- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
benımde kasık agrım var barız belırgın valla :)Kuzumbende hix belirti de yok. Arada kasiklarimda batmalarim oluyor o kadae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde kasık agrım var barız belırgın valla :)Kuzumbende hix belirti de yok. Arada kasiklarimda batmalarim oluyor o kadae
benım bel agrım var kasık agrım hala barız belırgın var adetten ıkı gun once baslamıstı , ve bagırsaklarım cok calısmaya baslamıstı gaz vs bata ne kadar var kuzumBenim kasıklarım sızlıyor ya belim ağrıyo. Gaz desen ayrı noluyo anlamadım tekrar mı yumurluyorum diycem ama ona da ihtimal yok yani. Papatyamaviss
cuma daha saglıklı gıbı ogleden sonra catladı dıyorsan ama uzulmem hem yarın hem sonrakı gunde yaparım dıyorsan yap :)Tamamdir çok teşekkür ederimm benim 31'i öğleden sonra çatladi sanırım ama yine de 1'i gibi desem yarın belli olur mu ki
cumartesı yap o zaman yarın yapma erken :)Papatyamaviss Aa yok günleri şaşırdım 1'i öğlen çatladı sanırım yarin belli olmaz varsa da diye düşünüyorum, bir de hem kremsi hem sulu akıntım var anlamadım tekrar mi yumurtluyorum
Benim belirgin degil o kdr kendimi sorguluyorum o yuzden. Hangi tarafin agriyo kuzumbenımde kasık agrım var barız belırgın valla :)
Hayırlısı olsun canım inşallah bebiştirzaten düzensizlik için doktor doğum kontrol vermişti.. lh hep yüksek cıkardı ovulasyonda bende.. pcos var.. bu ay bıraktım 3 ay kullandım sanırım ondan olduğunu düşünüyorum kist vs yoktur hapı yeni bıraktım çünkü o haplar bir ayda ne kdr kist varsa eritiyor daha öncede kullanmıştım. Sanırım hormonlar düzelmeye calısıyor canım. bakalım kısmet bişey olursa yazarım mutlaka :) hapı bırakıp ilk ay hamile kalan çok tanıdığım var hayırlısı artık :)
Gittiginde kac olmus olacaksinErken gitmişim o zaman
oğlumda da arkadaslarıma boyle bı cızım yapmısım sol tarafım bacagıma dogru da vuruyor bazı zamanlar cok fazla bazen hafıf genelde hep var ama . bide ıkı uc gun once ısten cıktım arabaya bnerken bırseyler aktı bıanda okdar korktum kı eve gelene kadar turlu sey geldımı aklıma akıntıymıs cok sukur akıntım fazla bırdeBenim belirgin degil o kdr kendimi sorguluyorum o yuzden. Hangi tarafin agriyo kuzum
Ben de hep cumartesi diye düşünmüştüm o zaman ctesi yapıyorum:)cumartesı yap o zaman yarın yapma erken :)
Aşkım daha çok var 19 u. Zaten program da çizgi çekmedi garip bi ateş tablom var bu aybenım bel agrım var kasık agrım hala barız belırgın var adetten ıkı gun once baslamıstı , ve bagırsaklarım cok calısmaya baslamıstı gaz vs bata ne kadar var kuzum
Benim akintim normal seyrediyo iki kasigimada ara ara vuruyo. Acaba hangi tarafa yerlesecekoğlumda da arkadaslarıma boyle bı cızım yapmısım sol tarafım bacagıma dogru da vuruyor bazı zamanlar cok fazla bazen hafıf genelde hep var ama . bide ıkı uc gun once ısten cıktım arabaya bnerken bırseyler aktı bıanda okdar korktum kı eve gelene kadar turlu sey geldımı aklıma akıntıymıs cok sukur akıntım fazla bırde Eki Görüntüle 3204332
Çok saol canım benim de yumurtalıklarım da tembellik var dedi ilk gittiğim doktor tahlillerim de hormonlarim yüksek çıktı muhtemel ondan kaynaklı yumurtalarımin kalitesini etkiledi hormon tedavisi için gideceğim doktora ama c life da denemek istiyorum bu aradaEstağfirullah canim yardimci olmak isterim, hormonlarim dengesizdi progestan dusuktu yani yumurtlama olmuyordu troid hormonu 5'den assagiya dusmuyordu bu dengesizlik adet dongumunde uzun olmasina sebep kullanmadan once 35 40 gune cikan döngulerim oluyordu.
Iliskiden 5 gun sonra daha rahime bile ulasmamis oluyor. 8 gunde ulaşıyormuş. En iyi ihtimalle 8 gun olmali gibi geliyor bana da. Belirtim pek yok canim ya biraz gaz olabilir belki pek umudum da yok aslnda benim ama grubu okudukca gaza geliyorum ve test yapasim geliyor hayirlisi olsun hakkimizdaEvet canım 31'ini değerlendirdim. Sanırım 1i öğleden sonra çatladi. Ben de aynı şekilde erken diye düşündüm elimde laboquick ultra erken gebelik testi var ilişkiden 5 gün sonra gösterir demiş satıcı ama inanmadım açıkçası idrara o kadar erken yansıyacağını düşünmüyorum. Belirtin var mı hiç? Akintin falan nasıl? Yarın erken geliyor bana da
Yuhh nasıl insanlık yanlış mı anladım yoksa kaynanan sizi eve almadı mı?Hayır kayınvalidem istemedi ne söyleyim bilmiyorum 7 yabancı kapı açtıda torunlarını oğlunu istemedi diyecek söz bulamıyorum kefenin cebi yok hadi götür bakalım ona malını
harıka hayırlı sonuclar al ınsallah bebegımBen de hep cumartesi diye düşünmüştüm o zaman ctesi yapıyorum:)
ovulasyon yapmadın mı bu ay kuzumAşkım daha çok var 19 u. Zaten program da çizgi çekmedi garip bi ateş tablom var bu ay
yerleştiği yer onemlı mı kı ya sagda bı kez bellı belırsız hıssetım ama sol wuhuhu yanıBenim akintim normal seyrediyo iki kasigimada ara ara vuruyo. Acaba hangi tarafa yerlesecek
Yaptım yavrum piki gördüm bıraktım sonraovulasyon yapmadın mı bu ay kuzum
Peki sizde göğüs ağrısı var mı kızlar?yerleştiği yer onemlı mı kı ya sagda bı kez bellı belırsız hıssetım ama sol wuhuhu yanı