Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gönlünüzü ferah tutun stresiniz mümkün olduğunca az olsunKasık agrım cok oluyo normal dıyıp beklıyorum sımdılık randevu bulurum en kısa surede inşallahhh
Lekelenmen vs sıkıntılı bır durum yokaa acele etme kuzumAmin kuzum inşallah olurr ama doktora henüz çıkmadım, hala içimde bi korku var
Teşekkür ederim sizlerindeİnşallah gönlünüzü ferah tutun stresiniz mümkün olduğunca az olsun
Evet canım onlar silikti baya, pazar ve pazartesi yaptım erken olanları, kasetleri bu sabah yani çarşamba yaptım gayet net gördüm, batada 551 çıktı 4-5 gün gecikmedeSizin erken gebelik testi baya silik cikartti dimi yanlış mı hatırlıyorum kasetler daha iyi sanırım test konusunda demmkki hayırlı uğurlu olsun rabbom hayırlı ömürler nasip etsin bebeğine hamilelerin duasi kabul olur kızlar bu zor günlerde bol bol dua edin depremdeki kardeslerimize
Yok çok şükür, hatta normalde burada yazılan kahverengi akıntıyı da görmedimLekelenmen vs sıkıntılı bır durum yokaa acele etme kuzum
Yok kuzum yaşamadım, o yüzden de hep bi acaba yok mu diyordum ama herkesinki bir değil sanırımcanım sen kanama yaşamış mıydın ? yerleşme kanaması
İnşallah bende görürüm ödümü kopardı doktor ve ilgilenmedi bileBen ilk gebeliğin 3 bin kusurle öğrendim kese filan yoktu 1 hafta sonra gördüm keseyi bence bu karın yapısıyla da alakalı olabilir ya diğer gebeligimde 6+5 de ancak gördük keseyi 7 haftayı gecincede kalp atisi duyuldu
Erken gitmişim o zamanCanim kese 5bucuk haftadan itibaren gorunebilirmis.
Banada 6bucukda rdvu verdi suan 4+4
sanki çıkardı canım.. ama belki geç ovulasyon olmuştur. regl olana kadar umut var :)Kızlar benimde bat 6 şubat bugün 3. Günüm az önce test yaptım negatif olsa çıkardı degilmi
Herkesde her hamılelıkte olacak dıye bısey yok kuzum benım oglumda lekelenmem oldu adet kncesı basladı uzunca devam ettı. Cok sukur bunda gormedım hıc daha Her hamilelik bile farklıymısYok çok şükür, hatta normalde burada yazılan kahverengi akıntıyı da görmedim
Ohhh içimi rahatlattınız vallahi çok teşekkür ederim inşallah bir an önce görürüm meleğimihatta fazla bile artmış
Rabbim daim etsin canım sanki kızın olacakmış gibi hissettim ben de kızımda kanama yaşamamıştımYok kuzum yaşamadım, o yüzden de hep bi acaba yok mu diyordum ama herkesinki bir değil sanırım
inşallah canımOhhh içimi rahatlattınız vallahi çok teşekkür ederim inşallah bir an önce görürüm meleğimi
Catladıgı sılıklestıgı gun 1.gun baz alınır kuzum bende oyle yaptım. Catlama dahıl 9.gun aksam yaptım kuzumCanım sen ilk testini ovulasyondan sonra kaçıncı günde yapmıştin? Bir de ovulasyon gününü 1. Gün olarak mı baz aldın? Papatyamaviss
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdiKızlar elim ayağım titriyor, şaka gibi bir şeymiş bu duygu
Eki Görüntüle 3204242
anladım yavrum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :)Yok kuzum yaşamadım, o yüzden de hep bi acaba yok mu diyordum ama herkesinki bir değil sanırım
Kuzumbende hix belirti de yok. Arada kasiklarimda batmalarim oluyor o kadaeHerkesde her hamılelıkte olacak dıye bısey yok kuzum benım oglumda lekelenmem oldu adet kncesı basladı uzunca devam ettı. Cok sukur bunda gormedım hıc daha Her hamilelik bile farklıymıs