehirdeydin
İnşallah hayırlısı olur dediğin gibi
nasıl yani .. yani gebelik varmıydı ben tam takip edemedim deKızlar ben düşük yapmışım malesef
Degerin kaç çıktı canım kimyasaldı büyük ihtimal çok geçmiş olsunKızlar ben düşük yapmışım malesef
1.47 mi canım tam hatırlamıyorum kafam yerinde değil moralim çok bozuk şimdiki kanama adet saymıyorlarmış ne zaman adet olcam onuda bilmiyorumDegerin kaç çıktı canım kimyasaldı büyük ihtimal çok geçmiş olsun
Evet canım vardınasıl yani .. yani gebelik varmıydı ben tam takip edemedim de
yani değer kaçtı geçmiş olsunKızlar ben düşük yapmışım malesef
Bende geçen ay kimyasal geçirdim canım 4+4 de kanamam başladı ama adet saydı doktorum tekrar tedaviye başladı1.47 mi canım tam hatırlamıyorum kafam yerinde değil moralim çok bozuk şimdiki kanama adet saymıyorlarmış ne zaman adet olcam onuda bilmiyorum
18.73 le öğrendim 14 şubatta cumartesi kanamam başladı bugün 1.47 mi ne çıktıyani değer kaçtı geçmiş olsun
Adet saymıyoruz dedi hormonlara baksak dedim adetten saymıyoruz tekrar adet göreceksiniz dedi 4+2le bende kaybettimBende geçen ay kimyasal geçirdim canım 4+4 de kanamam başladı ama adet saydı doktorum tekrar tedaviye başladı
tekrar geçmiş olsun kimyasal sayıyorlar galiba tam bilmiyorm ama18.73 le öğrendim 14 şubatta cumartesi kanamam başladı bugün 1.47 mi ne çıktı
Öyleymiş galiba cumartesi acile gittiğimde kimyasal yaşıyorsun galiba demişlerditekrar geçmiş olsun kimyasal sayıyorlar galiba tam bilmiyorm ama
Kimyasal malesef canım ama baya degerin düşükmüş benim 183 e kadar çıktıAdet saymıyoruz dedi hormonlara baksak dedim adetten saymıyoruz tekrar adet göreceksiniz dedi 4+2le bende kaybettim
Çok geçmiş olsun canım düşük değil aslında kimyasal oluyor düşük olması için bebeğin büyüyüp fetüs olması gerekiyor. Şu anki durumda sağlıksız bir eşleşme olabilir döllenen yumurtada kromozomlarda bozukluk olabilir o yüzden vücuda tutunamiyormuş o yüzden sakın üzülüp canını sıkma çoğu kadın kimyasal geçirip test yapmadigindan dolayı haberi olmuyor diyor drlar da zatenÖyleymiş galiba cumartesi acile gittiğimde kimyasal yaşıyorsun galiba demişlerdi
Malasef ki öyle keşke test yapmasaydım hiç bilmezdim şimdi daha kötü oldumKimyasal malesef canım ama baya degerin düşükmüş benim 183 e kadar çıktı
Öyle tabi canım ben ne zaman adet olcam ne zaman yumurtlama olacak hiç bişey bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım düşük değil aslında kimyasal oluyor düşük olması için bebeğin büyüyüp fetüs olması gerekiyor. Şu anki durumda sağlıksız bir eşleşme olabilir döllenen yumurtada kromozomlarda bozukluk olabilir o yüzden vücuda tutunamiyormuş o yüzden sakın üzülüp canını sıkma çoğu kadın kimyasal geçirip test yapmadigindan dolayı haberi olmuyor diyor drlar da zaten
Benimde öyle şuan ya merak ettim.. ağrım geçti ama bu şekilde şuanKızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi sevayd