Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarında buyuk ıhtımal pik görürsünKızlar ben bugün pik gördüm dün akşam degerlendirmistik bugün boş biraksam mi yoksa değerlendirelim mi bir dolu bir bos
Benim BAT 20 si ve dün ile bugün pik oldu.Benimde 19 bat pik ne zman oldu senin canim
Benimde 3 subat catlamada 4 subat3 şubattı canım senin
Çok saçma ya( Sen kendi imkanlarınla takip etçen canım o zaman testle dimi Allah emanet edipYok canım o kadar Farklı ki Tiroit hastası olduğum için 3 ayda bir kontrole gidiyorum bugün randevum vardı kan verecektim söyledim bunda çıkar mı dedim hayır dediler e peki bakamaz mısınız ona da dedim hem doktor hem hemşireler buna biz bakamıyoruz sadece jınekolog bu testi yapabılır dedi
Hayırlı olsun canım Sağlıkla devam etsin inşallahKızlar elim ayağım titriyor, şaka gibi bir şeymiş bu duygu
Eki Görüntüle 3204242
Ekliyorum uğurlu gelsinBeni de ekler misinizzz sat 25 ocak bat 20 Şubat
Gittiginde kac olmus olacaksin
21 Ocak yumurtlama günümdü en son ilişki . Ondan sonra hemen betam yükseldi bu hesaba göre 18 gün geçti ama 4+5 gösteriyor uygulamalar . 22 şubatta gideceğimGittiginde kac olmus olacaksin
Haklısın canım teşekkür edrimsen bılırsın canım, kalıtesını bılmıyorsun evet ama belkıde cok ıyıdır bunuda bılmıyorsun.Bilmediğin şey için bir ay daha atmaya değer mi :) ben olsam ımkanda varsa pık gununu yaparım :) benım mantıgım bu sekılde kuzucum
Kaçıyor adamlar artık napsinlar canjm çocuk diye tepelerinden inmiyjruzBenim de eşimde derman kalmadı. Üstelik bugün şehir dışında geç gelecek yorgun. Nasip artık, belki sabah değerlendiririz.
Bende öyle düşündüm kuzum da dün öğlen yaptım pik degikdi ama olacak gibi idi bugün öğlen yaptım pik idi akşam üzeri tekrar yaptım ikinci çizgi silinmeye başlamış normal de iki gün sürerdi dün akşam pik olmuş olabilir diye düşünüyorum bu kadar çabuk catlamazdi yoksa akşam ki teste göre çatlamış gozukuyir değerlendiricem artık nasipYarında buyuk ıhtımal pik görürsün
Bnce yarın değerlendir
Dün değerlendirmişsin
Bugun de değerlendırirsen,
Yarında pik görürsen yarında değerlendireyim diceksın
Öbürgun çatladı değerlendirirsen derken 4 gün üstüste olacak
Gün aşırı devam et
Mecburen öyle yapıcam bi yandan hala doktorları arıyoruz bulurum inşallah yaÇok saçma ya( Sen kendi imkanlarınla takip etçen canım o zaman testle dimi Allah emanet edip
Beni de ekler misiniz hangi bilgi vermem lazım konu hakkında bilgim yok da canlarımEkliyorum uğurlu gelsin
Amin yavrum insallah dualarını eksik etmeharıka hayırlı sonuclar al ınsallah bebegım
Belirtisiz çok kişi okuyorum hiç belli olmaz :) ben de senin gibiyim kendimi çok umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, ama merakima da yenik düşüyorum, amin inşallahIliskiden 5 gun sonra daha rahime bile ulasmamis oluyor. 8 gunde ulaşıyormuş. En iyi ihtimalle 8 gun olmali gibi geliyor bana da. Belirtim pek yok canim ya biraz gaz olabilir belki pek umudum da yok aslnda benim ama grubu okudukca gaza geliyorum ve test yapasim geliyor hayirlisi olsun hakkimizda
Cnm testte silik çizgıyi görmeden boşuna kan verme bnceKızlar bişey sorucam ben iğnenin 12 13 test yaptım silik çıktı paylaşmıştım hatta bugün 15 gün 2 tane sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı burdan pozitife döner mi kan versem mi yoksa negatif midir
EvetYuhh nasıl insanlık yanlış mı anladım yoksa kaynanan sizi eve almadı mı?
ArabadayızAllah bunların hepsinin hesabını soracak elbet. Bende ailemin yanına geldim evime dönemiyorum korkuyorum. Evimde olsam bize gelmenizi isterim canım benim bugünler geçecek yine huzurlu günlerimize döneceğiz İnşAllah Şimdi neredesiniz?