- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
Var canım . Benim de bir klomen denemem var. Şimdi yeni başladım femara bu aytopikte klomen vb kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım . Benim de bir klomen denemem var. Şimdi yeni başladım femara bu aytopikte klomen vb kullanan var mı?
Amin kuzum.Hep birlikte sevinekYaaa inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın
Guzel haberlerını canı gonulden beklıyoruz kuzumAmin canım Amin.Bu ay hepimize düşerli olsun
Amin canım.Hep birlikte sevinekGuzel haberlerını canı gonulden beklıyoruz kuzum
merhaba klomen kullandım yine bu ay 11. Gün şuan 13 mm olmuş yumurta vermedi çatlatma iğnesi pazar günü tekrar bakacak..Bende de hep kist cikiyor hatta vitamin kullansam bile kistlesiyor bazi yumrtalarm. Bu bazj pcolularin sorunudur bende nerdeyse senenin on ayinda kist vr oluyor gecior tekrr cikiyor letu vermisti bana onda da cikti yani o doktorla alakali degil ama bnm doktorum klomen vermedi letu ii dedi sana
O zamana kadar eğer çatlamamışsa iğne verebilir canım o zaman yeterli büyüklüğede ulaşmışsa eğer . Değerlendirmeye devam etmeli ilişkiyemerhaba klomen kullandım yine bu ay 11. Gün şuan 13 mm olmuş yumurta vermedi çatlatma iğnesi pazar günü tekrar bakacak..
Klomen vs ilaçlar ilk seferde sonuç vermiyo mu ki bi ümidim azaldıVar canım . Benim de bir klomen denemem var. Şimdi yeni başladım femara bu ay
Azalmasın canım kimisi ilk denemesinde hamile kalmış kimisi bir sonraki ay kullanmadan kalmış etkisi devam ediyormuş çünkü, kimiside ilinci üçüncü ya da hiç herşey olabilir yani ümidini de kaybetme ama olmazsa da yıkılma her ay yeni umut canım benim de ilk denemem olmadı kist yaptı bir ay onun için ilaç kullandım şimdide femara kıllanıyorum olmazsa bidaha bidaha vakti saati gelecek illaki sağlıkla gelsin çok bekletmesin inşallahKlomen vs ilaçlar ilk seferde sonuç vermiyo mu ki bi ümidim azaldı
Haklısın canım herkesin bünyesi de bir değil tabiki.ilk seferde sonuç alan birine denk gelemedim de üzüldüm o yüzden. Vardır bi vakti sağlıcakla gelsin de bebişlerimiz beklerizAzalmasın canım kimisi ilk denemesinde hamile kalmış kimisi bir sonraki ay kullanmadan kalmış etkisi devam ediyormuş çünkü, kimiside ilinci üçüncü ya da hiç herşey olabilir yani ümidini de kaybetme ama olmazsa da yıkılma her ay yeni umut canım benim de ilk denemem olmadı kist yaptı bir ay onun için ilaç kullandım şimdide femara kıllanıyorum olmazsa bidaha bidaha vakti saati gelecek illaki sağlıkla gelsin çok bekletmesin inşallah
Ben ilk denemede hamile kaldım çok güzel ilerledi gebeliğim. Önemli olan stressiz deneme yapmak benceHaklısın canım herkesin bünyesi de bir değil tabiki.ilk seferde sonuç alan birine denk gelemedim de üzüldüm o yüzden. Vardır bi vakti sağlıcakla gelsin de bebişlerimiz bekleriz
Doğru diyosun kuzum simdiden stres yapıp olumsuz düşünmeyimBen ilk denemede hamile kaldım çok güzel ilerledi gebeliğim. Önemli olan stressiz deneme yapmak bence
Aynen öyle Rahat ol yeterliDoğru diyosun kuzum simdiden stres yapıp olumsuz düşünmeyim
Çok normal canım dalgalı gitmesi Bir çok şey etkiliyor ateşi. Hatta daha fazla düşüp artışta yaşanabilir. Bu bir sıkıntı olduğunu göstermezGarip değil mi? Çatlama gördüm fakat ateş tablom 16.gününde düşük yaşayıp tekrar yükseldi anlamıyorum neler oluyor biri açıklayabilir mi.
Bana doktorun verdiği kağıtta 2,3 5 günler yaziyorCumartesi yapılıyor muydu hormon testi? Cts 3.gün olacak ama sağlık ocağı kapalı oluyor o zamanda
Ama ben bu ovülasyonu yapmasam nasıl anlıcaktım 16.günümde ilişki yaşayıp 3 gün sonra bırakıcaktım yumurtlamamı da kaçırmış olucaktım bu ateşe de güven olmucak galiba. Saati saatine ateş ölçtüm sabah ilişki olduğu için sadece 2 gün ovülasyon testim geçe kaldı ondan önce ful düzenliydiÇok normal canım dalgalı gitmesi Bir çok şey etkiliyor ateşi. Hatta daha fazla düşüp artışta yaşanabilir. Bu bir sıkıntı olduğunu göstermez
Yaa öyleyse pazartesi vereyim Teşekkür ederimBana doktorun verdiği kağıtta 2,3 5 günler yaziyor
Zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim inşallah öyle olur herşey gibi bu da nasipDoktor yumurta gelişimini ve çatlama sürecini gğzwl görmüş demekki eğer vaktinde de ilişki olursa tüksem ihtimaldir eğer bu ay olmazsa test vermekte fayda var zararı yok en azından
kızlar ben ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı sonradan yükselme olur mu yani ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırmak bana net sonuç verir değil miAmin hep birlikte yaşarız inşallah