- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
Canım sabırlar dilerim en Kısa zamanda tekrar nasip olur inşallahBebeğimi kaybettim maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabırlar dilerim en Kısa zamanda tekrar nasip olur inşallahBebeğimi kaybettim maalesef
İnşallahCanım sabırlar dilerim en Kısa zamanda tekrar nasip olur inşallah
Bence dusunme adeti falan kafanı dağıtacak şeylerle ugras gelince adet direkt planlamaya baslarsinizEvet canım ilk aydı kendime biraz geldim eşim saolsun beni tanıyınca üzüldüğümü bilmiş moralimi düzeltti sadece doktor adet sayma dedi benne zamn adet olacam onu bilmiyorum
Canım araştırdığıma göre şimdi daha kolay olurmuş doğru muBence dusunme adeti falan kafanı dağıtacak şeylerle ugras gelince adet direkt planlamaya baslarsiniz
Evet onu duymustum kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalıniyor diye ama net olarak bilmiyorum canımCanım araştırdığıma göre şimdi daha kolay olurmuş doğru mu
Kanama bitince başlarız ama adeti bilmemek kötüEvet onu duymustum kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalıniyor diye ama net olarak bilmiyorum canım
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsunBebeğimi kaybettim maalesef
Sağ olunÇok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah❤Süper olmuş maşallah inşallah sağlıkla ilerler. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah
Kızz kaç çıktı betanÇok sağol canım darısı isteyen herkese inşallah
Canım çok geçmiş olsun üzülme tekrar nasip olur inşallahBebeğimi kaybettim maalesef
Teşekkür ederim amin isteyen herkese test yaptım hafif silik bir çizgi var gibi inşallah hamilelik vardırCanım çok geçmiş olsun üzülme tekrar nasip olur inşallah
Ay inşallah canım mutlu haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim amin isteyen herkese test yaptım hafif silik bir çizgi var gibi inşallah hamilelik vardır
Hepimizin inşallahAy inşallah canım mutlu haberlerini bekliyoruz
İnsan heves ediyor işte 238 küsür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bugun femara başladımTikabasa sen ne durumdasın