- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Ay bilmiyorum kuzum esim internetten bakmis sagsa kesin kiz diyip duruyoyerleştiği yer onemlı mı kı ya sagda bı kez bellı belırsız hıssetım ama sol wuhuhu yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum kuzum esim internetten bakmis sagsa kesin kiz diyip duruyoyerleştiği yer onemlı mı kı ya sagda bı kez bellı belırsız hıssetım ama sol wuhuhu yanı
o zaman gerı saymaya devam kuzum :) :)Yaptım yavrum piki gördüm bıraktım sonra
benım yok canımPeki sizde göğüs ağrısı var mı kızlar?
valla ben oglumda da aynı resmı cızıp arkadaslarıma gondermısım onda da sag kısmı ısaretlemısımAy bilmiyorum kuzum esim internetten bakmis sagsa kesin kiz diyip duruyo
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimizeYaa hayırlı olsun çok sevindimm
Yasayip goruciiz artikkvalla ben oglumda da aynı resmı cızıp arkadaslarıma gondermısım onda da sag kısmı ısaretlemısım
aynen sonucta ıhtımal yuzde 50 :) cın takvımıne baktınmı ay hıc ınanmam amaYasayip goruciiz artikk
Bende erkek cikti baktim ama bilemiyorjm bu sefer kiz hissediyorum. Birde ruyamda arkadasimin kizini gordum guya ama yuzu o degildi. Acaba diyorum kendi kizimi mi gordumaynen sonucta ıhtımal yuzde 50 :) cın takvımıne baktınmı ay hıc ınanmam ama
pık gunu bence değerlendırılmelı sartlar elverıyorsa canımKızlar ben bugün pik gördüm dün akşam degerlendirmistik bugün boş biraksam mi yoksa değerlendirelim mi bir dolu bir bos
Allah bunların hepsinin hesabını soracak elbet. Bende ailemin yanına geldim evime dönemiyorum korkuyorum. Evimde olsam bize gelmenizi isterim canım benim bugünler geçecek yine huzurlu günlerimize döneceğiz İnşAllah Şimdi neredesiniz?Hayır kayınvalidem istemedi ne söyleyim bilmiyorum 7 yabancı kapı açtıda torunlarını oğlunu istemedi diyecek söz bulamıyorum kefenin cebi yok hadi götür bakalım ona malını
yanlıs hatırlamıyorsam benım oğlumda kız cıkıyordu , sımdıde erkek cıkıyor eğlencesıne bakıyoruz tabıkı :)Bende erkek cikti baktim ama bilemiyorjm bu sefer kiz hissediyorum. Birde ruyamda arkadasimin kizini gordum guya ama yuzu o degildi. Acaba diyorum kendi kizimi mi gordum
Eşim test vermedi henüz canım işte sperm kalitesi nasıl bilmiyoruz kalite düşmesin de istemiyorum bir dolu bir bos degerlendirmek gerekli diyorlar bende bilemedimpık gunu bence değerlendırılmelı sartlar elverıyorsa canım
ben oyle kaynananın hadı sen elsın oglun torunların , bir gram insanlık merhameti de mi yokmuş yazıklar olsunHayır kayınvalidem istemedi ne söyleyim bilmiyorum 7 yabancı kapı açtıda torunlarını oğlunu istemedi diyecek söz bulamıyorum kefenin cebi yok hadi götür bakalım ona malını
sen bılırsın canım, kalıtesını bılmıyorsun evet ama belkıde cok ıyıdır bunuda bılmıyorsun.Bilmediğin şey için bir ay daha atmaya değer mi :) ben olsam ımkanda varsa pık gununu yaparım :) benım mantıgım bu sekılde kuzucumEşim test vermedi henüz canım işte sperm kalitesi nasıl bilmiyoruz kalite düşmesin de istemiyorum bir dolu bir bos degerlendirmek gerekli diyorlar bende bilemedim
Sanırım 30 du ya canımiçinde kaç tane var estrofem rahim kalınlaşması için diye biliyorum
Benimde 19 bat pik ne zman oldu senin canimAşkım daha çok var 19 u. Zaten program da çizgi çekmedi garip bi ateş tablom var bu ay
Benim de eşimde derman kalmadı. Üstelik bugün şehir dışında geç gelecek yorgun. Nasip artık, belki sabah değerlendiririz.Kızlar ben bugün pik gördüm dün akşam degerlendirmistik bugün boş biraksam mi yoksa değerlendirelim mi bir dolu bir bos
3 şubattı canım seninBenimde 19 bat pik ne zman oldu senin canim