- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.003
ilk önce bi vitaminlerine bakltır ona göre al canım zaten düşük deger varsa doktor da verir bana d vitaminini doktor vermiştiBilmiyorumki canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk önce bi vitaminlerine bakltır ona göre al canım zaten düşük deger varsa doktor da verir bana d vitaminini doktor vermiştiBilmiyorumki canım
Gün yüzü gördüğümüz mü var kesin eksiktir aldım bile d vitaminide. Eczane evin yanında kardeşimi yolladımilk önce bi vitaminlerine bakltır ona göre al canım zaten düşük deger varsa doktor da verir bana d vitaminini doktor vermişti
Ekstra d vitamini kullanıyorum 2 senedi artık.OrnoferinKızlar regenesis max aldırdım ama içinde D vitamini yokmuş internette var yazıyordu eczacı yok demiş. Ekstra d vitamini alıcam. Sizler ne kullanıyorsunuz?
alemsin ya bi ara aile hekimliğine git bi baktır canım fazlasıda zararGün yüzü gördüğümüz mü var kesin eksiktir aldım bile d vitaminide. Eczane evin yanında kardeşimi yolladım
Benim de 19 Ocak sat 14 Şubat bat
Kız Allah iyiliğini versin daha geçen gün dalga geçiyordum sürtünmeyle hamile kalır mıyım diye soruyorlar haydar dümen sayfaları gibi diye :)) ilahi olmaz canım meni geçişi olmadıysa yokturama sürtünme yoluyla oldu birebir ilişkiye girmedim ben
Ekliyorum canım uğurlu gelsin inşallahBenim de 19 Ocak sat 14 Şubat bat
biz nelerle uğraşıyoruz ne pozısyonlar soruyoruz olmuyor sürtünme diyor ya illa kızdıracaklar bizi tövbe yarabbimKız Allah iyiliğini versin daha geçen gün dalga geçiyordum sürtünmeyle hamile kalır mıyım diye soruyorlar haydar dümen sayfaları gibi diye :)) ilahi olmaz canım meni geçişi olmadıysa yoktur
Tam anlatmadı ki durumunu yardımcı olabilelim ben de bekar ve korkuyla sorduğunu sandım olabilir tabi doğal korkması melisa canım daha iyimser düşünüp vajinusmus dedi :)) bu da ihtimal tabibiz nelerle uğraşıyoruz ne pozısyonlar soruyoruz olmuyor sürtünme diyor ya illa kızdıracaklar bizi tövbe yarabbim
hemen takip eden ayda mı femaraya geçtiniz? ne zmn test yapacaksınızVar canım . Benim de bir klomen denemem var. Şimdi yeni başladım femara bu ay
benim iki tarafta da yumurtalar var yüksek ihtimal çoğul olacak demesine rağmen olmadı.iğne de vurmadı hızlı geliştiler diye.bu ay iğne için direteceğim.çoğul istiyoruz biz inşallahKlomen vs ilaçlar ilk seferde sonuç vermiyo mu ki bi ümidim azaldı
büyük ihimalle bekardır canım ondan dolayıda panik yapmıştırTam anlatmadı ki durumunu yardımcı olabilelim ben de bekar ve korkuyla sorduğunu sandım olabilir tabi doğal korkması melisa canım daha iyimser düşünüp vajinusmus dedi :)) bu da ihtimal tabi
Ooh süper hadi iyi dinlenmeler canım bol bol lak lak yaparızAn itibariyle 18 günlük tatile girdim. Artık burda yatıp kalkarım arkadaşlar
Evet yaa seviyorum valla siziOoh süper hadi iyi dinlenmeler canım bol bol lak lak yaparız
Benim klomen ayında kist olduhemen takip eden ayda mı femaraya geçtiniz? ne zmn test yapacaksınız
benim iki tarafta da yumurtalar var yüksek ihtimal çoğul olacak demesine rağmen olmadı.iğne de vurmadı hızlı geliştiler diye.bu ay iğne için direteceğim.çoğul istiyoruz biz inşallah
okuynca aklıma sen geldin ki zaten yazdnda :))Kız Allah iyiliğini versin daha geçen gün dalga geçiyordum sürtünmeyle hamile kalır mıyım diye soruyorlar haydar dümen sayfaları gibi diye :)) ilahi olmaz canım meni geçişi olmadıysa yoktur
Amin inşallahEkliyorum canım uğurlu gelsin inşallah
Benim de 2 ve 3. günler öyle oluuor canım bayağı pıhtılı daha bir zamanlar kör cahilken hele de adetim az geçtiyse düşük mü yapıyorum diye huylanmışlığımda var yanikızlar adetleriniz nasıl oluyor çok afedersinz pıhtılı oluyor mu yoğun benim bugun aşırı pıhtılı oldu 1 2 sat sonra normale döndü ama ilk defa bu kadar çok oldu